Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт arrow Звукове и гледки arrow Комунис и на снимка да го видиш - бой
Комунис и на снимка да го видиш - бой
Оценка: / 29
Най-слабНай-дОбар 
20-01-2009
Комунис не а баш правилно. Правилно е куманис. Тиа копеленца не щеяа да пущат властъ преди двайсе годин, затава сеги северозапада е още по-голем пустиняк. Само болни ора с болни мозъци могат да дигат паметници на изроде като баба Цола. Нищо не са е променило. Смрадовете завзеа властъ без бой през 1945. Подариа им ги. И до ден днешен си е тейна. Днеска в стария хотел "Скът" насред Бела Слатина властват се същите копилиторе и говняре като и по времето на Цола и Тошо.

Те порадвайте й са на таа убос. На таа вещица. Дрътата смрад идваше до последно да си нагледа паметника. Тя беше омраз над омразете. Интернационален вселенски омраз. Нема думи, които да описват нейната низост, нейната посредственост. Я нема да моа да спим, докъ таа скучубра стои насред площада.

Дееба тейната мамица мръсна!

Боклуци! Бездарнии нагли боклуци! Тава са куманистете!

Днес кметът и най-близките му подчинени са същата комунистическа измет. Продажна и гнила групичка от нещастници. Плякор. Случайни и безкрайно глупави екземпляри. Тъпи, та ча вдлъбнати. Достойни наследници на тоа смрад от паметника. Северозападът страда и ще продължава да страда, докъ ни управляват такиви плашипутарници и изклесъци. Те са праени с обратната стран на уя.

Ебал съм им пичката майчина!

 
< Предходна   Следваща >

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.