Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт arrow Пресцентър arrow Секъв плякор са а навъдил
Секъв плякор са а навъдил
Оценка: / 9
Най-слабНай-дОбар 
15-04-2009
Секъв плякор, каам ви. Пленници нещастни. Немат си друга работа, опитвале да влезнат в акаунта ни в мънибукърс.ком

Сакат да видат кви пари има вътре и ако може нещо да откраднат. Ша ви казвам кво има - един по-голем има. Баш като за вазе, четврътит да не превръта.

Едно време, коги сайта още беше на хостинга в хит.бг един го открадна - целиа сайт барабар с 3 мои мейл адреса у абв. Познал паролите човека и гепил сичко. Добре, че има човещина да си ми ги връне. Два дена одих като болен тогива - докъ ми не връна нещата. А познайте след тоа случай дали немам трудни пароляци и дали некой ша успее да ги разбие? По три дена ги уча наизус. Никъде ги не записвам. И доверие на никого немам.

На сички, каде ма разбраа, са позволява да попцуват говнярете колко им душа сака туке у коментарете. Дано тогива са засрамат поне малко от малко. Ели поне да са поизприщат от толко пцуванье.

 
< Предходна   Следваща >

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.