Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт
Очаквайте...
Оценка: / 4
13-10-2015

Скоро...

Радио... Онлине радио.

Резерват Северозапад.

С рубрики да си ебе мамата, с предавания, напраени лично заради вазе по секакви и най-различни теми. И яко хеви метал и сръбско, бацета и бацки.

Ше стане работата.

 
СЕВЕРОЗАПАДЕН МОНОЛОГ
Оценка: / 21
15-07-2015

Афтур: Людмил Бочев

- Они Йошкините измреа, баби! Синò им са попиле у Червен брег, а дъщера им е по чужбина. Та вия от къде каате, че сте? От Англия? Малее, тава е мого далеко бе, баба! Тава а отвъд баира и още по-далеко, а? Язе съм проста, баба, не съм учѝла. Знам само да пиша и да сметам, друго не знам. Ама сте убави, баба, русѝ и убави, като мойта дъ̀щера, дека е у Гръция. Много е убава она и много е рàзумна! Инджинерин завърши у Софеа. Ама сега гледа една бабичка. Не е, като сино, тоа пияница! Само пукницата го интересува! Дорде бе жив бащъ̀ му го пребиваше от бой, ама главъ̀та му не увре! Така ше си пукне у кръчмата, огин да я гòри!! Ама вие сте рàзумни, нали баба? Нали не пиете пустата ракия и с виното по-полека, от мене да знаате! Той и моя Иван умре от пукница, ама на седемдесе, а синò и педесе дали ше изкара…

Целият текст
 
Летературен конкурс за кратки текстове
Оценка: / 2
06-06-2015

Здраве желаем на целата каюткомпания. Като ни е тръгнало на конкурси, да споделим и следващия. Конкурс за кратка проза на Литернет.бг, в който нашият съфорумец и съмишленик Димитър Палански спечели първата награда през 2012 г с те тоя те разказ.

Повече информация е те тукее те.

 
Последната отломка...
Оценка: / 7
01-06-2015

На първи юни 2015 тоя дедо седи у центъра на Бела Слатина и се опитва да изкара мелодия от тромпета. Ама и той стар като него, едвам едвам му стигат силиците. Обаче е от сърце. И усмивката му такава. Който свири, зло не мисли. Само е излезнал да посъбере некой левец.

Последният тромпетист

 
<< Първа < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Статии 33 - 40 от 458

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.