Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Сбирки по интереси => Откъде иде и накъде е тръгнал тоа свет => СЗ мироглед => Темата е започната от: antsi в Април 02, 2009, 05:42:23Титла: престъплениье и наказаниье
Публикувано от: antsi в Април 02, 2009, 05:42:23
"Уволнен работник заля шефа си с бензин и го запали"

02 април 2009 / News.dir.bg

58-годишен работник от Бяла Слатина  залял шефа си с бензин и го подпали, след като разбрал, че е уволнен. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията във Враца.
Инцидентът е станал късно снощи, след като 40-годишният Пeтър Петров от Бяла Слатина казал на работника си - 58-годишния Атанас Атанасов от същия град, че "повече не го иска на работа" при него, защото идвал пиян. При последвалия скандал работникът залял с бензин шефа си и го подпалил. По данни на полицията огънят обхванал и двамата. Първоначално и двамата са били откарани в белослатинската болница с различна степен на изгаряния.
От хирургичното отделение на болницата обаче съобщиха, че днес се е наложило 40-годишният Петров да бъде транспортиран за лечение в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов" в София. От пресцентъра на Пирогов съобщиха, че мъжът е с 35 процента изгаряния. Настанен е в реанимацията на Клиниката по изгаряния и има опасност за живота му.
Атанасов е пострадал по-малко и е освободен, след като е отказал лечение в болницата. По случая е започнало досъдебно производство.

Те таа новина предизвика гулема пулемика у сайто, дека я публикува. Не че героите са от Бяла Слатина, мене ми е жал за них. Интересно е форумците и "севорозападниците" (ората дека са фенове на тоа сайт) ка че коментират историята. Мене ми е жал. И за героите (дано са опраат), и за мене си, и за децата, и за баба ми там некъде у пустиняко, и за све. Че идем да мунем неко рикия и те така (нищо че от липса на време от бачканье отказах пиеньето одавна). Аре кажете за вашта настройка, щото моята е тегава... :-X


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: mechka в Април 02, 2009, 07:06:43
моато мнение е че ребе да се върне смъртното наказание за такива изпълнения. тука некой ора се обявиха протиф смртното наказание ама я съм твърдо за. Такива изроде не треба да живеат и да одат между назе. нито па да седи у затвора и да му плащаме раната и постелята. да го трепат и да се свършва с ньего


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Bushman в Април 02, 2009, 08:41:07
Кво да каам - ясно е, що не а нормално ората да се поиват с бендзин и да са палат. Има нещо сбръкано... Ама по самата историа не моем да коментирам, що от таа статиа нищо не а ясно. Тиа ора са си имале некви отношениа, мое да са се карале за нещо по-рано, мое единиа да е дължал на другиа пари, знам ли... Тънка работа са отношениата между ората и човек треба да внимава кво прай и прикаа, да си не създава зорлем врагове и неприателе.


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: masok в Април 02, 2009, 09:15:13
особено на днешно време у тааа криза .къде сеги 3или 5ги уволняват.ората станааа зли и завистливи и требе си фнимава кои къ се бъзика и т.н т.н.............малко те допълвам бъшмене.............ако мое се пак де ;)


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Плъхоубиец в Април 02, 2009, 09:48:15
Народа масово е изперкал. Детиняк заклал друг детиняк и го нарезал на части. Оня си заклал децата, трети прибил комшията... Онеа па у Америка само се стрелят по училищата.


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Дръмон в Април 02, 2009, 11:12:10
Тава е тъжна история,гадна некак...Неа ясно кой а по-виновен,ясно е че целата работа а пропаднала...


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Пръвака в Април 02, 2009, 11:38:41
темата а убова, ама поажда у неправилна посока според мене ........... ни познавам запалениа, ни подпълвача, за таа трагедиа моа да има илЯда причини къде ние немоа ме да ги коментираме що не познаваме замесените ора и нините заимоутношения ....... по би било пудходящо според мене да се кументира присъдъта на Максим Ставийски ели некои друг широко кументиран у медийте случай къде поне имаме бегла представа за кво иде реч  ??? ???


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Aврам в Април 03, 2009, 01:18:20
По принцип я сам протиф секво насилие и не оправдавам извръшитея.Само че тука видим длибоки корени.Дали и двамата не са биле на ясно с недостатъците си?Може би онава къде ти изнаса днеска после ти става неудобно и се чудиш ка да го маанеш.Ми що го лъга га немаше никой покрай тебе?Требва да разберете че прикаам по принцип и не визирам случая.За тава ората казват че следствиата винаги са од низ допущени грешки.Га лапаш слива требва да я премериш пръво дали че излене през гъзъ ти.А кага двама души се карат виновен е по-умниа.


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: antsi в Април 03, 2009, 12:34:49
Убаво а да са коментират тикиви работи, нема ли неко от Бела Слатина да светне с вътрешна информация? Кво са говори там, интересна е микро-атоферичната психология при некви катаклизми в малките (и не до там малки) северозападни населени места. Кога я живе у ено тикова место и бех там неква фигура имаше подобни мистерии, убииства и тн и бепе много интересно да се иде у хоремага и да се слушат ората, баш пустиняците кво оратат по случая, хипотези, интриги, лъжи, секи според собствената си пирамида... Знаате къ е, предполагам.
Неко спомена Максим Ставийски. Я че споменем Стивън Джерърд, един от Ливерпул и капитан на Англия. Е момчето са напило ена убава петък вечер, писнало му да му досаждат некви омразе у баро и ги понатупал. Та сега трепери а го не опанделат. 5 години го чекат. По ено оправдание го оправдаха оня ден. Ама пак е загазил. Нема звездъ, нема футбал, нема тава онава. У Англия е така. Пъ ние ги пцуеме. Тиа смотани енгелези.
А Горсов. А он завалията - 130 000 лв му дират сега че ги изфукал у некви казина. Ебаси пичо. Тикиви у северозападо нема. И те така. Петък е, наздравье.


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Машинисто в Април 04, 2009, 11:18:57
И тоя с бензино е лаесе от министерството на Масларова...


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Aврам в Април 04, 2009, 11:25:05
И тоя с бензино е лаесе от министерството на Масларова...


Ми од тамъка,од къде да е нали са се у петролниа бизнес.Он Бензинджиата-она Масларка,бе изообще-другар и другарка.


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Койо в Април 25, 2009, 01:36:00
Чакай, че са абстрахирах и не можах да дочета кво сте писале до краа.

Лично познавам Атанас. И знам от свидетеле кво точно са е случило. Човека не а одил да си зима туба с бензин специално за случая. Резал е дръва преду тава с бензиновата резачка и си е носил артъка от бензина, къде литър у едно пласмасово шише. Знам и къде е резал дрва, при едни мои ора.

Атанас винаги е бил измикярин. Тава е човек, дето и на мравките път сторва. Сиромах. Като го видиш и ти става жал за него.

И истината е, че го не е заливал нарочно, а са се сбиле, що тоа изгорениа си а пустиняк, тоа пръв е посегнал и са са връголиле, Атанас не а посегал пръви.

И шишето с бендзиня са е разляло и са са подпалиле, от цигара ли от кво ли, тава не а умишлен палеж.

Я съм за Атанас и не сметам, че даже у затвора требва да влаза.


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Aврам в Април 25, 2009, 07:53:01
Кво и ще да а станало.Оня работодатея не мое кага го закине да дири ора,а после кага се опраи да се присети че са пустиняци.И пустиняка си има по некогиш свойте достойнства.Ма некои ора си мислат че мое безнаказано да играт сас съдбите на другите и да нема възмездие.Е те,баче са се лъгале у преценките.


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Чвора в Април 25, 2009, 08:38:27
Я съм разбрал ,че българскио работотдател глеа да го нагньита на работнико си кък мое и коги мое,дееба и работодателете дееба....


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Aврам в Април 25, 2009, 08:43:57
Ама да си признааме че и наште работници са се подложиле и нищо не праат да пруменат тава одношение.Я сам прубал да вазбудим духовете на едни,а они думат.Он шефа знаа кво да напраи.И така ка знае,накраа ги пореже сичките,а они зеват куту шаранье и не моат въздуу да си поемат.


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Чвора в Април 25, 2009, 08:50:07
За тава си прав-коги нги кааш-пазарете се бе,тава а пазар-они се таат като пръднали.Па после викат-но назе ни преебаа.Ми ша ви преебът-като сте се навели.Симчки си имаме права,и требе тиа права да си ги дириме.Пръво требе да си знааме задължениата,ма никоги не требе да си забрааме правата.


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Aврам в Април 27, 2009, 05:12:25
И знааш ли млого ме а яд на такиви глъмпере каде идат да работат за без пари негде,а после роват.Ми нали виа сфаяте цената!Куто не знаат ка да си го напраат угодно да се не ловат.Оно звучи смешно оправданието че а глад.Он гладъ го има и кага работиш и ти не плащат.Кой ти а виновен че ти си шошов па не знааш що си ойдел на рабута,а не си питал и кво че ти дават.Он команизма сфръши и никой му неа зор да те калесва.Щом мирваш кибай за шака ореси и мри до къде проумееш цената си.Аре па съга да мислим и за орапняци каде немоа се чалнат че така преебват и другите!Та простотиата не мори,ма мучи и сфе некой друг и е виновен и сфе некой требва да мисли за такаф пустиняк,а оно чеп за зейе не става од ньега.


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Койо в Май 02, 2009, 12:07:03
Атанас е още у болница у Софиа, изгаряниата му са големи. Дано са опраи.

Петър Донков си е вече у тех.

Само дето раздухаха случая, че Атанас бил не знам къф. Ама на секи моа да му пределее в един убав миг. Секо тръпение си има граници.


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Черногледец Храбър в Април 21, 2016, 09:34:58
             На  фниманието на Койо Фенерски


  Не че тава требва да бъде ньегова грижа, ама действието се развива у Бела Слатина, а глеам, че темата е отворена баш оттам. И така:
 Едно семейство, наш арч - демек - фтори брак, който къкто и при назе е штаслиф, се пенционирва у Козлодуй и решава да се базира у къщата си у Бела Слатина. Напущат жилището си у Козлодуй и с голем мерак и сички средства си праат уютен домец, с намерение, да си искарат колко годинки са им отредени у родното место. Сичко връви добре до едно време. След като са си напраили сичко, което са си мечтали до преди пенционирането и решават, че достойно и заслужено че си искарат последниа житейски сезон, се натъкват на едно за сиги непреодолимо препятствие. За зла врага, къщата им се намира до некакво сиганско заведение, което, както е вече почти масово у такива населени места, тормози целиа квартал с яка и грозна дундуявица сека нощ. Следват естествените обажданиа на 112, сигнали до секакви институции и т.н., като сичко тава води до... заплахи за живота им. Понастоящем ората са се збръкале и даже са готови за продажба на имота, без да имат ясна идеа накъде да фанат. Познавам ората и гарантирам, че са свесни. Познавам проблема, щото живеам със същия и се борим по мой си начин. И наистина съм се замислял да напущим къщата, но засега имам частичен успех. Но до заплахи не съм стигал. Ако дотам стигнем, спициално я съм готов на виша глупос, без да ми пука за последствиата, щото немам повече очакваниа от тоа живот. Но тиа ора не заслужават тава. Не че с нещо Койо може да промени събитието, но понеже знам, че за Великден че си доажда, ако прояви интерес, моа да ми се обади и да го свръжем с ората.
Съзнавам, че тава не а приказка баш за у форума, но го пущам тука и за информациа, за такиви, къде са решиле да си доаждат у родното место, и за такиви, къде биха помогнали с нещо за решаване на такъф проблем. А тава е проблем - повервайте ми. Проблем е, защото насреща ви се явява безграничната простотия, преплетена некък си с властаа, която разчита безгранично на безграничната.
Та, те така. Нищо особено - просто вече като че ли тава е нова традиция...


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Бай Еван Астрилецо в Април 21, 2016, 11:20:49
Не а нова трандицеа баце Митко, а си е ного дръта. Начи - и назе, у България тоа башибузук бесчинства, крадне, руши, тормози ората, бие полицеата, не плашта ни ток, ни вода,ам  нико не имги спира, што едън път на 4 годин едни раздава кибапи, кисела бира и по 20 лева на въшлива немита глАва, а дуги пуштат бюлетинки и те така - се избират све едни и съшти.
Туке у чужбината - те тиа, съштите петнат името българско, България, паспорта български и заради тава тиа месните ни поставят поди с нйи поди општ знаменател.
Я мислим, че тава е рабута на властите у България, а не на народо, ама докъто властите се избират с нйиното вишегласие, оно те тава шъ а... :green:
На фниманеето на БХК - те тоа пост у тоа мумент га пишем от Москва...в Москва съм беее!


Титла: Re:престъплениье и наказаниье
Публикувано от: Владо в Април 22, 2016, 12:08:03
Цитат
Съзнавам, че тава не а приказка баш за у форума, но го пущам тука и за информациа, за такиви, къде са решиле да си доаждат у родното место, и за такиви, къде биха помогнали с нещо за решаване на такъф проблем.

Nапротиф Мите!
Тоафорум неа само бира козел и гръкца музика
Тоа случай требва да са разчуа  и не само Ф. ,  ми и сички каде имат  глас  ф некфа медия  ели друга пропаднала бг институация