Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт
В подкрепа на засегнатите хора при наводненията в град Мизия
Оценка: / 1
05-08-2014

Всеки, който желае да помогне на пострадалите от наводненията в град Мизия, може да изпрати безплатно дарения до специално организирания пункт за събиране на помощи.

Адресът, на който да изпращате, е:

гр. Мизия, ул. Георги Димитров 25-27, Пункт за помощи на входа на града откъм с. Гложене.
Лице за контакт: Гергана Михалчева, тел. 0884162900.

Пратките може да изпратите от всеки офис на Еконт в цялата страна. Те трябва да са адресирани до получател „Пункт за събиране на помощи“.

Като неща от първа необходимост са посочени:

  • постелки, одеяла, чаршафи, завивки
  • вода и дълготрайни пакетирани и консервирани храни
  • дезинфектанти за ръце, перилни и почистващи препарати
  • санитарни принадлежности от първа необходимост, мокри кърпички, памперси за деца до 3 г. и за възрастни
  • гумени ботуши, гумени ръкавици, чували за събиране на боклуци.

Кампанията ще продължи до 08.08.2014 г. включително.

Това е информацията от сайта на Еконт къде и какви неща да се изпращат. В Европът в офисите се приемат пакетите, като  дарителят предварително трябва да има опис на нещата вътре и да спомене, че са за Мизия.

 
Пред стихиите човек е безпомощен
Оценка: / 2
03-08-2014

В един такъв миг, когато видиш познатия ти свет поразен от некоя стихия - огън, вода, ветрове или земетресения - разбираш колко си слаб.

В един такъв миг разбираш колко е важно за нас като биологичен вид да бъдем задружни. Да си помагаме, за да преодолеем препятствията. Така сме оцелели досега, това ни е спасило, в това е спасението ни и занапред. Нема друго.

Само заедно.

Нищо дълбокомъдро нещем да речем с тия думи. А само да си отварате очите и да помагате на кого с квото можете - да приберете роднините, да пратите провизии или друга помощ, да бъдеме сички ние съпричастни. Щото не се знае коги кво ше ни сполети назе.

Те тва е.

 
МИШО
Оценка: / 23
12-06-2014
Едно време по село магаретата си имаха строго регламентирани имена. Ако е мъжко, а всеки предпочиташе мъжко не само заради "теглителната" мощност, а най-вече поради срама, че ако имаш магарица, некой мъжкар ще й го "натегли" все некога. Какво ли им пречеше на стопаните, че с несъръзмерно голем (по човешките мерки) член ще "таковат стоката" им - не знам, но винаги съм подозирал - в дъното на нашето битие от "Северозапада" стоят анималистични схващания за същината на нещата. Така е било в началото. След това са минали много религии, философии и ценностни системи. То не са били тракийски, гръцки и римски божества. Сетне Христос, а после Перун, Тангра и пак Христос. По после идват Алах и Мохамед, а сетне в наше време вече всякакъв "сиропуч и кучор" от рода на "мормони", "методисти", "кришнари", "сциентолози", "бяло братство" и десетки други сволочи.
Целият текст
 
Наревай - Лома иде!
Оценка: / 32
31-05-2014
Кату бех миничък и си живеех у Сталийска, си ми беше много добре да ти кажем. Имаше над 30 деца у маалата и сичките беме пюс минус 2-3 години разлика. У училището имаше по 2 паралелки от наборе. Къщите беа пълни с ора и овци, а у Лома беше страшно - кленове колко по кило и половина, а белите мрени беа като на баба ти Мара балдърете (но с юспи де, не с козина).
Целият текст
 
<< Първа < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Статии 57 - 64 от 458

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.