Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт
Дзень коань от Плъотрепача
Оценка: / 9
24-11-2015
Здравейти бе! Как сти? Я съм, Лен Тяй. Очем да ви возвестим, що това е последната кокошка къде ви провождам. Више нема сми, вие ми ги не врачате. Както рекох преди, що жито и кукуруз еде тава, айде да се разбереме! В по-долуизложеното писмо, че поговориме за една от големите заблуди - тая за изборът. Говорим в обществото, което все-повече намразвам. По-лошо от заблудения глупак е заблудения умник. Но бидейки умен, щом се е заблудил, какво го отличава от глупака?  
Такааа. Било него ден късна есен. Кулската Дао и Дзен обител била обвита в мъгла.
Целият текст
 
Те ка се излагам и у Пловдив
Оценка: / 2
18-11-2015
Моето участие е от 17:20.
 
Репорташ от Брегаре
Оценка: / 1
11-11-2015

Добра вечер, пустиняци!
С тоа кратък репорташ сакам да са пофала къв убав празник има в нащо село на Архангеловден. Празник убав, къде са празнуваше деньъ и сичко, кво а свързано с него, а не беше сал повод за яденье и пиенье. То не че немА, кво да ви прикаам, имА и то баш къ му а редъ, ма беше допълнение към празненството и тава още повече подсили убавото чувство. Много редко ми са случва такова истинско нещо. Убави има много, ма такива истински, къде имаш чувство, че мое да пипнеш въздуха с пръс са много малко.
Аде да почна, че още одначало много зех да са однасам на една стран.

Църквата в с. Брегаре е строена 1915 г. и са казва "Св. Архангел Михаил". От окол 2 годин неколко човека от селото, начело с бае Ристо Цолов, са фанаа да ги стегнат. Напраиха убав ремонт на сичко - покриве, стени, вътре измазаа и шпакловаа, некои икони реставрираа, други беа рисувани наново и те така. Дадоа бая пари, тейни, отделно даваа пари и ора от селото, кой колко мое. Общинъта и кя помогна, с нейни пари напраиа външниа ремонт. Иначе ората от село сами са организираа, сами работиа и дириа майсторе за тава, къде не моат да го свръшат. Черковата придоби идялен вид, да ти а кеф да влееш е неги, ели па да ги разглеждаш. Е ги е:

За да видите нататика, цъкайте те тукее!

Афтур: Рошковеца

 
Романя на Торлака - продължението
Оценка: / 1
11-11-2015

Автономията - продължение на Северозападен романь

Поръчки на: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите

До офис на куриерска фирма цената на книгата се запазва, каквато е на корицата - 14 лв. Ако сакате с афтограф, тогива дирете Торлака и му пишете лично, той ше ви обясни кво и що.

 
<< Първа < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Статии 25 - 32 от 458

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.