Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт
Промени у политиката на сайтеца
Оценка: / 3
Най-слабНай-дОбар 
19-10-2016

Драги пустиняци, пустинячки и вие малки сладки пустинячета, обръщаме се къде вазе с ено съобщение, което може и да ви зарадва, ама не сме сигурни баш, щото времената се смениа и не знаеме по кой свет одите и ква ги връшите към днешна дата.

Сметаме да възобновиме регулярното публикуванье тука у тава пропаднало место. Което значи къде два материала на седмица. Сметаме да си дръжиме на думата. Сметаме, че платформицата за шъшкънии още не е ептен умрела и можем да ги посъживим малкочко. Па кво стане, нищо немаа се заричаме.

И те така те. Следете ни тука, ако такова. А ако онакова, знаете къде да ни намирате - Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите

Да живее свободата! Смърт на фейсбоклук!

 
Следваща >

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.