Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт
Начало на събирането на текстове за Алманах 3
Оценка: / 1
13-01-2014

Здраве желаем!

Молим, ако ви доде на акъля кво сакате да улезне у брой 3 на алманаха, пращайте предложенията на адреза Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите

Ще сбираме матриалец докъде септември, октомври, та да успееме докъде краа на таа годин да издадеме брой 3. У същото време ше се направи и селекция от брой 1 и 2 и ще се направи преиздаване за ората, които не успеха да си го закупат, а много искаха. Извинявам са на всички тех за неудобството, ма едно нещо е ценно и скъпо, когато е дефицитно. Изданието ни и без друго не е комерсиално насочено, приходите избиват разходите и дотама, та нема да бръзаме. Преиздаването на 1 и 2 ще стане заедно с издаването на 3.

Дотогива ше работим по въпроса да излезне и електронен вариант на 1 и 2.

А откъде началото на септември ще стартираме и кампанията за сбиранье на финанси за издаването на книжките. Щото спонсор и рекламодател се не намира, Ломско пиво и други подобни СЗ фирми не проявяват интерес да си турат рекламата при назе, като не съзнават, че всека една от наще книжки стига до читателите и нищо не застоява по складовете. Както и досеги е било, ще се сберат париците за издаването от съмишленици, приятеле и фенове. Като му доде времето.

 
ПРЕДУ НОВА ГОДИНА
Оценка: / 20
21-12-2013
Това е случка от отдавна. От "зората на демокрацията", когато бехме млади, селата от "Северозапада" все още живи, когато бехме изпълнени с надежди от свободата и животът беше пред нас - прекрасен и с бъдеще, както си мислехме. Сега е друго... Кой да знае тогава?
А сега спомена:
Целият текст
 
Айде поздрав за сички свесни орица
Оценка: / 5
09-12-2013
 
Едно обръщение къде православните ристиени
Оценка: / 0
04-12-2013

Те туке като кликнете, ше прочетете за писатела Петър Марчев и неговата нова книга. Досъбирват се парици, за да излезне у по-голем тираж.

ЦЪК ТЕ ТУКЕЕ Е

 
<< Първа < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Статии 73 - 80 от 458

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.