Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт arrow Алманаха
Алманаха
Литературни срещи през май 2015
Оценка: / 1
23-04-2015

Здраве желаем на сичкото читател тука.

Пущам списък на литературните срещи, които организираме язе Н. Фенерски заедно с моа колега Стоян Николов - Торлака във връзка с представянето на неговия роман из села и паланки, па покрай романя да фрълим по едно око и на преизданието на Алманаха.

11. май - Селановци, Читалището от 17:30

12. май - Козлодуй, Дом на енергетика, камерна зала, от 17:30

13. май - Белоградчик, Младежки дом, от 17:30

14. май - Чипровци, Читалището, от 16:30

15. май - Берковица, Читалнята на Библиотеката, от 17:30

И се кръни едно представяне за юни, нема начин, ама па на убав ден, 2. юни, Лом - у най-старото читалище на България, пак от 17:30, освен ако не настъпи некоа промена у часа, ма ше бъде записана туке.

И те така те. Ше ми е драго да се видим.

Н. Ф.

 
Допълнено и преработено второ издание
Оценка: / 6
07-03-2015
Резерват Северозапад - алманах
 
Начало на събирането на текстове за Алманах 3
Оценка: / 1
13-01-2014

Здраве желаем!

Молим, ако ви доде на акъля кво сакате да улезне у брой 3 на алманаха, пращайте предложенията на адреза Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите

Ще сбираме матриалец докъде септември, октомври, та да успееме докъде краа на таа годин да издадеме брой 3. У същото време ше се направи и селекция от брой 1 и 2 и ще се направи преиздаване за ората, които не успеха да си го закупат, а много искаха. Извинявам са на всички тех за неудобството, ма едно нещо е ценно и скъпо, когато е дефицитно. Изданието ни и без друго не е комерсиално насочено, приходите избиват разходите и дотама, та нема да бръзаме. Преиздаването на 1 и 2 ще стане заедно с издаването на 3.

Дотогива ше работим по въпроса да излезне и електронен вариант на 1 и 2.

А откъде началото на септември ще стартираме и кампанията за сбиранье на финанси за издаването на книжките. Щото спонсор и рекламодател се не намира, Ломско пиво и други подобни СЗ фирми не проявяват интерес да си турат рекламата при назе, като не съзнават, че всека една от наще книжки стига до читателите и нищо не застоява по складовете. Както и досеги е било, ще се сберат париците за издаването от съмишленици, приятеле и фенове. Като му доде времето.

 
Дефицитна стока
Оценка: / 1
14-11-2013

Със смесени чуства съопщаваме, че двата броя на алманах "Резерват Северозапад" са разпродадени. От втори брой са останали 8 броя в Бела Слатина и некъде толкова у Враца.

На последните поръчки през мейла не намираме време да отговорим, но на първите поръчали отпреди седмица две ще пратим от втория брой останките от Бела Слатина.

На останалите желаещи да си купуват ще отговориме, че требва да почакат по-добри времена, когато ще бъде преиздадено най-доброто от двата броя. Плюс трети, който требва да опечем до есента на 2014.

Също така на всички съобщаваме, че в близките седмици ще бъде направено електронно издание на брой 1 и 2 от алманаха, които ще струват съответно по 3 лева всеки за дръпанье и за четенье на мобилно устройство. Системата ще е тромава, дупреждаваме отсеги, файловете ще бъдат предоставени за тегленье след удостоверяване на заплащаньето по банков път. Шукарийки като пейпал и подобни не се предвиждат.

Също така за финал допълваме, че от книгата "Не казвай на майка си", сборник с разкази или роман в разкази, са останали последните петдесетина книжки и се предлагат за пращанье на цена 13 лв общо с доставката. Айре, който ше взима, да се не бави, че и тя ше свръши.

А у близко бъдеще се предвижда отваранье на онлайн книжарница за наши и близки до назе книжки... И те така те.

 
Тоа петък сме у Миайловград
Оценка: / 0
18-04-2013

Фнимание, фнимание!

Всички пустиняци на събрание!

Алманах "Резерват Северозапад" ще бъде демонстриран, представен и преонодан пред публиката в град Монтана на 19 април у Младежкиа дом, големата зала, къде четири и петнаесе следобед Северозападно време. Събитието ше бъде част от фестивала "Напеви от Северозапада". И, разбира са, главен представляваш ше бъде Ели Лозанова! Ялате да видите и чуете кви шашави децки приказки ше ви разкаже тя.

 
Още малко за Алманаха 2 брой
Оценка: / 0
10-03-2013
На гости в РАВА ТВ на 17. 2. 2013

 
Представянето у Бела Слатина 15. 2. 2013
Оценка: / 1
10-03-2013
 
Откъде да си вземете алманах "Резерват Северозапад" - революционните комитети по градове и села
Оценка: / 48
14-02-2013

Алманахът 1 и 2 беше преиздаден. Вдесно е новата му корица. Можете да си поръчате на два адреза:

Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите или Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите

или по телефоня на 0884 029 264

Целият текст
 
Офицялна покана - ДОПЪЛНЕНО
Оценка: / 2
08-02-2013

ПОКАНА ЗА ГРАД БЕЛА СЛАТИНА

Алманах 2 Резерват Северозапад

И

освен тава

на 18. фефруари ше напраиме повторение у Враца! Чайна Джем Бар (бивш Емос) ул. Св. "Софроний Врачански" 23 от 18:00 часа.

През следващите седмици и месеци ше допълваме туке коги и къде ше се срещаме с ората у различните градове.

Айде, живи и здрави.

 
Като топъл леб
Оценка: / 7
31-01-2013

Чакате ли Втори брой на алманах "Резерват Северозапад"? Готов е. Можете да си поръчвате вече на мейла Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите

Коричната цена е 8 лева. Ако доде при вазе по куриер, става 12 с доставката. Ако си го земете от некой наш представител у Софиа примерно, цената е коричната. Скоро ше обновиме списъка с контактите на революционните комитети по градове и села у таа секциа.

Очаквайте съвсем скоро и новини за представянето на Втори брой у Бела Слатина на 15 фефруари и у Враца на 18 фефруари.

И те така те.

 Втори брой на алманах "Резерват Северозапад"

 
Очаквайте - Алманах 2
Оценка: / 7
31-12-2012

Алманах 2

Цък нататика за разглеждане на корицата уголемена.

Целият текст
 
<< Първа < Предходна 1 2 3 Следваща > Последна >>

Статии 1 - 11 от 26

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.