Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Сбирки по интереси => Откъде иде и накъде е тръгнал тоа свет => Изедници => Темата е започната от: Койо в Юни 30, 2009, 04:55:29Титла: Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Юни 30, 2009, 04:55:29
Понеже са умълчааме, па таа рубрика има леб у неги, рекох да питам кой кво знае, да пише туке. Става въпрос за кметовете. Нашиа например у Бела Слатина разправат за него, че дипломата му е неква измислена, па той завалиата е на път могу да са издъни с неподписването на продължението на оня проект, де го писааме и у сайта. Ем ората ша останат без работа, ем нема никво логично обеснение що тоа човек са е запръжил куто магаре на мост.

Интересно ми а кво праи бандата у Борован. Таа банда преду тава сума време цицаше белослатинската община, сеги са е префрълила нанатама. Ако некой знаа нещо, а го сподели, не боли.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Юни 30, 2009, 04:58:09
Па он белослатинския кмет не помагаще ли на чавдар. на отбора де. Що они испаднаа!!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Юни 30, 2009, 06:18:41
Не познавам човека каде се а цанил по собствена воя до бъде избран за кмет на Бела Слатина,ма куто слушам къф е и глеам че од ньегова страна нема никва реакциа,се едно нищо не се случва,стигам до извода че има логично обеснение що не подписва.Оно требва да се дири у нежеланието и неможеньето му да бъде кмет.Тава да си местен управник неа лажица за сека уста.Има ора каде се кандидатират само и само да си подсигурат заплатата за четири години на преде.Явно белослатинскиа кмет е од тоа тип ора.На сичкото озгоре се и варди да не би некой да почне да праи нещо и да покаже на ората че у общината има и кадърни кадри.Въобще тоа тип управници-еднодневки требва да се изобличават постоянно,що са срам и позор за родните си места.Именно такиви живи "трупове" се здушват с команисти и турци,и си живуркат под крилото на некой дерибей без да ги е зор за род и родина. Трайкат си кага ората ги питат справедливо що така се получава.Бегат и се кутат кага се появат журналисти на небосклона и чекат с нетарпение да дойде време да си земат заплатката.И за тиа жалки триесе сребреника продават сичко свето и мило каде ората са градили и сабирали троа по троа. За жалос белослатиньчанье май са попаднале точно на такъф човек.Он знае че е некадърен и другите знаат,ма си седи що му е мекичко,а и има още заплатки да зима.Кво като сасипва леба на другите?Оно у толко сасипиа един повече или по-малко има ли значение? Важното е да е згоден за партийната централа.Да не дири пари за града си,да не натиска депутатете...,изобщо да се скута и четири години да го нема.Ората се некак си че преживеат.Оно човек умре па свикне,та и белослатиньчанье ли нема да му свикнат.А до каде свикват да мислат за другите изборе,що иначе има още млого пъти да ги яздат подобни безаберньици.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Юли 01, 2009, 06:00:27
хм я сакам да пофала един кмет.вернуа че за едни е добар а за други лош.ма оно сите ора сметакива идеални нема.та кмету къде сакам да пофала е злати живков.от къ он е кмет тоа град разцъфна и стана по убаф по уреден,по благ за живот.ората са доволни(изключам пустинеците де си ги у секи град),отва което се прай.а чувеку помага за све.те и отбору по футбол у кара у ,,а,,-група .и мосту опрай на огоста.и пъту на улазаньие у градо....и т.н.е има и могу неща дека требе се опраат ма лек полек,чувеко се фанал и работи,работи за градо.а и не сал за градо помага и на една дузина селия покрай градо.............

п.п. САКАМ САЛ ДА КАЖА ОТИ МНЕНИЕТО СИ Е ЛИЧНО МОЕ.ОСНОВАНУ НА ТВА КЪДЕ САМ ВИДЕЛ.......


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Gaspoud в Юли 01, 2009, 08:31:50
Генин, мани недей така, че предишнио път коги писа че кмета ни а със света и ни изкараа виновни че Видин и още неколко градища са зле ;D
За селиата около Монтана не съм толко запознат, ма мислим че и тех са укарват пари.
А за нередности - джидето от Монтана до Лом - като одех до Церовене за риба колко псувни са отнесли не а истина. Нали знааш що го беа спрели - шефа на агенция пътъща дал строежа на брат си. А повним че преди таман 4ри години па го праиха - та да мине Саймън Кобургота /а са затръка семето му деаба/ по новиа път за предизборна среща. Фръгай асфалта поди дъжда - таман до пролетта изкара.
Черезвичайки и стрелба си требва >:(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Колеба в Юли 01, 2009, 08:42:43
У 100 един мое има дОбар кмет - другото е плева, да не казвам по тежки думи, иначе саймъна са осра мъжката  ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Юли 01, 2009, 10:34:53
Ей она и Пенка-Ломската е най-добрата кметица од млого години на вам,ма е далече още од европейските норми.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Bushman в Юли 03, 2009, 11:33:05
Да бе, Пенка си а уважаваме, ама нещо много се заиграва с циганьете... Начи немате представа кво става с боклука у Лом. Това чудо ако беше у Софиа, на вториа ден щеа да гръмнат сички медии и кмета щеа да го разнасат по весници и телевизии. Ама ниа си "пцуваме поди мустаците увиснали" и си мирваме. Боклука не а събиран барем от месец време и контейнерите се не видат вече от торби и пликове. Миналата недеа кога си одих мисли да снимам, ама си викам - за кво да покаам на цел свет таа мизериа, ептем че станеме за резил... Разпраат, че Пенка се сдръпала нещо с Титаните (къде сбират боклука), кой криф и кой праф - не знам, ама ниа патиме. Та това не е баш за краденье от страна на кмета, ама па е такава неуредица неква, къде се отразява на живота у целиа град.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Юли 03, 2009, 11:47:25
тиа титани изедоа главата на млого кметове.Не знам неа ли време да се прикючи с тех.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Самотока в Юли 03, 2009, 06:35:41
и йоще че изЕдът - що на сички инги е не е читава рабутата - ма але тиа у Кула си гледат рабутата съвесно - с едно исузу обикаят едноман , почти не моа да са оплача , що и не праа талко боклук де , ма са груби и смачкаа сичкото кофи ги направиа на гъз от ламарина


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Юли 03, 2009, 10:05:19
И я като Гениниа сметам ,че монтнскио кмет ако и да неа най-великио у дръжавата, се глеа си свърши работата и напри убави работи за градо.Я като външен човек-къде не живеа там а си оди за по неко и друг ден сметам че градо изглежда съвсем прилично,пътищата покрай ньего са сравнително добри,а като глеам в сравнение с другите градове още има предприятиа къде работат и безработицата неа толко голема колко у други градове у Резервата.У Видин не съм одил за мой голем срам,у Враца ми са случва да минавам-сметам че на тоа етап Монтана а по-добре.Ма нека ората къде живеат постоянно у тиа градове да кажат къ виждат работите,що мисла че техното мнение ша а по-обективно-се пак они са потърпевши от управлението.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Юли 03, 2009, 10:13:58
Мислим че у Козлодуй покрай централата нещата са най-добри за живеенье.Не сам одил од 5 годин там,ма сметам че не се а променило към лошо.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Юли 05, 2009, 02:43:32
па я бех шофьор на нашиа и кви работи знам ама ма мрази сеги чеа некоа време ...да ви распраам ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Росен Багериста в Юли 05, 2009, 12:47:18
И у Козлодуй вече неа къ беше сал високите цени у магазинете останаа що тръговците си мислат че тиа у централата зимат милионе па то неа баш така.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Юли 05, 2009, 02:28:23
Бесниа мизиец на Виолин Крушовенски ли си бил шефьорин? ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: muci в Юли 05, 2009, 02:32:26
оооооооооооооо я майййййййййй подозирам кой ааа шефьорин/май го знаам кой е/ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D майкууууууууууууууууууууууу


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Българка в Юли 05, 2009, 11:20:08
Бившио ни кмет беше голема работа - кога доде време да го преизберат се пускат ени каси с кебабчета, едни туби с пиенье - поне циганите беа доволни и гласуваа. Бееме съсем западнали при него - ни парка ни парк, ни града ни (европейски) град.
Ся от скоро ни е един младок, дето единодушно бе избран от целата козлодуйска нация - на циганьете им писна от кебабчета и решиа, че сакат да са европейци!  ;D Човеко за нула време оправи стадионо, тури пейки и намери пари даже и да сложи 3 билборда.  ;D По Коледа като си одих имаше украса по дръветата, а преди сал некви оскубани гирлянди нафръгани като за Бог да прости. ::) Па и още повече, че от миналата година вече и нашио град си има мотосъбор, а тава е голема работа, баси!  ;D Ше го видиме докъде ше я докара, ма засега по мои наблюдения града ни е станал мноо дОбър!  :) :)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Bushman в Юли 06, 2009, 09:09:25
Ей, тоа Крушовенски беше хирург у централата и ме а оперирал! Реза ме нещо по главата и щеше да ме скалпира кучиа син, голем майтап беше. Убав човек и майтапчиа, я се кълнем у него! Винаги съм ЗА Крушовенски и не вервам он да е правил некви смърдели работи като кмет у Мизиа. Ако некой го среща - много поздрави от мене има! Стискам му ръка.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: уйна в Юли 06, 2009, 10:02:32
Ние у Враца нема с кво толко да са пофалиме.  :( Даже имам чувството, че откак избраа новия ни кмет, градо е на автопилот...  ::)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: уйна в Юли 06, 2009, 10:15:29
За жалост си прав. Я немам угризения, що не съм го избирала, ама ако си бех у България тогива, сигур за него щех да си дам гласа.
Плювааме по старио кмет, ама оня барем неко улица асфалтира и следеше непрекъснато ората, къде работеа, а тоа лааса само си драпа мъдата по цел ден.  >:(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Юли 06, 2009, 02:43:41
Па и ние у Видин не сме цъфнале с новия. Предишния доктор Ценов много краднеше и лъжеше, ама мине месец и разбереш че те  е излъгал, а тоа Видов още щом те излъже разбираш. Ма те избраа него и че си го гледаме още две годин ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Юли 06, 2009, 03:24:25
Те тава а целата трагедиа.Избереш некой.Ни го знаеш ,ни го познаваш.А она некоа партиа го представила що е некадърен и си мълчи.И през целиа си мандат се малчи или слуша други.И да кае нещо оно че е лъжа що никага неа научен да ти сфрши работа.У селата айде...Там немат голем избор.Ма по градовете требва да се подхожда по-одговорно.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: уйна в Юли 06, 2009, 03:26:42
За тоа нашия, новиа кмет цели фермани се изписаа, и все у положителна светлина, ако ма разбираш правилно  ;) ама са оказа, че сичко, баче е било поредния кьор-фишек  >:(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Юли 06, 2009, 03:28:45
Па я Видов си го знам още от коги беше управител на Кнауф. Убав човек, ама за ядене и пиене, като администратор ич го нема.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Юли 06, 2009, 03:32:53
краси извинявай нее по темата ма кнауф работили ?т.е. знам ча има производство ма развивали се?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Юли 06, 2009, 03:41:28
Работи разбира се. Само, че управлението му вече е у София.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Пръвака в Юли 06, 2009, 11:59:17
И у Козлодуй вече неа къ беше сал високите цени у магазинете останаа що тръговците си мислат че тиа у централата зимат милионе па то неа баш така.
Ич не си прав.Цените са нормални по магазинете.Скъпо е из кръчмите.А тия у централата милионе не зимат, ма зимат илядарки.

тава за илядарките а верно, имам един селски къде работи тама и му се наложи да му преснимам фиша и на ньего пишеше 2 800лв- бруто  :o :o ..... и он човека допълнително са занимава с гледанье на крави - да връже бюджета  ::) ::)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Юли 07, 2009, 12:12:45
ибах мааааа му...................... ;Dдай да одиме там го ева ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Юли 07, 2009, 12:19:11
У централата винаги са се зимале добри пари.И тиа къде требва и тиа къде не требва. ;)Ма сеги вече неа таа яма къде беше.Таа централа разврати манко ората у Ореховско и Козлодуско,що много народ навикна да зима пари па да се скатава.Па сеги като съкратиа сума народ-они мрънкят и нги се не работи друга работа.Тва а мое странично и лаишко мнение и не ангажирам никой с ньего.Сигурно ша има  ора къде ша ме опровергаат ма сакам да а аргументирано.Тва са мои на блюдения на страничен човек.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Bushman в Юли 07, 2009, 12:44:07
Е Докторе, я сам работил у таа централа 15 годин без неколко месеца. Слагам се (се още) при вътрешните ора. Не са ча такива заплатите (като чиста) сума, ама иначе условиата като цело не са лоши. За другите нещем да прикаам (що това значи слухове да коментирам), ама за себе си мое да каам тука.

Значи последните години бех Р-л Сектор, това е доста висока длъжнос тама. За съжаление, нашиа цех се водеше некак страничен и заплатите ни беа по-ниски от другите (с колко точно - неам представа). Я лично съм зимвал чисто къде 1300 - 1500 лева у месеца. Заплатата секи месец е различна, що се начисляват некви премии, секи път - различна сума и различно се разпределя между ората. Отделно - къде 150 лева секи месец у купони за храна. Един път у годината - 1000 лева за почивка, на калпак. За Великден, Коледа и Ден на енергетика - различно, по 150 - 200 лева, некой път - и по 300. За предсрочно пускане на блок след ремонт или за успешно участие у неква комисия, проверка или мисиа на МААЕ (къде влагаш допълнителен труд и време) - па сам зимвал по 200 - 300 лева награда. Отпуска съм имал 52 дена платени, демек - работим 10 месеца, плащат ми за 12. Имало е и 13-та заплата, ама редко. А, работниа ден беше 7 часа. Та това е, сам видиш - не са некви кой знаа кви условиа, да речеш. Кола и телефон не сам имал никога, а пъта си го плащах самичък последните години, 72 лева ми беше месечната карта. Одил сам на курорт по-евтино у бази на централата. Давал съм и извънреден труд, бая пари падаа от него, ама само по ремонти кампании беше това. Та така беше. Иначе и я секви легенди сам слушал - че чистачките зимали по 2500 лева, че си не знааме парите... Ти се друсай секи ден у Чавдарката по 3 часа натам и насам, събирай дози у зоните, па послем ми завиждай за "големата" заплата, къде зимам...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Юли 07, 2009, 12:53:50
Е по същото време я съм работил у тва Орехово за 250 лв.основна заплата,с 9 нощни дежурства месечно и с извънреднио труд-т.е. коги съм бил на разположение-да ме дигат по нощите и да се разпраам с пианици,катастрофирали ,усрани и кървящи-бруто 450-у най добриа случай-500лв.Годишна отпуска-32 дена,дреи и чеели си копувам сам,почивката-па си а плащам сам.Така че ако зееме да праиме сравнение-ти си по-добре.В което нема нищо лошо-за тва си учил. ;) ;DА па мойто я съм си го избирал сам. ;)Думата ми беше че имаше много баластен народ там у таа централа къде е с нисък ценз и си а караше къ си знаа-агале,агале  ма си зимаше добри пари.И коги дойде време да го съкращават-зе да реве.Ма къкто и да е.нема да спориме.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Bushman в Юли 07, 2009, 01:17:57
Ма чекай бе, я не спорим, що тама има много ненужни ора! Я само казвам кво беше мойто положение, а че имаше много спленгор - това спор нема, ако знааш у УТЦ-то кво е... Я сам се нагледал на много работи тама, ама нещем да коментирам, лоялнос към бифшиа работодател, демек... Не иде да сере човек у таа паница, къде доскоро е ял от неа, така сметам. А иначе кусури си има у централата, като на секъде у страната, а мое и повече да са.

Ората у Кослодуй ти си ги знааш кви са, надуват се като въшки, баче е техна таа централа. Ниа другите сме "приоданци" и ни глеат на кръф, що сме дошле тама "да им земеме леба на децата". Е, я се мана от тама, съга съм много по-добре у секо едно отношение, алал да им е и леба, и централа, и големи заплати, и секво... Мое даже да стане така, че па да се врънем тама, ако земат да строат 7-ми блок примерно или да развалят старите. Познавам ги ората тама, ама некой само са свесни, другите... дръвени власи, братче.Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Юли 07, 2009, 01:29:33
Ора оно е нормално тава.Кага ти мислиш как да зимаш пари два пъти повече хишници мислат как да ти ги земат.Така стана и с мене.Преду десетина годин зимах добра заплата като раководител на една транспортна фирма.Дойде Костоф и завиде.Реши чрез министър Вилхем Краус да напраи преразпределение на териториата.Смачка сичко,ама буквално сичко каде градихме години на ред.Избута свои ора на преден план и принуди обикновения шофиор да стане данъчно задалжено лице-предприемач,а на свойте ора раздаде лицензи тиа пишман предприемачи да работат од името на лицензираниа превозвач който си беше чис феодал и не носеше никва одговорнос,а само лапаше.Кой не сакаше да работи од името на тиа измислени превозвачи губеше сичко.А имаше ора вложили сума ти пари у техника.Голема час од тех беа зимали таа техника на лизинг и не я беа исплатили още.Направо фалираа ората като нги наложиа на кви тарифи да работат. Оказа се че бранша работи под себестойнос.Парите не стигаа.При тава положение сички спреа да плащат данаци. Немаше од каде.Дражавниа чиновник не диреше тиа данаци,а великодушно ги подминаваше срещу рушвет.Така ората станаа норушителе по невоя.Корупциата избуя,а чрната икономика набра сили.Таваа да си икономис по Костофски.И тоа човек има наглоста днеска па да лъже ората и да се надсмива на чуждото нещастие.Од тоа момент намразих капитализма и по-скоро Костовиа капитализам.Он буквално сасипа дребниа собственик и го напраи зависим од измислени едри фирми-превозвачи.Така е и до днеска.Сасипа и мене.,Тагава ниа се опитааме да му размътиме водата чрез новорегистрираната Мобилна Партиа.Съга че ми е много неприатно ако ситуациата се повтори.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Юли 07, 2009, 01:34:30
Е па но а ясно-неколко големи са контролират по-лесно от много мининки. ;)И здрава средна класа лесно влас не дава.Тва го знаат сите къде ни управляваа,за тва сакат да не ма средна класа-що като си относително независим финансово та боли уя за секва политика. ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Юли 07, 2009, 01:39:33
Така е !А съга чрез новоизюпени"титани"като собственика на "Лидер",задалжават подчинените си да гласуват за кой нги кажат,иначе оставаш без леб.Оди оправяй положението.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Юли 07, 2009, 03:19:54
дубре че лидер го надуа................. ;)най много купени гласове маи имат они ::)така чу поне ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Камик в Юли 10, 2009, 06:26:59
Е от тука: http://news.ibox.bg/pressreview/id_1676809584 (http://news.ibox.bg/pressreview/id_1676809584)

Цитат
... Зам.-министър крал от училища и църкви, разкрива „Труд"

Обвиненият в търговия на влияние и гласове заместник-министър на извънредните ситуации Александър Филипов прибирал солидни суми от кметове в Северозападна и Североизточна България, за да им урежда финансиране на проекти за ремонти на църкви, училища и почистване на речни корита. ...


И може ли някой да каже кои са баш тия кметове да ги еба?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Септември 10, 2009, 09:33:39
Цитат

    ... Зам.-министър крал от училища и църкви, разкрива „Труд"

    Обвиненият в търговия на влияние и гласове заместник-министър на извънредните ситуации Александър Филипов прибирал солидни суми от кметове в Северозападна и Североизточна България, за да им урежда финансиране на проекти за ремонти на църкви, училища и почистване на речни корита. ...
--------------------------------------------------------------------

Циганина си е циганин,ако ще и до Свети Петар да го турнат,па далавера че заврти.После се убиждат на етнос.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Колеба в Септември 10, 2009, 09:51:40
нема лоше, сегъ Баце Гойко ебе наред -


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Божура в Септември 10, 2009, 04:13:49
Баце Бойко ако забрани и чалгата със закон, те тогива ша го признаа!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Септември 10, 2009, 04:30:45
  Яла те един материал на един мой колега. борислав Борисов. Оно първака го знаа он е от Воднянци 8)
---------------------------------------------------
 Къде ли са днес последните трима демократично избрани екскметове на Видин?
 
 
Припомняме: Младен Каменов бе избран за кмет на Видин есента на 1991 година и кметува цял мандат до местните избори през 1995 година. След него цял 4-годишен мандат като видински кмет изкара и Иван Симеонов, а после два последователни мандата – 1999-2003 г. и 2003-2007 г. - градоначалник на Видин бе Иван Ценов. Най-съществената разлика между тях е, че първият бе издигнат от СДС, вторият – от БСП, а третият първо бе от ОДС + и след това се яви като независим, но пак подкрепен от предишните си партии. Има и едно нещо, което безспорно ги обединява – след като безславно им приключиха управленските мандати тук, тримата до един напуснаха Видин и заживяха в столицата. Каквото обаче насътвориха по време на управничеството си – общо 16 години, видинчани не само го виждат, но и доста релефно го усещат всеки ден по своя и на околните им ежедневен бит и социален статус. Идеята да поразсъждаваме за случилото се по време на 16-годишното управление на тримата видински ексградоначалници ни провокира да се върнем малко назад в миналото, за да си обясним донякъде защо такова ни е настоящето, а и оттам-нататък можем да предвидим и някои бъдещи събития. Ако, разбира се, се интересуваме от съдбата на осъдените да живеят тук хора. Които, за разлика от горните трима, нямат възможността да се реализират другаде по широкия свят, след като са оставили старите си бакии във Видин.

През далечната вече 1991 година Дени Каменов яхна гребена на мощната тогава СДС-вълна и спечели доверието на видинските избиратели, за да разгради предишната тоталитарна система и да въведе демократично и в интерес на видинчани управление. За второто явно не му стигна 4-годишния мандат, но в разграждането успя да постигне забележителни успехи. Почти на 100% изградената тролейбусна мрежа (с готови подстанции и осигурени мотриси) за няколко месеца бе напълно бастисана, щото се оказа остатък от мрачното комунистическо минало. В него пропаднаха и хилядите левове на видинчани, дадени под формата на самооблагане, а мечтата за тролей във Видин окончателно се разсъхна. Днес са останали само стълбовете, за да лепят на тях предизборни плакати с ликовете на тези, които периодично искат и ще продължават да искат да ни бъдат управници. Под знака „паметник на комунизма” тогава мина и Хлебозаводът, който изкуствено бе вкаран във фалит, за да могат в демократичната пазарна ниша да се наместят десетките появили се по онова време турски хлебарнички, натикани в мазета, гаражи и бараки. В ония дни бе притиснат и градският транспорт, та функциите на тогавашните „Икарус”-и да започнат да се изпълняват от частните бусове-маршрутки, дето ги докараха от автогробищата на Западна Европа. Част от разграждането бяха ликвидационните тричленки в текезесетата и паралелно появилите се общински поземлени комисии, които така справедливо разделиха текезесарските активи и така реално върнаха нивите на предишните им собственици, че и до днес по хала му личи на селското стопанство в целия Видински край. По времето на Дени Каменов не само се разграждаше тоталитарната система във Видин, но имаше и наченки на градеж. На моста Видин-Калафат, който, ако помните, трябваше Дени да го строи с южноафриканската фирма „Кослар”. Но плановете за развитие на Видин се творяха само в рамките на магичната думичка „ще”, докато разграждането съвсем реално се реализира. Така дойде 1994 година, а с нея приключи и синият кметски мандат на Дени Каменов, след което властта бе спечелена от червения кандидат за градоначалник Иван Симеонов, а Дени Каменов напусна Видин и замина за София.

Смяната на караула във високата общинска сграда на площад „Бдинци” стана благодарение на наказателния вот на видинските избиратели, които на тогавашните местни избори по-скоро казаха „не” на Дени Каменов, отколкото „да” на Иван Симеонов. Което не доведе нито до реанимирането на Хлебозавода, нито до възстановяването на тролея, нито до появата на обществен транспорт в града, а идеята за мост при Видин-Калафат се отложи за по-късно. Реализацията на предизборната формула на новоизбрания кмет „Да спрем разрухата” – също. Така, вместо да кметува Иван Симеонов, управлението на Видин и общината премина в ръцете на тогавашния председател на Общинския съвет – Валентин Шикалков, и на неговата компания по интереси - по-популярна сред видинчани с названието „шайката на Шики”. Хората от нея и близки до тях успяха да приватизират какви ли не общински имоти, многобройните тогава общински фирми взеха да потъват бавно, но сигурно, а безвремието и почти нищо неслучващото се станаха стил и метод в управлението на Видин. Докато партийците от червената централа на „Градинска” 6 се караха кой да кара влака на местната власт, четирите години от мандата й се изнизаха и дойдоха есенните избори през 1999 година. Те,  с „Тук ще има мост. Това ви казвам аз”, бяха спечелени от синия кандидат за кмет Иван Ценов. Той се настани в градоначалническото кресло, а предшественикът му Иван Симеонов светкавично напусна Видин и също така, по челния пример на Дени Каменов, замина да живее в столицата.

През първите четири години управление на Иван Ценов мост не се построи, през втория му мандат – също, както и не се появи видински филиал на германски университет, както пишеше в предизборните му програми. Но пък, вместо това, се случиха какви ли не други неща: Хлебозаводът окончателно отиде в небитието; градският обществен транспорт изчезна и като понятие; хаосът с движещите се колите в централната градска част, пешеходните зони, площадът и дори Градската градина се превърна в нещо нормално и ежедневно; някогашните общински фирми бяха приватизирани срещу натрупани стари дългове; веригата от общински аптеки отиде в ръцете на големите акули от фармацефтичния бизнес; Видин остана без нито една денонощна аптека; нито една по-крупна приватизационна сделка не се размина без шумни скандали и ехото от тях все още не е затихнало; в края на първия си мандат кметът дръпна 1 млн. лева банков заем, който бе погасен с изтегления в края на втория му мандат друг такъв, но и до днес не е ясно къде и за какво бяха похарчени останалите 3 милиона лева през двата месеца преди миналогодишните избори... В активите на така и несбъдналите се „ще”-та на предишния кмет могат още да се прибавят: 10-годишните концесионни договори за чистота, озеленяване и поддържане на уличното осветление, струващи на видинските данъкоплатци повече от 4 млн. лв. годишно; съмнителните приватизационни сделки; продажбите на хиляди декари общински земи край бъдещия Дунав мост 2 и прилежащата му инфраструктура; градоустройствените иширети на главната му архитектка с малко попреправени скици, кадастрални планове, издадени строителни разрешения и архитектурни разработки. Във Видин не стъпи нито един крупен инвеститор, а и малкото интересуваащи се как могат да правят бизнес тук бяха принудени да избягат заради опитите да бъдат изнудвани, а по този повод монтанският кмет обеща да издигне паметник на Иван Ценов. Без отговор и до днес остават въпросите защо по почти нито една от сключените чрез конкурс сделки с общински имоти не се реализираха задължителните по договор инвестиционни намерения. Например – тази за 1200-те декара терен за индустриален парк до бъдещия Дунав мост 2; или тези с двата огромни парцела в централната градска част пред бившата „Аско Деница”, или тази с т.нар. нов театър, където отдавна трябваше да има МОЛ; или тази с продажбата на сградата на някогашната Популярна банка; или тази с продажбата на Хлебозавода. Съвсем друга тема е защо новата общинска управа не разваля тези сделки заради неизпълнени договорни задължения от страна на инвеститорите. Но да се върнем по следите на изгубеното през последните 8 години време през управлението на екскмета Иван Ценов. Съвсем логично е, че миналата есен той се самодетронира от поста си на видински градоначалник и не можа да сбъдне мечтата си да е за трети мандат видински кмет. Жалко, защото той лани предизборно и лично заяви, че едва ли не на околовръстното шосе до Видин чакат  цяла тумба стратегически инвеститори, които, след като той – Иван Ценов, спечели изборите, те щели да налеят стотици милиони евра в местната икономика. Е, да, ама той загуби и още след балотажа пое по пътя на предшествениците си от Видин за София. Където сигурно е отвел и придружаващите го инвеститори, въпреки изключително благоприятния бизнес-климат, който бе изградил тук за 8-годишното си управление от 1999-а до 2007-а година.

Тримата последни видински екскметове управляваха и се науправляваха. Дени Каменов и Иван Симеонов - по 4 години, а Иван Ценов – 8 години. Общо – 16 лета господни. През това време всеки от тях (заедно и/или поотделно) насътвори по нещо и ни го остави за спомен, след което си вдигнаха чукалата и станаха столичани. А това доста красноречиво илюстрира как и в чии интерес са работили, когато са били видински градоначалници. Дали тогава са си казвали като Нерон – „След мен и потоп”, не е толкова важно. По важното е това, което Видин е днес след техните волни или неволни потопи: единственият областен град без обществен транспорт; единственият областен град без Хлебозавод; единственият сред областните градове без работеща млекоцентрала от бившата структура на „Сердика”; единственият областен център без месокомбинат от някогашното СО „Родопа”; единственият областен център без обект на големите търговски вериги; единственият областен град, чиято община е напълно декапитализирана и към нея никой никакъв сериозен инвеститорски интерес не проявява... Видин е на първите места в страната по смъртност, обезлюдяване и по брой на хора,страдащи и умиращи от сърдечно-съдови заболявания. Видин е на последно място в страната по раждаемост. Община Видин – най-голямата в областта, е еднствената в страната сред общините с градове областни центрове, в която няма нито едно селско училище. И накрая – Видин, може би, ще се окаже единственият областен град в България, на който и тримата му екскметове от 1991 година насам са напуснали управлявания от тях град са станали столичани. За тях сътвореният от действията им потоп не е проблем, тъй като явно предварително са си ангажирали каюти в Ноевия ковчег. Да му мислят останалите оцелели след тях видинчани. Точно заради това е напълно прав столичният кмет Бойко Борисов, когато казва, че боклукът на София е и боклукът на държавата. В т.ч. – и на Видин, както се оказва.

Борислав БОРИСОВ                 Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: svetoslavt в Септември 15, 2009, 12:17:51
Прикаате виа,що не знаате нашиа кмет къв е.Апартаменти по 200 квадрата,вили с басейни 2 бр.Построи палат на Олимпи Кътев и никой го не закача за нищо.Продаде сички общински имоте,пари в бюджета има само за строежи,що от там моо са крадне,задалжително сички общ.поръчки ги печелат негови ора и големите пари са връщат при него.Сега си плати,та направи сина си депутат от ГЕРБ.Даниел Георгиев са вика и нищо не стаа от него.Кеф ми е,че курвите поне му цицат паретата,не че ше свръшат де,ма сие некаква утеха.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Gaspoud в Септември 15, 2009, 01:39:19
....ебаа теа курви - палтета от вожи ли почнаа да носат вече ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Колеба в Септември 15, 2009, 04:28:27
Наеш ли ка вее зимно време краъ пъкя  ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Септември 15, 2009, 05:53:17
Тиа не са покрай пъто-тиа са от ониа къде виа си занаате! ;) ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: iakim в Октомври 17, 2009, 10:41:50
Те и я да кажа
Я не живеа у село одавна ама попаднаа на интересен материал у интернето
 Те го нашея убавец и са е напил ного
кой не го марзи да кликне и а гледа на тоа адрес
http://vbox7.com/play:23bc5818


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Октомври 17, 2009, 10:54:25
на пръвата страница на форума има тема за представяне.научете се дееба да се представяте тамка най напред па после да цвъкате нагоре надоле из темите ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Росен Багериста в Октомври 17, 2009, 11:38:51
Тава на клипчето а Васко Грозниа кмет на Лесковец >:( Те така управляват кметовете пустиняци у нашиа край.
А иначе Чвора а прав. Якиме иди са представи у темата за представянето що я та познавам ма другите ора тука та не знаат.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: iakim в Октомври 17, 2009, 05:18:39
Де бре Росене що не мога а са сета кой си
Зех забелешката на Чвора та писай и отначало
А тоа май верно са казва Васко - Треба а са обада на майка ми та да разбера
Поздрави


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Пръвака в Октомври 17, 2009, 05:31:52
те тоа с червената фанелка а Бако Росен, ама днеска а трошен и едва дали че ти обясни от къде та познава  ;D ;D ;D ;D   http://media.snimka.bg/4137/014529818.jpg


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: iakim в Октомври 17, 2009, 06:47:10
те тоа с червената фанелка а Бако Росен, ама днеска а трошен и едва дали че ти обясни от къде та познава  ;D ;D ;D ;D   [url]http://media.snimka.bg/4137/014529818.jpg[/url]


Снимката е убава и е на убаво место снимано
Добре е коги са яде и са пие  Не моа а са сета кой е тоа юнак ма куту гледам ми а набор и сигур сме ергенувале ели сме ритале топка куту деца

Ееееех  ...наздраве па дано ниа са срешнем а кметовете пустиняци а са не излагат толкова млого


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Октомври 24, 2009, 03:02:47
http://www.vbox7.com/play:db606c0c ей глеите кво напраих па я за нашиа кмет ...да гу еба у дръгела   ;D ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: muci в Октомври 24, 2009, 04:46:40
 ;D ;D ;D ;D ;D ;Dбраво   ..браво ...... ;D ;D ;D ;D ;D ;Dмногооо верно тава


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Плъхоубиец в Октомври 24, 2009, 07:22:08
Хахаха, много сполучливо е направено ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Октомври 24, 2009, 08:51:04
абе да ви еба у пустиняците ...кааа си кача снимка бе деаба... ::) ??? ::)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Плъхоубиец в Октомври 24, 2009, 11:14:10
Пишеш http://prikachi.com/index.php качваш снимката, послем цъкаш с десен батон на ньея, имидж пропъртис, излаза адрес- копираш адреса и цъкаш на тава: (http://prikachi.com/files/1121435L.jpg). Излаза ти адрес след като цъкнеш. Даваш paste и публикуваш отговор.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Октомври 25, 2009, 10:41:04
абе плъотрепач тава знаашли колко мисленье а...сакаш ,че ли ма караш да прааа филм за нешенъл географикаля с Гойко Митич....немали по прос начин за прости ора бе..... ;D ;D :o :o чакай а са прОам


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: уйна в Октомври 26, 2009, 10:58:39
[url]http://www.vbox7.com/play:db606c0c[/url] ей глеите кво напраих па я за нашиа кмет ...да гу еба у дръгела   ;D ;D ;D ;D ;D


 ;D ;D ;D само манко замена на имената и може да се използва за мноооого български градове...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Ноември 05, 2009, 01:09:49
и те така те...нашиа пустиняк заран ше го раследват по сапарт ....баахти ташака ..да са не надаш че у тааа дръжава има некаф ред...ше следъ и ше ви извистаа кво ше гу праат...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Ноември 05, 2009, 02:41:03
аку па му не напраат нещу ...я ше фанем а гу ебем...да знаате


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Ноември 05, 2009, 02:43:33
Бесниа мизиец на Виолин Крушовенски ли си бил шефьорин? ???
ооо майкоо я ча сеги видох че са ма питале тука ората некои работи ама де...кут несам видел...да на него бех шафьор  ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Ноември 05, 2009, 09:56:34
аку па му не напраат нещу ...я ше фанем а гу ебем...да знаате
Недей че моа да земе да му стане убово и да му стане кеф...земи си го бий да ти а чиста работата ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Ноември 05, 2009, 04:03:25
маке ...ше го ебем ,ебем... ;D ;D ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Ноември 05, 2009, 04:08:51
толко лие убаф ??? ??? ::) ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Ноември 05, 2009, 08:20:16
 ;D ;D ;D ;D ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Росен Багериста в Ноември 05, 2009, 09:17:25
Бесния ако ша го ебеш го еби на омразиа що иначе моа му ареса и нема а са отървеш от ньего послен ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Ноември 05, 2009, 09:31:39
маке бих гу прибил...тоа окрадна  градеца ни  толку млого ...от колко турци и куманисте заедно  >:( >:(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Росен Багериста в Ноември 05, 2009, 09:34:59
Знам го тоа вашиа пустиняк деба и оня нашиа у Орехово неа по добар.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Ноември 06, 2009, 12:02:54
офф и тоа вашиа верноа е ебаа тоа клен огостенски...а ниа даже от атака тичааме за него ...кут и за тоа нашиа...ма те така са лъжат мининки дечурлиа...връму гу  :-\


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: svetoslavt в Ноември 07, 2009, 07:10:00
До сега нашия кмет ни караше да плащаме 50% от таксата за детска градина(ясла),другото го поемаше общината(затова благодарим),ма вече ше плащаме 75%.Вика,че било заради кризата ма я си мисла,че вече не остана нищо за крадене и продаване в общината и май немаа са кандидатира за трети мандат.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Ноември 07, 2009, 07:19:40
па я ати кажем оти тва дек гу плащате а противо законно...упоменатоа с закон , и ако некой гу прай а поради невежеството на ората дек плащащт...поинтересуваите са и си дирете правата ....нашиа така ни фана за уя ма нема кой да са фане а гу съди макар че го обмисляме кат колективна жалба а гу напраим....отделно че са длъжни тава да е поставено на видно место у общинъта в раздел месни данаци и такси...провери и са обедете!!!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: svetoslavt в Ноември 08, 2009, 08:52:09
Сигурно нещо не сме се разбрале,ама тиа ни карат да плащаме само половината от таксата(вече 75%),а не целата.Разликата са поема от общината.Та не вида да има нещо незаконно,що немоо па да не плащаме ептен нищо.Ако не сам та разбрал ше та помола да ми обясниш по-подробно,та ако има за кво да са закача,да зема да са заям нещо чиче Гошо(кмета Георги Георгиев).


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Ноември 08, 2009, 12:09:40
па Баце , я заран па ше вида ка беше ма а ти каем че законя гласи точно така , че от родителете немоа а са  зимат никви пари под никав предлог...и тава нещо требве даа на видно место постаено ....ма те я па ше провера заран ка беше а те каем...ма оно и тука те имаше у форома нашиа един адвокат дека дава акъл бес пари...демек наше момче , а гу питаш и него... ::)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: jaio в Ноември 08, 2009, 01:03:20
епа нали ф сяка децка градина са плаща месечна такса така  а цяла блъгариа до колко знам азе а иначе таксите са различни на сякаде зависи си от   общинъта ка реши   а тава че при тя общинъта поема час от таксата   мисла че не а  незаконно  а ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: svetoslavt в Ноември 08, 2009, 04:57:35
епа нали ф сяка децка градина са плаща месечна такса така  а цяла блъгариа до колко знам азе а иначе таксите са различни на сякаде зависи си от   общинъта ка реши   а тава че при тя общинъта поема час от таксата   мисла че не а  незаконно  а ???
Нали и я това викам,че немоо па ептен нищо да не плащаме от тия такси.При назе в Ботевград или е 35 или 45 лева,ма несам сигурен,що жената оди та са разпраа със сички плащания из дома.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: svetoslavt в Ноември 11, 2009, 07:36:15   Какво се промени и какво остана същото през тези 20 години? Този въпрос зададохме на кмета на общината Георги Георгиев.

  "През последните 20 години несъмнено има много промени, останаха и някои непроменени неща. Изчезнаха опашките, но не можа да се промени представата на българина за това що е демокрация. За съжаление в страната ни живеем все още по онази демокрация от началото на 90-та  година. Не можа да се промени за 20 години съзнанието  на българина в онази част, в която да гарантира с действията си онези постижения , които имат в европейските страни. Не можа да се промени отношението към общественото - да го уважаваш и зачиташ, така както личното.

   И все пак,  макар и дълъг, този преход, с всичките трудности, с които се сблъска нашият народ, даде повод да върви напред в своето развитие. Защото няма нищо по-хубаво от това хората да имат еднакви права и да могат еднакво да ги отстояват, разбира се и задължения".                                                                               И тоа ебалник ше ми приказва за демокрация,къде заплашва общинските съветници,ако не гласуват,кво той каже.Докладните за отпускане на каквито и да било пари са внасат за гласуване,откак парите вече са поарчени и секакви такива демократични прийоми са присъщи на нашия кмет.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 15, 2009, 02:16:54
ТАКААА НА ВНИМАНИЕТО НА СИЧКИ СФЕСНИ ОРИЦА У СЕВЕРОЗАПАДА , НАШИА КМЕТ ОФИЦИАЛНО  НИ ЗАПЛАШИ СЪСЪ СЪД , ЗАРАДИ ТАВА ,ЧЕ СИ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА ГОВОРИМ ИСТИНАТА И САЛ ИСТИНАТА ...ТАКА НАРЕЧЕНИЯ др.виолин крушовенски ( ЧУКЛЕТО)      d-r Krushovenski казва:
14.12.2009 в 13:44
Тази публикация представлява официално изявление на Кмета на Община Мизия
Д-р Виолин Крушовенски

Уважаеми Госпожи и Господа,
Уведомявам Ви, че информационните материали, публикувани на този сайт съдържат неистини и имат за цел да уронят престижа и доброто име на Община Мизия, за което ще бъде потърсена отговорност на създателите на сайта и администратора на домейна.
Моля, за информация да се използва официалния сайт на Община Мизия http://www.miziabg.com, както и координатите за връзка:
Община Мизия, ул. „Г. Димитров“ № 25-27; тел. 09161 2315; факс 09161 2138, ел. адрес: obsh.mz@abv.bg.

Д-р Виолин Крушовенски
Кмет на Община Мизия

http://mizia.info/?page_id=9&cpage=1#comment-132  - ТЕ ТАВАА ЛИНК КАДЕ СТРАНИЦАТА ТА МОЕ А ВИДИТЕ ОРАТА КВО МНЕНИЕ ИМАТ ЗА НЕГУ О ГРАДЪ


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Дръмон в Декември 15, 2009, 02:27:31
 ;D ;D ;D Екстра Бесняк,предстаам си на селски кмет къ му действат тиа влазания с бутонете напреде...! ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 15, 2009, 02:32:12
маке деаба неговата майкя деаба и помияр...спекал е лайното щом а влезнал да пише при назе... (http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a108.gif)   (http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a115.gif)  (http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c008.gif)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Декември 15, 2009, 02:36:52
Е кво Виолинчо а рекъл ,че ша ни затвори устата може би?Но имаше една цифла от Бела Слатина къде спира сайто,та си опюва брадата,сеги и тоа ша омаже мустаките,еби го у дупе!Сал обществен натиск и показванье на глупостите къде праат управниците и ни на милиметър отстъпанье! ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: onufri в Декември 15, 2009, 02:46:11
лелее, могу яки коментаре има тама. тиа му ебават макята на тоа пустиняк! еле па тиа Цацата и Правака!
брава, брава! така требва!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 15, 2009, 02:48:32
лелее, могу яки коментаре има тама. тиа му ебават макята на тоа пустиняк! еле па тиа Цацата и Правака!
брава, брава! така требва!
    ;D ;D ;D цацата сам язе... ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 15, 2009, 02:49:15
оти така си ма знаат у Мизия  ;D ;D ;D па и нема от кфо да са криаа  (http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c032.gif)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Божура в Декември 15, 2009, 03:54:30
Oт сърце са посмех с тава:
Цитат
..И това ,че летото са беше напил на басейна и се беше олигавил по мустака кут свиня поне те снимахме но като дойдат изборите ще та покажем на хората..


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: luda_duda в Декември 15, 2009, 04:28:27
Ревът сички от кмета, ма коги да го избират...тия къде сеги ревът най-много, му  беа пръви поддръжници и благодарение на тех спечели изборете.
Кво сме си посакали такова сме си получили ...па сеги ревеме, че ни е дошло в повече...
Ми секи да си зима мерката предварително, а не кат стане яйцето по-големо от аналния отвор и да почне да квичи на зла гад и да пцува и да са сръди, че уж некой друг му а виновен.
По темата много неща моа да са кажат, ма я мисла, че в случая ние сме си виновни и в частност тия къде гласуваа за него и тия къде си продадоа гласа за 10-20лв.
А тва училище дет му пада лепежа и мазилката, некой мислил ли а, ако падне връз главъта на некое пръволаче /да не дава господ/ кво ша стане?
Или после даскалете ша са виновни, що не са забраниле входовете и изходите и не са сложиле ограничения та да не припарва никой по - близо от 20м до училището, особено па деца.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 15, 2009, 05:53:40
луда дуда а права ма сал до некаде...некой моа ли да знаа човек каф е от вътре преди да има некакъф контакт най -малко социален с него, та в тоа ред на мисли да и я сам гласувал за него и му бех шофьор не съм го крил, заради него ни маана от АТАКА ма я па са непредадох и съм тичал , щото много добре ма познаваш и ти и другите ора .Цацата не предава приятелите си ...та с тоа буклучец съм приятел от 15 години и ако не бех почнал да работа с него никоги немаше да го разбера къф мръсник а...щото да едеш и пиаш с човек а едно друго е да работиш с него , та я лично несъм ощетен от него с нищо ма поне съм го видел кво представлява и кво прай с ората  отделно имам право да изразявам гражданската си позиция поне само заради това ,че съм гласувал за него имам празо да му държъ сметка а не да се таа у дома си и да си млъча щото кмета миа потфрълил сиги малко работа и да неа да ма изгони от работа- треа да му са нагъза .....мисла ,че ма разбираш кво сакам да кажа за последното ?-


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: luda_duda в Декември 15, 2009, 06:28:53
Я многу добре та разбирам и за последното и за предното. Ма къф е щоф е го видехме още преди да земе тоа мандат.
Нема лошо ората да са сръдат, особено тиа къде са гласувале за него, че ги а подлъзнал.
А относно "подфрълената работа", я немам нужда да ми са подфръга ми кога вида шанс си го зимам.
Ако ма разбра за последното...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 15, 2009, 06:48:12
човек у тоа живот винаги има едно нещо каде не требва да продава на каквато и да е цена... ако ма разбираш за последното !


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 18, 2009, 01:44:44
ТАКААА ДОДЕ ВРЕМЕ НЕКОЙ ОРА ДА ИСКАТ РАВНОСМЕТКА НА КМЕТА - те глейте тава нещо ,от мое а са види сал у северозапада (МИЗИЯ) http://vbox7.com/play:15f43a80  ;D ;D ;D момчето не е лошо даже как да са израза по точно той е от онзи тип хора дет стават да ти обърнат двора за 5 лв. и немаа са сръди, че си му дал 4 примерно ...той е от типа хора дет неса глупави ама е трудно да разбереш ,че е така...подобен тип на онзи човечец дет го беа запалиле ...дет Кептъна писа за него у сайта... Та мисълта ми е ,че тоа своеобразен протест го е направил от чудо щот не съ му давале заплата от 2 месеца и са ебават с него по точно кмета .Та зел ,че пиинал манко и добил смелос и саа исцепил пред общинъта...ефекта от тоа протест а ,че на другиа ден са го исфрълиле от работа. СИГОР СА ПИТАТЕ КВО РАБОТИ? МИ ИСФРЪГА КОНТЕЙНЕРЕТЕ С БОКЛУКА НА ОБЩИНЪТА ЗА ОКОЛО 200 ЛВ. НА МЕСЕЦ И ТЕ ТАКА ТЕ...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Декември 18, 2009, 08:41:40
Бесниа я викам баце ниа кво моа да напраиме,кък да го напраиме и коги,та да се извръши нещо положително за тоа младеж.У смисъл къкто наприхме за Атанас.Ма за тава монче ша а по-добре да му се осигури негде работа, де да неа при тоа изклесък кмето.Въобще некви конкретни пресдложениа що ти си запознат с проблемо от билзо?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 18, 2009, 09:03:30
Бесниа я викам баце ниа кво моа да напраиме,кък да го напраиме и коги,та да се извръши нещо положително за тоа младеж.У смисъл къкто наприхме за Атанас.Ма за тава монче ша а по-добре да му се осигури негде работа, де да неа при тоа изклесък кмето.Въобще некви конкретни пресдложениа що ти си запознат с проблемо от билзо?
оф... той тоя мъж как да ти кажа , бе въпроса е ,че неотбира много от по спицифична работа по скоро си е за общашка работа та това е проблем ,че няма как например да го заведеш някаде и да го оставиш да се оправя сам, но по спокойното в тоя случай е ,че тои е все още при родителите си и малко или много те имат грижата поне за прехраната...а той така ходи при тоя ониа да сече дърва така общи неща ,за цигарките и кафето .Даже той по принцип изобщо не пие,спокоино ние тук си го уважаваме секи му подаива по нещо намираме му по нещо да свърши и така , като слезне по центъра му позимваме кафенце цигари и така...а тоя педерас кмета сега ще видим как го е освободил щот по принцип трябва поне да е предупреден един път, че баш и аз несъм запознат ма те вчера говорихме ,че маи така от веднъж неможе да та махнат от работа...знам ли ?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Декември 18, 2009, 03:00:23
Ех , кво да се прай. мъката оди и по най-невинните душици да еба ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Декември 18, 2009, 03:34:04
Ако има трудов договор не може.Требва ели да стане с предизвестие един месец ели по взаимно съгласие.Може отведнъж ако е у предизвестие и работодатела му изплати заплатата за целиа месец наедно.Ако а на граждански договор-може.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 18, 2009, 09:17:40
ей цел ден бах на Враца  утре съм пак, ама ма съмнява ,че кут го знам тоа пумияр кмета гаранциа е врътнал нещо и го а нагласил он а толко пдъл та немаа са излъже а го маане така те , мисла че от бюрото по трудъ нещо го префръгаа та мое и да е на граждански договор , да им ебем майкята на сите дек са с  него деабаа та смрад деаба , он момчето преду 2 месеца са беше много зарадвал ,че ше го земат на работа от гу бъзнах един ден - викам му Банков черпи едно кафенце ...а он вика, еее баце да имах парици и бира щи зема ,сиги са ма викале да почна на буклочарката и кут дадът пръва заплата ща черпа да знааш нали ма познаваш я несъм скръндза ...та те  така те много са радваше ,че ше почне работа


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Дръмон в Декември 18, 2009, 09:22:10
Бесняк,туке са беше регистрирало ено мунче от Видин,къде разпрааше че а адвокат-не помна му ника и името... >:( Некой ако са сеща ка са казваше,са обърни към него на имейла...! Ако не-ша питам един приятел-адвокат у Червен брег и ша ти дам тел. да си изясните случаа! ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 18, 2009, 10:06:54
Бесняк,туке са беше регистрирало ено мунче от Видин,къде разпрааше че а адвокат-не помна му ника и името... >:( Некой ако са сеща ка са казваше,са обърни към него на имейла...! Ако не-ша питам един приятел-адвокат у Червен брег и ша ти дам тел. да си изясните случаа! ;)
   Дръмон спокойно приятелю в други ден ще проучим как стоят нещата имам един приятел адвокат и ще говорим с него но първо трябва да разберем как е назначаван, вече сме се задвижили...Благодаря за съвета! Междо другото ми прави впечатление ,че тук много хора се загрижиха за тово момче без да го знаят , а в градът ни на всеки му е през кенака ,деаба и утайниците деаба...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 19, 2009, 09:26:02
те ви те нашиа кмет ка са спраа 2 дена след снегъ ,гу ебем у гъзъ http://www.vbox7.com/play:2340ee66


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: илюшин в Декември 20, 2009, 01:13:38
Полицията е разбила организирана престъпна група за извършване на кражби и обири, която е действала на територията на цялата страна.

За това съобщи на специална пресконференция в Пловдив министър Цветан Цветанов, цитиран от plovdiv24.bg

Единият от групата е бивш служител на МВР.

Това е бившият началник на РПУ - Бяла Слатина Тони Костадинов, който е подавал информация на територията на Враца.

Наглостта му е била толкова голяма, че преди рождения си ден е посочил обект в град Мизия, Врачанско и е поискал да го зарадват, посочи Цветанов.

След встъпването длъжност на министър Цветанов Тони Костадинов е бил уволнен, тъй като вече е имало информация за него.

Тава а ут www.news.bg (http://www.news.bg)
верно лиа тава ели бушон изгърме човека?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Декември 20, 2009, 01:26:44
Бе незнам дали а верно ма преди месеци у Бела Слатина изловиа катаджиите рекетьори,та явно тамка има нещо гнило.....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: илюшин в Декември 20, 2009, 01:34:09
Часния КАТ каде му викаа, оно май зарад тава го манаа тоа от РПУ-то


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 20, 2009, 01:45:00
Полицията е разбила организирана престъпна група за извършване на кражби и обири, която е действала на територията на цялата страна.

За това съобщи на специална пресконференция в Пловдив министър Цветан Цветанов, цитиран от plovdiv24.bg

Единият от групата е бивш служител на МВР.

Това е бившият началник на РПУ - Бяла Слатина Тони Костадинов, който е подавал информация на територията на Враца.

Наглостта му е била толкова голяма, че преди рождения си ден е посочил обект в град Мизия, Врачанско и е поискал да го зарадват, посочи Цветанов.

След встъпването длъжност на министър Цветанов Тони Костадинов е бил уволнен, тъй като вече е имало информация за него.

Тава а ут [url=http://www.news.bg]www.news.bg[/url] ([url]http://www.news.bg[/url])
верно лиа тава ели бушон изгърме човека?
  Илюшин дай нещо по подробно ако пише някаде за тоя удър в Мизия... иначе набизо в Хайредин имаше опит за грабеж на Д.С.К и успешен в Козлодуй който маи е работа на тиа...ЕЙ Я НАПРАВО СА ЧУДА ТАА ДРЪЖАВА САКАШ ,ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДЕН СИА ВРЪВЕЛА ТАКА ТЕ НА САМОТЕК ...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: ПЕРГИШИН в Декември 20, 2009, 01:47:15
Па ти сегили ча разбра


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: илюшин в Декември 20, 2009, 01:51:58
Тоа у Мизия неа направен - човекът си го сакал куто подарък за рождения ден и инго посочил. Я поне така разбра, що съга гледа и некви новини по телевизора, та и министъра тава каза.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: shaqata в Декември 20, 2009, 09:27:52
чекаите и я да се изкажем по таиа тема
 е според мене  ако си кмет и не краднеш мое и да те маанат понеже ти като не краднеш и другите нема да даваш да краднат и така ебаваш целио савет
а и у таа криза каде ни лъжат че има къ да не краднеш като оно пари нема и за леб
тетака си мислим я де не че сам кмет или па че станем некога ама те мислим си


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 20, 2009, 09:55:11
чекаите и я да се изкажем по таиа тема
 е според мене  ако си кмет и не краднеш мое и да те маанат понеже ти като не краднеш и другите нема да даваш да краднат и така ебаваш целио савет
а и у таа криза каде ни лъжат че има къ да не краднеш като оно пари нема и за леб
тетака си мислим я де не че сам кмет или па че станем некога ама те мислим си
  ??? шашаф ли си , или мъдата сти  гулеми  ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: shaqata в Декември 20, 2009, 09:56:53
епа я така си мислим
не 4е разбирам


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 20, 2009, 09:57:37
епа я така си мислим
не 4е разбирам
  ;D ;D ;D бъзикам са бе шашавиа  ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: shaqata в Декември 20, 2009, 10:02:50
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 23, 2009, 09:24:57
(http://prikachi.com/files/1238930g.jpg)  ТЕ ТУКА ТЕ ДА ВИ ПОКАЖА 3 СНИМКИ ДА ВИДИТЕ ВСЕНАРОДНОТО ВЕСЕЛИЕ НА ПЛОЩАДА У МОА ГРАД МИЗИЯ ОРГАНИЗИРАНО ОТ КМЕТА , ГУ ЕБА У ГЪЗЪ ...СНИМКИТЕ СА МАЛКО АЛТАВИ ОТ ГИ ПРАИХ С ТЕЛА , МА ТАВА ДЕК ТРЕБВА ДА СА РАЗБЕРЕ ОТ ТЕХ А ВИДНО  ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 23, 2009, 09:25:38
(http://prikachi.com/files/1238946N.jpg)  ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 23, 2009, 09:26:13
(http://prikachi.com/files/1238949s.jpg)   ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Самотока в Декември 23, 2009, 09:30:03
две шатри - веселие на прават -
кмета слабо са представя организационно


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 23, 2009, 09:32:26
две шатри - веселие на прават -
кмета слабо са представя организационно
а що?  ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Самотока в Декември 23, 2009, 09:50:58
нема масовост  ??? ??? ???
изглежда като отбиване на номера


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Декември 23, 2009, 09:58:32
 ;D ;D ;D а ако тука ниа беаме мръляче и айдуци щеше ли а са завръти некой...а и кут гледам тука има повече ора от тиа тама на площада  ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Януари 04, 2010, 02:36:34
.........те вижте у бела слатина циганета колко власт имат...............изгледайте те тва >:(
http://novatv.bg/bg/shows/videos/9?video=2


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 04, 2010, 02:39:29
.........те вижте у бела слатина циганета колко власт имат...............изгледайте те тва >:(
[url]http://novatv.bg/bg/shows/videos/9?video=2[/url]
  абе гледаа го и я даже у глъчавата питах некой да даде мнение ако е по запознат с случилото се... ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 11, 2010, 07:58:03
внимание!!!! след усилен труд и постояннство днес 11.01.2010 заловихме сметосъбирачната машина която извозва сметта на градът ни на незаконно сметище което се намира в часно землище отстоящо на метри от пшенични ниви ...тая простотия си позволи да я направи кмета на град Мизия д-р.Виолин Крушовенски след като на необявена сесия решава да вдигне таксата смет за гражданите от 23 лв. на 30 лв. причината с която се обоснова е ,че са вдигнати таксите на регионалното сметища отстоящо на 8 кл. от градъ, сметище което меже да се конкурира спокойно дори с Софииското изградено по европейски проект с европеиски пари и стандарти. ИЗВЪРШВАЙКИ ТАЗИ НЕЗАКОННА ДЕИНОСТ ТОИ ШАНТАЖИРА СЪГРАЖДАНИТЕ СИ ,ЧЕ ИЗВОЗВА СМЕТТА НА ЗАКОННОТО СМЕТИЩЕ  ЗА КОЕТО ОТЧИТА ПАРИ КОЙТО УЖ Е ДАЛ.След което спестената сума отива незнайно в чии джобове и за какви цели...предполагаме за ядене пиене и курви ,това са основните пороци на кметът ни...може и да се пестят за предстоящите кметски избори. За този случай днес беше информиран РИОС Враца за което утре очакваме да дойде комисия да огледа мястото, и писмо до министърката на Околната Среда и Водите! (http://prikachi.com/files/1280493w.jpg) те ви те снимки от репортажа (http://prikachi.com/files/1280497Q.jpg)(http://prikachi.com/files/1280500Q.jpg)(http://prikachi.com/files/1280501y.jpg)(http://prikachi.com/files/1280506n.jpg)(http://prikachi.com/files/1280507h.jpg)(http://prikachi.com/files/1280510q.jpg)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 11, 2010, 08:02:09
те ви те и два клипа точно как ги хванахме...на втория клип ще видите как сметосъбирачката се опита да бяга от нас с 140 и за малко не предизвика две сериозни ПТПта...този диф, диф северозапад http://vbox7.com/play:fabf82cf  http://vbox7.com/play:2102f084 на клиповете малко заеквам но това е от тръпката и въодушевлението


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 11, 2010, 08:13:50
Добре сте наприли ,тиа ша усмрадат сичко.Я помна коги го приха регионалното сметище-още работех у Орехово-но верно го правиа  по европроект и доколко знам а напраено по сички правила.Дано да успеате да ги заковете тиа дръгеле де ебават макята на природата.....и краднат и с дирнико си >:(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 11, 2010, 08:31:06
предлагам Капитано да го тури на сайто тава , за назидание , за пропадналите кметове , дека требва да са у затворо , да нги еба макята , кръфчицата изпиа на ората ......


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 11, 2010, 08:34:21
Браво ,Цаца , подпали нги чергата , дееба таа измет дееба .... ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 11, 2010, 08:35:21
предлагам Капитано да го тури на сайто тава , за назидание , за пропадналите кметове , дека требва да са у затворо , да нги еба макята , кръфчицата изпиа на ората ......
бе и я викам да го сложи ако смета ,че може щото е актуално и до сега мисля ,че никой не е успевал да закове некой с тиа простотии с сметта и то на общинско ниво...незнам виа сте по от преди тука и ако речете да го направите ше съм ви благодарен...щото тоа същиа педерас си позволи да влезе с обръщение в нашия саит и да ни заплаши ,че ще търси съдебна отговорност от нас защото сме изнасяли и пишели лъжи срещу общинското ръководство и сме му оронвали престижа ...им еба майкята !!!!!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 11, 2010, 08:41:54
искам само да кажа за онези който познават градът ни по от преди примерно от преди 15...20 години - това дет се вижда наоколо е бивша почивна станция с много извистин и колоритен ресторант " СУКАРНО"  в който навремето се провеждаше един много извистин северозападен фестивал Огоста пее ... там имаше и прлувен басейн с олимпииски размери който работеше и зимата с топла вода , всичко беше разграбено от предишния кмет  куманист Иван Даков Тома Томов  и циганора от района....ТОВАЕ... :(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: luda_duda в Януари 11, 2010, 09:16:37
Що го непратиш тва у "Господари на ефира"?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 11, 2010, 09:17:47
Е това беше убав въпрос , ониа само тава чакат .... Цаца , пращай да реагират ората ....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 11, 2010, 09:21:49
Що го непратиш тва у "Господари на ефира"?
  дай тел...имаш ли


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 11, 2010, 09:23:17
Бесниа верно го пратете....викайте и други медии,ма е къ сте   снималиизкарайте номеро, че а на общината тоа камион и притиснете шефьора-да си признаа че а имал заповед от кмето,щото оня дръгел ша се измъкне че тоа е одил без ньегово знание.Ако па имате неко ваш човек у общината да моо намери и писмена заповед за тва-считай че сете му откинали главата като на чръна бунищарска кокошка! ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 11, 2010, 09:27:31
Бесниа верно го пратете....викайте и други медии,ма е къ сте   снималиизкарайте номеро, че а на общината тоа камион и притиснете шефьора-да си признаа че а имал заповед от кмето,щото оня дръгел ша се измъкне че тоа е одил без ньегово знание.Ако па имате неко ваш човек у общината да моо намери и писмена заповед за тва-считай че сете му откинали главата като на чръна бунищарска кокошка! ;)
  нема баце ...ти го познаваш сичкоа на усна заповед , връй там връй на там...немаа са връже с заповед , те са расчитали ,че никой нема да разбере , назе ни каза един ловджия приятел случайно ги видел да одат нататика даже неа ги видел баш кво праат ма му минало прес акъла...а ниа неможееме баш да поверваме ,че ше напрай таа дивотиа..от една седмица го дирим тава место оно е толко скришно че немаа ти мине на акъл да са завреш тама...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Дръмон в Януари 11, 2010, 09:34:59
Бесняк, и я ти предлагам да дигнеш дандания по медийте-бТВ,НОВА,БНТ и сие-има сума "частен случай" и по 3 -те ТВ... ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Януари 11, 2010, 09:35:50
Бесния, не се отварат тиа клипчета, дай да ти казвам къде да ги пращаш, да ги качвам на нащо место, един сайт за клипове, който са отвара отсекаде vimeo.com

Или некак си да ми ги пратиш, я ша си ги кача.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 11, 2010, 09:43:20
Бесен , те ти http://www.gospodari.com/ , пиши нги и на тиа , и спомени и сайта и форума , да ни спонменат и те нас ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 11, 2010, 09:55:21
Виа директно не моо фанете Крушовенски ма подложете на медийна атака тиа покрай ньего шефьор сътрудници по мининките риби та да се изпущат и да подъдът пръст-они журналята после саминки ша разплетът чорапо.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Цони в Януари 11, 2010, 09:59:18
Бесен , те ти [url]http://www.gospodari.com/[/url] , пиши нги и на тиа , и спомени и сайта и форума , да ни спонменат и те нас ;)
Това требе да стане бърже.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 11, 2010, 10:22:58
Моа ти помогнем да се излъчи евентуално тава у господари на ефира,и на други места даже,ма не мое да обвиниш кмета за таа работа.Можете само шафьора да прекарате.Наверно он игра с фирмата коя се грижи за сметосабираньето и праат повече курсове като си делат парите за ньи.Ако самиа шафьор му плащат на курс може и сам да е направил таа работа.Най много при тава положение ньего да прекарате.Не моете директно да обвините кмета,а ако го напраите публично он мое и да ви съди. Савета ми е прво да пущите жалба до кметството и като гражданье да сезирате за нередноста полициата и раьонната прокуратура.Земете си входящ номер на жалбите и формирайте инициативен комитет от колко се може повече ора.Ако след сичко тава не последва реакция,тагава че се стигне по-нагоре и че се обвини месната влас у престъпно съучасничество и бездействие.Но пак ви казвам,на тоа етап единствената жалба може да е срещу шофьора.И да искате разследване кой му е заповедал или го е направил на своя глава.Можете да сакате он да бъде наказан или съден,ма не можете без доказателства да обвините директно кмета.
   Направете сичко умно и внимателно за да постигнете успех и да не сте после разочаровани.Ако имате адвокат посаветвайте се с него.Ако искате помощ требва представители да дойдат у София.Я че ви свържем с подходящите ора.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 11, 2010, 11:05:05
Бесен , те ти [url]http://www.gospodari.com/[/url] , пиши нги и на тиа , и спомени и сайта и форума , да ни спонменат и те нас ;)
   ;D ;D ;D ;D ;D единиа вече го пратих сеги почвам другиа... ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Дръмон в Януари 11, 2010, 11:10:15
Бесняк,съветвам та да прочетеш кво ти а написал бако Аварам отзгоре...! ;) ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 11, 2010, 11:21:08
Моа ти помогнем да се излъчи евентуално тава у господари на ефира,и на други места даже,ма не мое да обвиниш кмета за таа работа.Можете само шафьора да прекарате.Наверно он игра с фирмата коя се грижи за сметосабираньето и праат повече курсове като си делат парите за ньи.Ако самиа шафьор му плащат на курс може и сам да е направил таа работа.Най много при тава положение ньего да прекарате.Не моете директно да обвините кмета,а ако го напраите публично он мое и да ви съди. Савета ми е прво да пущите жалба до кметството и като гражданье да сезирате за нередноста полициата и раьонната прокуратура.Земете си входящ номер на жалбите и формирайте инициативен комитет от колко се може повече ора.Ако след сичко тава не последва реакция,тагава че се стигне по-нагоре и че се обвини месната влас у престъпно съучасничество и бездействие.Но пак ви казвам,на тоа етап единствената жалба може да е срещу шофьора.И да искате разследване кой му е заповедал или го е направил на своя глава.Можете да сакате он да бъде наказан или съден,ма не можете без доказателства да обвините директно кмета.
   Направете сичко умно и внимателно за да постигнете успех и да не сте после разочаровани.Ако имате адвокат посаветвайте се с него.Ако искате помощ требва представители да дойдат у София.Я че ви свържем с подходящите ора.
  сметосъбирачната кола е лично на общината пряко подчинена на кмета  на отдел екология...подарена е от японския аташе...общината ни няма фирма по договор за звършване на тази дейност тя си се занимава тя си бара парите... туко що качих клеповете в бтв. репортерите ....от тукнатам незнам какъв е реда при тех...иначе шоуто почва утре просто всичко днес се случи към 16. 15 нямаше как да се реагира повече но утре ще видим и ще ви дам подробности...щото и аз несъм запознат с това онова как става мене ме бива само по основната работа ...несъм запознат с другата материя , институции , права ,задължени, иначе познавам много влиятелни хора и днес съм търсил съвит от тях и мисля ,че вървим в правилна посока


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 11, 2010, 11:25:55
да Аврам е прав .... но каквото правим ще правим утре тези който ще се занимават с това казаха същите неща като бако Аврам...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Байчо в Януари 12, 2010, 10:01:18
Бесниа, таман сега гледай клиповете - Капетаня гие метнал на сайта, ебааа теа омразе дееба и флепирете дееба! ловете ги за гръцмуля ако има ка и телевизиа закарайте да им лъснат задниците дано послужи тава за назидание и на други като тех!
апа тоа камион ебааа ка фръчеше из теа ендеци бе човек със сто и десет!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: luda_duda в Януари 12, 2010, 02:27:05
Много си мисла, че ка вика Avaram кметчето ша са изметне и завалийте работници ша отнесат пешкира. Ша останат без работа и накраа место да изпишем вежди ша извадим око.
 :( :( :(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Януари 12, 2010, 02:30:44
бесния е напрал кво требе - я вчера говири с него - таа гад кмет требе да го скопите


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 12, 2010, 03:50:00
Дай  Боже Баце Краси ,ма таа жна кметове са големи гадове и тоа ша се измъкне па дребосъка ша го отнесе....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 12, 2010, 05:34:30
аре бацета а ви каа кво напраихме днеска ...пръво додеа тиа от РИОСВ Ваца и отиеаме тама на сметището дека са напрайле и ората видеа кво требва и тамън си тръгаме и иде една гаска на общинъта с боклук пак  ;D ;D ;D кашмер ората ги видеа и после тава го писаа у протокола...така прес това време докато сме там звънят на единия от инициативния комитет дет сме направили а той е в управителния съвет на футболния отбор , и му викат вие ще участвате ли в сезона тази година и той отговаря да защо? а ониа вика щото несме баш сигорни обадиха ни се ,че ням ада ви бъдат отпуснати пари от общината и отпада заявката ви...страшни нещасници имаме в общината неам нерви да пиша по това повече...така след като прикючихме с теа неща зели та изпратили същата комисия на провепрка по сигнал на друг от инициативния комитет...ма те разгеле неминанги номера...а теа същите от РИОСВ казаха че кмета ще бъде глобен едно лично ...така имаме контативен протокол който по късно ше кача...в други ден ше има публикация в весник труд с снимки...чакаме среща с зм . министърката на околната среда...давайте акъл...аа имани и у сайта на БТВ  ....некой рече че  заран ше ни дават у сутрешния блок ма несъм сигорен оти ми гръмна чутурата днеска...па за капак на сичко некои а писал у главнта страница северозапада , че съм бил пустиняк и намене ли ше са нада Мизия да я оправа ...нещо от тоа род ..ма Кептъна гоа маанал оти а преценил ,че тиа са дръгеле дека са го писале за което БЛАГОДАРЯ...оф че ша забраа беаме на интервю у Козлодуйскиа весник козлодуй днес и  на главната редакторка я питам ти знааш ли сайта РЕЗЕРВАТ СЕВЕРОЗАПАДА и она вика така малко въодушевено оооо знамго ми как он е мноо идвестен ...а я и викам я улезни тама за малко и тя влаа и и соча клиповете ...а таа вика ...лелеее ма виа сте много извисни бе ка са ви качиле тука , викам ми къ ората ни убичат и ни уважават ,кут казах за кво стаа на въпрос и ни подадоа ръка веднага ... оф люсна ма глава...ше одъана малко... ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Байчо в Януари 12, 2010, 05:39:24
баце - азе ти писа на лични - дирете еколози, они са досадни много и са лошо опраа власта с тех!
около тава место нема ли некоа защитена меснос или нящо от тоа род проверете тава а голям коз също!
и телевизии - да са гръмне та да са чуе иначе нема а са дадат лесно теа пустиняци...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 12, 2010, 05:44:00
баце - азе ти писа на лични - дирете еколози, они са досадни много и са лошо опраа власта с тех!
около тава место нема ли некоа защитена меснос или нящо от тоа род проверете тава а голям коз също!
и телевизии - да са гръмне та да са чуе иначе нема а са дадат лесно теа пустиняци...
  видех баце видех ...е прайм кво може кое на отбирам сми привликли хора още они ша са опраат па заран  немое сичко дниска ...ма как и да свръши таа история тиа ша си имат стрелъ у реброто а инги бръкнааме с боксовата у гъзъ якоо ...еее ако беате днеска смене да ги видите ка одеа кут прекинат кучък у мокра лицерна..а на мене ми иде от вътре а викна УБРЕЕЕ ДЕАБА ТИА ДРЪГЕЛЕ ООО МААА !!!!!!!!  ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Януари 12, 2010, 05:44:40
могу добре бесен,ваща работа сте свръшиле фаналесте ги. ;)и е дукоментирано .сеа давидим власта кво ша напрай .къ вика байчо ,еколозите най силно ша ги излундзат,оти сал с таа глоба ако мине,нема се стресне могу >:(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 12, 2010, 07:04:15
могу добре бесен,ваща работа сте свръшиле фаналесте ги. ;)и е дукоментирано .сеа давидим власта кво ша напрай .къ вика байчо ,еколозите най силно ша ги излундзат,оти сал с таа глоба ако мине,нема се стресне могу >:(
  одеве властъ саа задиствала докато сме биле на Козлодуй са ми дигнале контейнера и сега няма каде са си изхвърлям боклука ..къщата ми е на особенно място и наблизо нямам съседи и контейнери най- близкия е на окол 100 метра...те така...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 12, 2010, 07:06:35
Дако!Кага вола рине ,връз гръбината си го фрга.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: iakim в Януари 12, 2010, 07:07:11
Праштат ти честитки мамка им...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 12, 2010, 07:10:42
Напиши веднага жалба до кметството.Зими си номерче и ако не реагират го показвай на журналистите.Но не седи безучастен що съга че те дебнат тебе каде си исфргаш боклука и че те гласат да те обвинат у същото каде ти ги обвиняваш.Та пущи си една жалба и нги глеай сеира.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 12, 2010, 07:17:30
Напиши веднага жалба до кметството.Зими си номерче и ако не реагират го показвай на журналистите.Но не седи безучастен що съга че те дебнат тебе каде си исфргаш боклука и че те гласат да те обвинат у същото каде ти ги обвиняваш.Та пущи си една жалба и нги глеай сеира.
  контейнера е от тиа големите бобрите...може да се обосновът ,че има по голяма нужда от него на друго място ...и да си ида да си закупя кофа ...макар ,че е зачислен под номер на моя адрес  ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 12, 2010, 07:29:41
Нищо, поне ще имаш черно на бело доказателство че след тоа случай са ти дигнали контейнера.До днеска немаше нужда на друго место да се мести и сега изведнъж се отвори такава.У жалбата пиши че след като си изобличил шафьора на сметосабирачката ти се е случило това нещастие.Да видим кво че ти одговорат.Ако не те удовлетвори одговора че искате чрез медиите оставка за кмета що не си врши работата и вместо да наказва виновните гони съвесните граждани.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 12, 2010, 07:38:26
Нищо, поне ще имаш черно на бело доказателство че след тоа случай са ти дигнали контейнера.До днеска немаше нужда на друго место да се мести и сега изведнъж се отвори такава.У жалбата пиши че след като си изобличил шафьора на сметосабирачката ти се е случило това нещастие.Да видим кво че ти одговорат.Ако не те удовлетвори одговора че искате чрез медиите оставка за кмета що не си врши работата и вместо да наказва виновните гони съвесните граждани.
  заран направо ше звънна у РИОСВ ... а и утре имаме уговорка да се чуем с зам. министърката по оклната ....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 12, 2010, 07:44:19
Ти си пущи жалбата да имаш документ черно на бело,па после се жали усно на кой си сакаш.След тава да те не препратат па при кмета и да попаднеш у омагьосан кръг.Ако сакаш да спечелите требва да имате официален документ навреме от секо нещо.Само така при нужда можеш да докажеш че си уведомил кметството и они не са зимали мерки.Нали знаеш че дума дупка не праи?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 12, 2010, 07:46:01
Ти си пущи жалбата да имаш документ черно на бело,па после се жали усно на кой си сакаш.След тава да те не препратат па при кмета и да попаднеш у омагьосан кръг.Ако сакаш да спечелите требва да имате официален документ навреме от секо нещо.Само така при нужда можеш да докажеш че си уведомил кметството и они не са зимали мерки.Нали знаеш че дума дупка не праи?
  добре , заранка ше идем да я формулираме жалбата и я носа...после ше са обада да ти каа кво е станало...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: luda_duda в Януари 12, 2010, 08:54:00
Пусни си жалбата /с номерче задължително/ после у вазе почни разделно събиране. Накраа ша са окаже, че немаш боклук...що сичко улаза у употреба.
И место да плащаш данък смет, ша требва на тебе да ти плащат  ;D
Иначе номера да ти маанат контейнера а направо велик...тва некой мнооого умен го е измислил. После ша запре уличното осветление около вазе, ша има авария на ВиК....ша ти откриат незаконни шахти...абе много неща....ма аде да ги непиша сичките тука. Сал казвам, кво мое да стане.
Бъди готов и тури камерки да снимат около вазе дорде та нема, да са види после, ка за 1-2 дена са преобразява интериора около къщата ти.
И те така, Мизия е едно малко градче от приказките, в което се случват странни неща ... да видим накрая кой ша победи...добрите или лошите.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 12, 2010, 09:44:43
Пусни си жалбата /с номерче задължително/ после у вазе почни разделно събиране. Накраа ша са окаже, че немаш боклук...що сичко улаза у употреба.
И место да плащаш данък смет, ша требва на тебе да ти плащат  ;D
Иначе номера да ти маанат контейнера а направо велик...тва некой мнооого умен го е измислил. После ша запре уличното осветление около вазе, ша има авария на ВиК....ша ти откриат незаконни шахти...абе много неща....ма аде да ги непиша сичките тука. Сал казвам, кво мое да стане.
Бъди готов и тури камерки да снимат около вазе дорде та нема, да са види после, ка за 1-2 дена са преобразява интериора около къщата ти.
И те така, Мизия е едно малко градче от приказките, в което се случват странни неща ... да видим накрая кой ша победи...добрите или лошите.
  ;D ;D ;D ;D   Дудаа велика с тиа идей...шашаваа по целата глава....НИЕ ГО ОЧАКВААМЕ ТОВА ДА СТАНЕ ДЕМЕК ОТ СИЧКИ  ЗА МЕНЕ СА СА СЕТИЛЕ НАЙ- ПОСЛЕДЕН КА ДА МА НАЛУНДЗАТ ЯВНО НЕСА СА СЕТИЛЕ КВО ДА МА ИЗРЕБРАТ ТА ТАВАА НАЙ ЕЛЕМЕНТАРНО... таа идеа на Марияна Калмушка...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 12, 2010, 10:02:33
http://www.btv.bg/videos/users_matter.pcgi   ;D ;D ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 12, 2010, 10:19:37
Бусниа идеата на Дуда с камерата а добра....апа бако Аврам а най прав-за секо нещо-жалбачръно на бело и задължително входящ номер-убаво а даже да не одиш сам а с неко приател къде моо даа евентуален свидетел ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 12, 2010, 10:26:18
Бусниа идеата на Дуда с камерата а добра....апа бако Аврам а най прав-за секо нещо-жалбачръно на бело и задължително входящ номер-убаво а даже да не одиш сам а с неко приател къде моо даа евентуален свидетел ;)
он я му пратих на личните да ми нафръга нещо основно от а по запознат ...та заран да ниа по лесно, ма глеам ,че липса негде он..ма като са появи сигор ше ми пише..а за камерите они ми не требват от знаат колко ми е акъл и немаа смеат да праат нищо па и да смеат я сам одил да са биа и вътре у общинъта та миа прес кенака...те за тава глеат да ми праат врътел коги ма нема дома..и с работи каде мое да кажат ,че са прави ..що я акома питаш никакви жалби небих писал, ма тиа мойте ора ма напънаа да не праа нищо от ша осера целата идеа- иначе ше слезна доле и ше нги истроша стаклариата на общинъта та шенги еба пичката майчина...у гробовете


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 12, 2010, 10:40:26
Бесниа ората са прави-не пали са,я и я като тебе като а за нещо такова летим веднъга,ма у таа ситуациа-сеги сте ги заклещили по правилата и въпросо а да ги леекинко извлечете на брегъ-и после с казмъта у главата гумена-сеги требва апаратно да ги преебете-що тава а законовиа начин да уринете Крушовенеца и да го опропастите политически ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Януари 12, 2010, 10:42:40
Требва срещу тиа да се действа методично и целенасочено ден след ден и с мерак. Се ша са издънат. Те вашиа са издъни. Сеги требва да му го накарате четврътит. Ша требва да се провеждат акции и срещу нашиа белослатински капут, да го изложиме некаде с тиа рапаяци по пътищата... Засеги толко, после повече. Тиа са алчни и ша са издънат самички.

Бесняк, Аварам ми написа на лични, че пише нещо за тебе сеги. После ша пише и нещо за сайта по случая. Се ми са струва, че тоа кмет може и да са измъкне, ма требва да са дигне шумотевица.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Януари 12, 2010, 10:43:20
Болен са ебе на легло  ;D Тава във връзка с изказването на Чвора.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 12, 2010, 10:51:13
На мене ли го кааш тава Кептън ;) ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 12, 2010, 11:00:28
Требва срещу тиа да се действа методично и целенасочено ден след ден и с мерак. Се ша са издънат. Те вашиа са издъни. Сеги требва да му го накарате четврътит. Ша требва да се провеждат акции и срещу нашиа белослатински капут, да го изложиме некаде с тиа рапаяци по пътищата... Засеги толко, после повече. Тиа са алчни и ша са издънат самички.

Бесняк, Аварам ми написа на лични, че пише нещо за тебе сеги. После ша пише и нещо за сайта по случая. Се ми са струва, че тоа кмет може и да са измъкне, ма требва да са дигне шумотевица.
БАЦЕ ОН МИ ГО ПРАТИ ЕЙ БАА АВРАМ А МНОГО ПЕКАН..КАА ТИ КАЖА МНОГО МИ СТАНА КЕФ...КА ГОА БАРНАЛЛЛ МАНИ МААНИ...ЧЕСНО ТИ КААМ ЗАРАН КА МИСЛЕЕ МЕ ДА УМУВАМЕ КА ДА ПОСТЪПИМ НЕМАШЕА СА СЕТА НИКОГИ...БЛАГОДАРЯ НА СИТЕ ЗА АКЪЛЯ ДЕКА МИ ДАВАТЕ...ОТ Я САМ ДИФ...В СМИСЪЛ КУТ СА ЕДОСАМ ...ИЧ НЕМОА МИСЛА...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Януари 13, 2010, 11:19:34
Така, така действай съга баце. Натръкайте го тоа капут скапанТитла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: илюшин в Януари 13, 2010, 02:57:05
Те така ше се изгради тава пусто гражданско общество. Натегай Бесняк, ютре ти да са включиш у битиви.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Цони в Януари 13, 2010, 04:12:01
Ониа киаце от кметство Мизия още не са се е показале, току що съопщиха по Хоризонт.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 13, 2010, 06:14:16
Ониа киаце от кметство Мизия още не са се е показале, току що съопщиха по Хоризонт.
кога са го каза ли бе цони...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 13, 2010, 06:15:09
я чакам баа аврам оти много ми требва неговата помощ...некой ако има връзка с него да му каже


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Цони в Януари 13, 2010, 06:30:43
Ониа киаце от кметство Мизия още не са се е показале, току що съопщиха по Хоризонт.
кога са го каза ли бе цони...

Три минути преди постинга. Пръво писах в Глъчавата, после реших че не е за там и cut - paste тука.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Януари 13, 2010, 10:56:44
http://www.severozapad.org/content/view/249/1/ (http://www.severozapad.org/content/view/249/1/)

Текстът е дело на Аварам.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: svetoslavt в Януари 14, 2010, 07:42:21
Абе при Ани Цолова са включва кмета на Мизия и стана баш така как си мислееме повечето тука.Изгоре шофьора на камиона,що самичък бил решил да изфръли боклука на онова место.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 07:47:20
e видеатели го колкоа сфестен...шофьора нема да го маане лъже....що аго напрайа са разберат  сичките дивотии дека праат и за незаконните сметища из останалата част на общината...ма те ше видим...ше има продължение ...аа сал да кажа толкоа нагал ,че премълча ,че това не е външна фирма а е бкс  пряко потчинено на него...
 


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Bushman в Януари 14, 2010, 08:42:09
Текста го прочето - нема грешка. И спорет тоа текст излаза, че сме ОБЕДИНЕНИЕ?!? Па супер, я сам доволен, ама това решено ли е вече?

И съга - кво? Тоа текст къде че оди и кво се очаква да стане? Па да каам - Виолин Крушовенски го познавам лично, оперирал ме е. Трудно ми е да повервам, че че тръгне да прай мизерии и цигански работи. Тоа човек я сам го уважавал и не моем съга да го плюем. Дали верно мое да се е изметнал такъф...??


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 14, 2010, 09:04:48
Ми те!Ти го знаеш у една светлина,а оно глей фактите кво говорат.Кой според тебе е подписвал пътните листа на шофьора?Нали се води на работа у общината?А у сметоразтоварището не е отчетено да е исфрган боклук.Каде според кметството е отишъл боклука на Мизия?Не им ли е направило впечатление че плащат пари за баклук каде не се исфрга на сметището?Каде отива тогава он?Тава май е повече от престъпна небрежност?
   Оказва се че има ора каде с едната ръка работат ,а с другата краднат.Това оправдава ли ги?Ако не може такъв кмет да си испълнява задълженията що си не стане пак доктор?Те Буш вика че оперирал съвесно.Що се е зафанал с работи за които не става?Или едното са круши ,а другото ябълки.Да ги не бъркаме тогава.
    Между в прочем чел съм че Чикатило е имал семейство и много е обичал децата си.Как ли са се почувствали като са разбрали кво е правил?И дали са намерили думи да го оправдават?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 14, 2010, 09:22:40
После никой не казва че кмета е исфргал боклука.Разследваньето че докаже дали е знаял за това ели не.Но самиа факт че контрола е на общината говори как един ръководител неа на ясно кво става. Ако он беше уловил шафьора на нерегламентираното сметище щехме да застанеме на ньегова страна,да ама тава е станало от ора къде ич не им се плаща за таа работа.Ми некой тагава да назначи за инспекторе такиви способни ора ,а не да се оправдава че не чул и не видел.У назе одговорноста е сведена до минимум и тава е Българската трагедиа.Секи дига рамене и вика че неа он.Иначе си прибират заплатите редовно.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Gaspoud в Януари 14, 2010, 09:58:04
....И спорет тоа текст излаза, че сме ОБЕДИНЕНИЕ?!? Па супер, я сам доволен, ама това решено ли е вече?
За съжаление Баце Буше още нищо не е решено >:(
Позицията съм си я изразил на сайта на който се оказа че някой говори от мое име. Аз съм за създаването на едно НПО за развитието на Северозапада, но в никаквъм случей не съм съгласен да се правят изявления от името на несъществуваща организация, с несъществуващ устав и правила, без решение на някакъв орган на тази организация, бил той управителен съвет или общо събрание.
И най-много не съм съгласен някой да прави изявление от името на някой друг без неговото съгласие >:(
Нищо лично, нищо напреки, определено не търся кавга!
Въпроса е принципен.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Януари 14, 2010, 10:02:37
Значи при вазе БКС извозва -она е общинска фирма лас - има  прек управител, който е на подчинение на общината що требе да е Общинско предприятие БКС - начи велигата  е длъга  итрудно че се стигне до кмета - ама действайте- По схемата на структурата на общината става ясно следното - Кмет - Дирекция Устройство на територията и икономическа дейност - а на нея е подчинен отдел Екология и БКС - съответно и сметосъбиране и извазване. Начи за да стигнете до кмета има доста други бушони - гявол е тоа да го еба ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 14, 2010, 10:26:22
Обединение кво е според вазе?НПО-ли?Може!Ма може и я Иван и Петка на моторетка.Кой не е съгласен да се качи с назе на мотора да оди пеши.На един мотор не мое да се накачулат 100 души. Се че има некой да се не вози.Щом има доброволци да одат нека си маат пеши.Кой смета че мое да се качи ,да идва с групата.Устав ли?За кво и за коьо?За тава че у общината на Мизия левата ръка не знае кво праи десната?Странно мисленье на иначе ентелегентни и уважавани ора.Преди 2 дена едни други тука диреха писани точки и регламенти вместо да се фанат с назе и да си пишеме от сърце и душа.Е, отидоа на друго место,не се разбрааме.Неа трагедиа!Под слънцето има место за сички.Та така е тука, Капитана решава що смета че сме одбор и требва да имаме единна позициа по тава кое е добро ели не.Апа съга глей оказва се че некой тава му не стига,ма не предлага нищо градивно ,а сака да ни променя.Добре !Но айде да изготви концепция и да я защити,що така само се цепиме и наместо обединение става анархия.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 14, 2010, 10:30:51
Апа най-малко некой е говорил от името на Газ!Он го немаше през тава време,така че неа зет в предвид.От днеска на там може и да се съобразяваме с ньего.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Gaspoud в Януари 14, 2010, 10:39:32
Авараме, не ми криви за пореден път думите >:(
Постарах се да бъда максимално кратък и ясен за да не се случи точно това, но отново виждам че се намесват емоции, случващото се в община Мизия, авторитета на Капитана, заплахи за "общото" и т.д.
Ще прочетеш ли мнението ми като хората и ще му отговориш ли по същество без да го изкривяваш?

Преди да ме вкарваш в категорията "не предлага нищо градивно" прегледай все пак темата за сдружението и виж колко и какви мнения има там. Ако правилно си спомням, докато аз предлагах конкретни дейности които една такава организация може да свърши и без пари за да помогне макар и минимално за развитието на тоя край, ти беше човека с предложенията за елитарната организация в която редовите членове да изпълняват безприкословно нарежданията на един свръх ограничен кръг ръководни кадри. Да съм те включвал в категория "субекти с неясни мотиви да участват в някакво управлението на каквото и да е" ??? >:(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 14, 2010, 10:50:49
Не се пали!Тука не става въпрос да праиме организациа.Тава е за у друга тема.Кметството у Мизия е убркало конците.Ората са недоволни.Има наверно злоупотреби.Станали са екологични замърсяваниа.Секи съвестен гражданин би требвало да има отношение по въпроса,а ниа сме такива.Нека не смесваме едното с другото.Ти не си ми враг,та да те мислим постоянно и не правим нищо на пук на тебе.Просто има неща по важни от една междуличносна борба.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Gaspoud в Януари 14, 2010, 10:56:36
Авараме, не ми криви за пореден път думите >:(
Постарах се да бъда максимално кратък и ясен за да не се случи точно това, но отново виждам че се намесват емоции, случващото се в община Мизия, авторитета на Капитана, заплахи за "общото" и т.д.
Ще прочетеш ли мнението ми като хората и ще му отговориш ли по същество без да го изкривяваш?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Gaspoud в Януари 14, 2010, 11:04:30
Не се пали!Тука не става въпрос да праиме организациа.Тава е за у друга тема.Кметството у Мизия е убркало конците.Ората са недоволни.Има наверно злоупотреби.Станали са екологични замърсяваниа.Секи съвестен гражданин би требвало да има отношение по въпроса,а ниа сме такива.Нека не смесваме едното с другото.Ти не си ми враг,та да те мислим постоянно и не правим нищо на пук на тебе.Просто има неща по важни от една междуличносна борба.
Не се "паля" - щеш ми вервай старая се в момента да съм максимално лишен от каквито и да било емоции. И аз се не харесвам като ми писне от едно или друго и изперкам.
Случилото се в Мизия няма никаква връзка с мнението ми. Позицията на съвестен гражданин за случилото си я имам.
Нито пък ти Авараме си ми враг. Много добре знаеш, че не съм съгласен за начина по който си решил че трябва да постигнеме общата си цел, а имено подобряване на живота в Северозапада. За да бъда максимално ясен - мисля някой от твоите идеи дори за вреден. Просто някой неща са по-важни от постигането на конкретни "тактически" цели, да не говориме пък за някакви несъществуващи лични вражди.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Колеба в Януари 14, 2010, 11:10:23
" Просто някой неща са по-важни от постигането на конкретни "тактически" цели, да не говориме пък за някакви несъществуващи лични вражди."

Така е. Затва по добре да са спрете до тука, а я предлагам да пиеме по една бира -


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Gaspoud в Януари 14, 2010, 11:13:45
Е я затава ша гледам да скатаам от работа на 13-ти. Оно било у събота бе .....начи нема зор и отпуска а зимам. А седнеме а пинеме по неко ока винце че да позамътиме погледа и да поизбистриме сите глупости останали неизбистрени ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Януари 14, 2010, 11:37:48
За ква организация прикааш бе, момче младо лехчевско? Нема организация. Има ора у тоа форум, къде са съгласни да се подпишат под тава изявление. За никви юридически организации нема смисъл да се приказва. Ниа против тава сметище ли сме? Сме. Тогива? Не можем ли да го изразим? И ако ти не си съгласен, мнозинството у тоа форум е съгласно. Те тава е. За нищо друго не стаа вапрос.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Януари 14, 2010, 11:40:25
От твое име не се изказваме. А от името на мнозинството. Ти ако толко ни не уважаваш за мнозинство, недей да са чустваш солидарен с назе. Ма недей и да са изказваш против назе. Не а красиво.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Януари 14, 2010, 11:41:49
А ако сеги покрай тебе нарипат и други и се окаже, че мнозинството е ЗА това сметище - махам статията. Какво тук значи некаква си личнос?

Та ме едоса...  >:( >:(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 14, 2010, 11:50:15
Странно ми е само кво че си помислат ората за назе като прочетат коментара на Газ у сайта?Капитана го приема за един от назе като го включва у ветераните,а он дъни сайта пред вънкашните като разгласява разни небивалици.Та не му ли иде на ум първо да попита у скритата секция на ветераните кво се е случило до като го нее имало?Това за мене е не нормално и ни компроментира като одбор.Па като не си сагласен замълчи,или се обади на Капитана по телефона да питаш.Не казвай само че не знаеш кво да правиш,що си направил най-неподходящото у момента.Ма що ли ти говорим като не сакаш да разбереш!
Ниа се си мирваме.Сдобряваме се с тебе,съгласяваме се ,а ти си знаеш твойто и току се здавиш с некой.Ми как да стане организация като ти ако некой нещо рече винаги че си контра. И забележи:Вместо да те оставиме тебе ,ниа спираме да мислиме у посока да се регистрира подобна организация.Демек па ти правиме евала.И до кога така?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Януари 14, 2010, 12:00:23
Не а у ветеранете момчето именно поради тава, че се е контра, без да има смислено обеснение. Сеги ша почне да ми доказва, че неговите писаниа имат смисъл, ма я с куманис по убеждениа неща да спора, тава е се едно да са надбегваш с диво прасе.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 14, 2010, 12:03:12
Има ли незаконно буньище-има.Тва а факт неоспорим.Камиона общински ли е-общински е .Още един факт неоспорим.Фирмата де върши дейност с камиона а на общинско подчинение-факт не оспорим.Кмета подписва ли заповеди за дейноста на общинските фирми-подписва -факт неоспорим.Виновен ли а за тава че се кара боклука на незаконно сметище-виновен е.Щото он е кмет а не Филан Кишията!Крушовенски моо и да а бил НЕКОГИ добър доктор.Ма сеги е кмет.Докторлъка си а докторолък -ма политиката и кветуваньето-са друга.Като  а сакал да го запомнат като доктор-да си а останал доктор.А не се ги да ми вика баце Буш-он а добър.Може-ма а бил добър доктор,а сеги а лош кмет. ;) ;D
А Гас има право на квото си иска мнение.Тава а демокрациа -не мое сите да мислиме еднакво-Отделен а въпроса назе да ли ни пука от мението на Гас-щото тава мнението на мнозинството да а определящо-също а демокрациа.Та по най -демократичен начин моо каеме ,че ората от Форума са съгласни,с изключение на Гас. ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Gaspoud в Януари 14, 2010, 01:51:01
Не а у ветеранете момчето именно поради тава, че се е контра, без да има смислено обеснение. Сеги ша почне да ми доказва, че неговите писаниа имат смисъл, ма я с куманис по убеждениа неща да спора, тава е се едно да са надбегваш с диво прасе.
Досега никъде не съм казвал че съм ЗА сметището и през целото време се опитвам да ви накарам да не намесвате външни неща в принципния въпрос срещу който съм против. Нещото което не мога да понасям изключително много това е политкомисарщината независимо какво знаме ще развява - червено, синьо или бело на акани петна, но това е друга тема - все пак политическите убеждения на човек нямат голяма връзка с това дали някой има право да говори от негово име.
Следващия път като 10 човека от 180 решите да правите изявления от името на всички, на сичко отгоре и от името на несъществуваща организация поне си направете труда да пуснете една анкета.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Gaspoud в Януари 14, 2010, 02:16:16
Странно ми е само кво че си помислат ората за назе като прочетат коментара на Газ у сайта?Капитана го приема за един от назе като го включва у ветераните,а он дъни сайта пред вънкашните като разгласява разни небивалици.Та не му ли иде на ум първо да попита у скритата секция на ветераните кво се е случило до като го нее имало?Това за мене е не нормално и ни компроментира като одбор.Па като не си сагласен замълчи,или се обади на Капитана по телефона да питаш.Не казвай само че не знаеш кво да правиш,що си направил най-неподходящото у момента.Ма що ли ти говорим като не сакаш да разбереш!
Ниа се си мирваме.Сдобряваме се с тебе,съгласяваме се ,а ти си знаеш твойто и току се здавиш с некой.Ми как да стане организация като ти ако некой нещо рече винаги че си контра. И забележи:Вместо да те оставиме тебе ,ниа спираме да мислиме у посока да се регистрира подобна организация.Демек па ти правиме евала.И до кога така?
Ще си помислят това което си помислих и аз Авараме - "ба му макята - теа са почнали като на комсомолско събрание".
Небивалици ли са че на никой не му дойде на ум първо да попита съгласни ли са всички преди да пусня изявлението.
Авараме, интересното е друго -  от принципния въпрос "мое или немое некой си да ма включва у некво изявление" без мое знание и съгласие ти пак стигна усвети бели ;D ;D ;D
Знам какво е говорено за сформирането на някакво сдружение, знам каква е моята позиция по въпроса, помня каква беше и твоята. Не мога да ти цитирам конкретните изказваняи по разбираеми причини. Сега се опитваш да ме изкараш и мен виновен че не е сформирана организацията. Щото сте се събразявали с мене и се съм бил контра.
Вече не съм у скритата секция и настоявам повече никога да не бъда включван. Искам да видя за колко време без моето "пречене" ще я сформирате тая "организация" и искам да видя дали устава и структурата ще бъдат предложените от теб. Щото дефакто имаше две предложения за тая работа - моето и твоето. Моето беше за широка и открита организация, твоето беше за тесен кръг "високопоставени" и подчинени по места които безприкословно да изпълняват заповеди.
.....сигурно ще почакам, а и ако се приемат изцяло твоите идеи то сигурно и устава ще бъде таен  ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Януари 14, 2010, 02:16:36
Не са 10 от 180, а сигурно са 180 от 200.

И пак ти повтарам, ма се са надам да земеш да ме чуеш - не става въпрос за организация. И па ти каам, не ме едосвай, не а прилично, намери си друга занимавка, не се уядай. Се си мислех, че тука нема комплексари...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Gaspoud в Януари 14, 2010, 02:23:24
Се си мислех, че тука нема комплексари...
Началство, последното ми "мъмрене" беше за "категоризиране" на потребители ако не ме лъже паметта....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Януари 14, 2010, 02:30:36
Извинявай, ако съм те засегнал, но пишеш малко през глъвъта си. Нищо напреки тебе немам освен левите ти убеждения. Но тава е друга тема. Въпросът сеги си стои съвсем конкретен у случая - ниа ЗА сметището ли сме или ПРОТИВ? И по какъв начин можем всички ние да заявим позицията си освен по този, по който го направихме?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Gaspoud в Януари 14, 2010, 02:53:26
Въпросът сеги си стои съвсем конкретен у случая - ниа ЗА сметището ли сме или ПРОТИВ? И по какъв начин можем всички ние да заявим позицията си освен по този, по който го направихме?
На конкретния въпрос отговора е "ДА, Аз съм против незаконните сметище в Мизия и навсякъде".
Да подобно изявление е начина ние да изразим позицията си относно незаконните сметища и най-вече срещу конкретното в Мизия.
Но да спазиме процедурата и да се изказваме от наше име а не да формулираме изявлението като направено от организация която деюре не съществува. Като правим подобни изявления те да са съгласувани и да сме готови да си понесем и отговорността от тях а не да си фъргаме просто реплики из нета. Защото докато Аварам се е съобразил и в изявлението е използвал "кметската управа" което е по свободно, то заглавието на клипа по-долу е "Кметът на Мизия хвърля боклуци и прави далавери".
Гледам че са прехвърлили отговорността на шофьора. Е след решението на съда, какво пречи на въпросния Крушовенски да потърси съдебна отговорност от Обединение "Резерват Северозапад" за обида и клевета. И като установи, че Обединението го няма какво правиме? Всичките ли ще ни съди, Бесния, Аварам и Кептъна или за по-лесно само човека качил клипа с това заглавие на сайта?
Да не ме разберете погрешно - позицията ми не се дължи на това че видете ли ме е страх, че кмета на Мизия ще тръгне да ме съди. Нито се опитвам да бъда негов адвокат. И няма никаква връзка с левите ми убеждения, дори и кмета да е от БСП на която по неразбираеми за мен причини сте решили че съм симпатизант -  незнам от коя партия е въпросния кмет, и не мисля да си правя труда да разбера.
Позицията ми е, че ако ще вършиме нещо требе да го вършиме като хората.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 14, 2010, 02:58:11
Има резон у тава де го казва Гас у последниа си пост.И сметам,че тоа спор де са завъди ,требва да послужи като катализатор на манко позабравената тема-ква орагнизациа ша праиме?А работите са ясни Крушовенски а виновен,ма ше са измъкне къто се и предполагаше ....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Януари 14, 2010, 03:12:07
Въпросът сеги си стои съвсем конкретен у случая - ниа ЗА сметището ли сме или ПРОТИВ? И по какъв начин можем всички ние да заявим позицията си освен по този, по който го направихме?
На конкретния въпрос отговора е "ДА, Аз съм против незаконните сметище в Мизия и навсякъде".
Да подобно изявление е начина ние да изразим позицията си относно незаконните сметища и най-вече срещу конкретното в Мизия.
Но да спазиме процедурата и да се изказваме от наше име а не да формулираме изявлението като направено от организация която деюре не съществува. Като правим подобни изявления те да са съгласувани и да сме готови да си понесем и отговорността от тях а не да си фъргаме просто реплики из нета. Защото докато Аварам се е съобразил и в изявлението е използвал "кметската управа" което е по свободно, то заглавието на клипа по-долу е "Кметът на Мизия хвърля боклуци и прави далавери".
Гледам че са прехвърлили отговорността на шофьора. Е след решението на съда, какво пречи на въпросния Крушовенски да потърси съдебна отговорност от Обединение "Резерват Северозапад" за обида и клевета. И като установи, че Обединението го няма какво правиме? Всичките ли ще ни съди, Бесния, Аварам и Кептъна или за по-лесно само човека качил клипа с това заглавие на сайта?
Да не ме разберете погрешно - позицията ми не се дължи на това че видете ли ме е страх, че кмета на Мизия ще тръгне да ме съди. Нито се опитвам да бъда негов адвокат. И няма никаква връзка с левите ми убеждения, дори и кмета да е от БСП на която по неразбираеми за мен причини сте решили че съм симпатизант -  незнам от коя партия е въпросния кмет, и не мисля да си правя труда да разбера.
Позицията ми е, че ако ще вършиме нещо требе да го вършиме като хората.
.......тук се съгласявам и я с гас.засега сме сал форум.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: илюшин в Януари 14, 2010, 03:29:37
Я да направим ено предложение - за да нема засегнати и сръдити те туке те:
Цитат
Хората от форума Резерват Северозапад, родени или живеещи в районите близки до град Мизия, са сериозно обезпокоени от един особено нагъл и безотговорен акт.

Да остане сал Хора от ....
Така нема да да слагаме сички под общ знаменател и кой сака - подкрепя, кой не - жив и здрав, он е от другите. А по отношение на Движението, мислим, че дако неа регистрирано нищо, не пречи да остане така у статията. Азис дали е ръгнал да съди ората у групата "Я мразим Азис" у фейсклефука ??? Мислим и при назе даа същото - свобода на словото.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 04:46:31
само да попитам кво се е случило та се ипокараате зарат тоа ношиа кмет...оти четох сичко от моя последния пос до края и несхващам нещата ... потписка ли ще се прави или некой е казал нещо в друга тема...а и несе карайте заради тоя нашйа, не си заслужава...второ каквито и разяснения да давате по въпроса на структората в управлението на сметосъбирането , нищо не става и несе прави без одобрение ,направление ,изпълнение и начина на работа без изричната заповед на кмета .Общината се ръководи едно лично и няма такава заповед била то усна или писменна да нея знае тои...в случая с камиона , шофьора е там само и единственно по заповед на кмета предадена му от началника на звеното по сметосъбиране и сметоизвозване(бушона междо тях двамата)...в тази община един лис хартия не се взема без знанието на кмета , който го направи си тръгва от там и после го уволняват... и последно този случай е рецидив при него преди месец има глоба направена лично на него за експлоатация на незаконно сметище експлоатирано от него по подаден сигнал от нас ( говоря за сметище от 10 декара най малко) само дни след запръстване на същото той създава ново което само господ може да го види от небето ние дори не вярвахме че е там...сметище в частен имот на чужда община...  ако има друго по темата най- добре говорете с мен по телефон .... аа и още нещо в протокола е упоменато да се извози боклука ...а той го набута в отводнителен канал и го засипа с земна маса колкото да не го разнася вятара ...за което ще ви кача снимки имаме и видео материал на още едно незаконно сметище на 1 метър от междонародния път за оряхово което вчера са се опитали да заличът като са го набутали в реката ....ето това е господин крушовенски ...умишлено пиша  името с малки букви защото е жалък в действията ...а за неразбралите да кажа от днес сутринта сме подали телефоните си  за подслушване (6 човека) защото се получават заплахи...това е за Бушман...Буши на мен ми вдигнаха контейнера за да нямам каде да си хвърлям боклука, а в общината е казал на всеослушание да викна Волен Сидеров  да ми донесе контейнер и да ми го исхвърля...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 04:57:14
поклон на всички...видях в сайта какво сте решили да направите тук за което си бих глават кво стаа...пак поклон...сеги ше го разпрата на позноти те ми и приятели.... :)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 14, 2010, 04:59:23
Бесниа проблема неа за тва ,че те подкрепяме-разбира се ,че те подкрепяме сички,проблема а начина по който го праиме,ма тава ша се изглади,не бой са нема нищо което да ни пречи да бъдеме СЗ ора!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 14, 2010, 05:00:53
Абе да зема да окна и я малко ...
По повод така наречената "организация " , никъде у статията не се подчертава че я има , използвана е думата "обединение" , ако са помисли малко спор нема да има , думата "обединение " иска да каже че има една група хора обединени от една идея , не че има политическа или гражданска организация с титли ...
В случая идеята е незаконното сметище на общината на град Мизия , бако Аварам го сформулирал добре , няма и намек за организираност , организирани сме колкото са организирани ората дека са подписват у една подписка .....
За сметището нема почти какво да се каже , освен че заради такива капути у власта , наще деца няма да смеят да пият вода и няма да смеят да яднат една ябълка от дръвото на двора , защото периода на разпадане на един фас е 100 години , а на една пласмасова бутилка дека са видеа у клипо а 2000 години , да се разпадне само а колко ще са отровите от тава разпаданье никой не знаа, така че кмета или който го а напрайл има вина не само към нас , ай към нашите деца и внуци.
Вината на кмета , която вече е доказана е че е некадърен , ако не се докаже че има и финансова изгода от тая работа , демек трови ни децата и внуците за пари , без да мисли че и неговите внуци ще пият от отровената вода и ше ядът отровена рана , та неговата вина е че не знае какво се случва у повереното му кметство и община , значи не стаа за кмет , и требва а си пода де оставката , тава а според мене ....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Януари 14, 2010, 05:15:54
Кмет с подадена оставка нема, Гена. Такова животно още не са е завъдило по наще географски ширини. У скритата секция съм написал нещо по темата за организацията. Гас, признавам, че последният ти пост е умен, да заровиме томахавката, едни и същи цели имаме явно.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 05:21:16
(http://prikachi.com/files/1285894D.jpg)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 14, 2010, 05:22:58
Гражданското ни съзнание ни задължава , Кептън , ниа сме длъжни да я искаме оставката , защото има един филм , казва се "Гомора" , там показват далаверите на Камората , демек неаполитанската мафия с радиоактивните и токсични отпадъци , ората на юг у Италия не си късат плодове от дърветата , що у тех има целата менделеева таблица . Никой не се замисля че е заработил 5 лева от тоа боклук , а след некакво време моа внуците му да измрът от рак или левкемия у страшни мъки , та ниа сме длъжни да протестираме , трябва да се каже : КМЕТА НА ОБЩИНА МИЗИЯ , ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕ  ОСТАВКАТА , ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ !!!!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: onufri в Януари 14, 2010, 05:40:57
Бесен, що не им оправи манко правописа на таа жалба бе, такиви неща не са пишат както си пишем туке у форума.  ;D
ма важното а, че действаш, браво!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 14, 2010, 05:43:46
Още по-гадното у целата ситуациа а ,че има напраено сметище като слънце късде са вика на 5 км. от Мизиа- до Сараево негде беше,Бесен ако бръкам ма поправи,което а по сички Европейски стандарти-ма требва да се плати неко лев за таа работа от кмета.И затва -фръгаме на скрито и не плащаме,па да стаа кво ще.....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 05:44:19
  ;D....прав си , това е грешния екземпляр който остана за мен правилния е при тех...знам за грешките...браво за забележката  ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 05:45:16
Още по-гадното у целата ситуациа а ,че има напраено сметище като слънце късде са вика на 5 км. от Мизиа- до Сараево негде беше,Бесен ако бръкам ма поправи,което а по сички Европейски стандарти-ма требва да се плати неко лев за таа работа от кмета.И затва -фръгаме на скрито и не плащаме,па да стаа кво ще.....
  прав си така е...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 14, 2010, 05:49:25
Док , там ситуацията явно е такава , по документи викат че фръгат къде требва , и са плаща , парите са превеждат на часни сметки а болкуко у польето , и така .... Най- вероятно тава а схемата ...И боклуко а фрълен и парите са прибрани :)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 05:52:22
Док , там ситуацията явно е такава , по документи викат че фръгат къде требва , и са плаща , парите са превеждат на часни сметки а болкуко у польето , и така .... Най- вероятно тава а схемата ...И боклуко а фрълен и парите са прибрани :)
не неее системете не е толко проста бъркашшш


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 14, 2010, 05:53:06
Факта а факт-боклуко не де требва па парите къде са..... ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 05:56:47
значи когато бяхме в кабинета в екологията инспекторите ги попитаха  защо за 1 година е намалело смето извовзването на община мизия с 50 % ...парите за тази дейност се крадът като се пренасочват в бксето под формата смето почистване чистене  и подобни неща на улици и квартали от примерно работници и такива неща ...извозване на земни маси  които неса задължителни да са на сметище...работата е измислена кметаа не е тъп... с тиа си действиа ни пожелава сал едно нещо  УСПЕХ В ЖИВОТА !!!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 06:01:17
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ...МОЖЕЛИ ДА ЦИТИРАМЕ  ТОВА ДЕТО СТЕ ПОБЛИКУВАЛИ НА СТРАНИЦАНА НА САЙТА,  В НАШИЯ...В ТЕМАТА - поткрепят ни...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 06:13:21
(http://prikachi.com/files/1286023m.jpg)                 те така извози кмета лайната си след като му беше наредено (http://prikachi.com/files/1286025B.jpg) (http://prikachi.com/files/1286026D.jpg)  това е отводнителен канал който отива в  р.Огоста


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Цони в Януари 14, 2010, 06:18:02
На европейското сметище цената е 30лв/тон. Освен това "пестят" и от транспорт. За екология изобщо не са чували и не желаят да чуват. Тия са скриле боклуците под скална маса от изкопни работи.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 06:18:27
те ви те и линк от клипа как изглежта това на живо...http://www.vbox7.com/play:266a051f


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 06:22:50
На европейското сметище цената е 30лв/тон. Освен това "пестят" и от транспорт. За екология изобщо не са чували и не желаят да чуват. Тия са скриле боклуците под скална маса от изкопни работи.
   ЦОНКА а ората нги казаа да ги извозат...представяш ли си колко требва да си нагъл ,че ати непука от никакви институции... а иначе е доктор хирург ...ХУМАААНААА ЛИЧНОС...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Януари 14, 2010, 06:25:50
клипа ти го нема баце ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 06:28:31
момчетаааааааа  задействаса цензуратааааааа    значи сме разлаале кучетата якоооооо  ;D ;D ;D ;D ;D лелелееееее


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Байчо в Януари 14, 2010, 06:30:47
бесниа, аз от тава де гледам на снимките са заринале боклуците ли или так ами са струва...?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Януари 14, 2010, 06:31:07
качи го у друг сайт......знам ли...........у прикачи евентуално ??? ::)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Цони в Януари 14, 2010, 06:32:42
Ебегооо, язе поне видех заглавието, въртя, въртя, ма не тръгна.
Бесния, качи го пак, ама с некое по-меко заглавиее, дееба. Заеби кмета, примерно - водосборът на Огоста.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 06:40:33
бесниа, аз от тава де гледам на снимките са заринале боклуците ли или так ами са струва...?
  да баце тава са са опитале да направат ма те така кут за прес уя нги


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Байчо в Януари 14, 2010, 06:51:38
...баре да си беа напраиле трудъ да си изчистат гъзовете ама...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Януари 14, 2010, 06:56:05
Бесния, дай клипчето на мене, я знам къде да го качна.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 14, 2010, 07:29:18
ето го клипа ъплоуднат на ютюб , пробвайте да видите дали са отвара
http://www.youtube.com/watch?v=XWC1SlEIuJk


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: илюшин в Януари 14, 2010, 07:35:33
Перфектно баце....и тава да заминава по телевизиите - сека заран да го дират тоа обесник, докаде са не оправи не почне да спазва законите. А по битивито вика, че само два камиона са фрълени тама от шофьора, па мене на предните клипчета ми са видеа бая повече


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 14, 2010, 07:39:53
Водещата от ВрацаТВ , ми каза че офицялно са 10 кубика , за който му а наредено да си ги почисти ...
И он така ги а почистил....Ньего а го заринат така е ... къ он а заринал боклука


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 08:07:10
http://vbox7.com/play:a1efe6f5  те и я са доврандисах да го кача ,че умрех одглади от скитане...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 08:24:49
с Оньо-с-коньо сума време си писааме у скайпа  и са казааме много убави работи ..от родъ ,че ората неможе да вденат що го прайм тава кво кут кмета гиа фрълил тиа шишетиа тама нали на съ у тех...я нги викам ми зимете ги у вазе кут неа нищо тава... а они викат оооооооооо добре че ти се знаааш или от родъ на -  къ па се виа сте недоволни...та те така те...майкята сиа ебало да си рожба на СЗ тегло е гулемо..... ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 14, 2010, 08:28:58
Бесния, дай клипчето на мене, я знам къде да го качна.
  Кептън одеве питах ма лаа никой не обръна внимание- можели да цитираме таа публикация на сайта дет сте направили  , в нашия  под формата ,те ни поткрепиха....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Януари 14, 2010, 09:23:36
Давай, цитирайте, нема проблеми.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 15, 2010, 01:01:07
http://mizia.info/?p=231&cpage=1#comment-259  ако некой сака да погледне тава да види кво стаа у нашиа сайт ...най вече с един гражданин и един божков  ;D ;D ;D  а ето от тук минава пътя Е79 за европа кмета отреза лентата http://vbox7.com/play:72a202e2


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 15, 2010, 04:45:59
Я по принцип не обичам фейсбука , но реших да дам гласнос на проблема и там , сложих препратки към сайта с клипчетата и петицията , и никой не коментира целия ден и а са малко разсръдих и написах един коментар на собствения си линк , коментара беше следния :


"Един път тоя фейс да се използва за сериозни неща , и никой не коментира даже ....Всички са се заровили в някакви ферми, да копат и да берат .Все едно никой се не интересува какво се случва , принципа е нали боклука не е в моя двор ... Но, той , боклука ,е в нашия двор , в къщите ни , на масите ни , ние го ядем , разболяваме се от рак от тоя боклук и умираме , а никой го не интересува .Поважни са виртуалните ферми , виртуалните ананаси , все едно са събрали само имбецили .А иначе когато е да се скандира , да се махат лозунги от типа "Да спасим белите мечки" ,"Да спасим сенегалския махарабадубър " , "Да спасим тропическите гори " сички ги издигат лозунгите , само така сме интересни ...А на кмета на Мизия я му дайте една тропическа гора , да хфърли у нея 20 камиона боклук , и да се изсере отгоре и , нали от тези посегателства трябва да пазим и тия гори и бели мечки и сенегалски твари .... На кой му пука .... "

Много ма ядосаа , дееба , а са ми приятеле .... Не съм вервал...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 15, 2010, 05:21:40
Бесен ако ми не одобрът коментаро на мизия.инфо за боклука ще тъ държъ лично отговорен :)
Те ви и още нещо от сайта на Бесния , тоа Гражданин е писал дивотий , и отговора гласи "Към гражданин-ти гражданино от новото село ли си, или от старото" ще са опикам от смех :D :D :D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 15, 2010, 11:57:53
Бесен ако ми не одобрът коментаро на мизия.инфо за боклука ще тъ държъ лично отговорен :)
Те ви и още нещо от сайта на Бесния , тоа Гражданин е писал дивотий , и отговора гласи "Към гражданин-ти гражданино от новото село ли си, или от старото" ще са опикам от смех :D :D :D
  небойса баце за коментара одобрентиа заради него и на другите френдове ,багериста, баа Аврам...ма сабудиа удзаранка а ми кажат- ее стай ,че ониа твойте ора от форума са писале стига лежа , че кметаа напущил сам и нема кой да кметувааа... ;D ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 15, 2010, 12:41:22
Генчо мааниги тиа у фейсбука баце не са ядосваи...и я имим рег .тама ма нещо неа ми присърце тоа бук и несъм влазал от месец сигор...оно тама ти кажа повечето от учасниците са от пустото чалга поколение и фешън мода..тиа ич ги нема по теа наще проблеми ,маани другото ми они самите неискат да имат допир до такива неща ...важното е да си чатим днеска , да дъдрем по телефонете на всеуслошание кви маратонки и блуски има и сме си купиле  ут мола и те така те, ако може некои чичко вечерта да ги муане у кенефа на триесе и троиката и ли у дай ,дай ..тава е не са косе...ние неможем вече да ги променим важното е сегашните дечица да привлечем някак си към тези неща ме те аз примерно незнам баш ка да постъпа ма когато мога им говоря ....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 15, 2010, 02:33:07
Бесен , забележих че сме влезнали у тоа вашио сайт като тежката артилерия , най-бойните от форума , и такива сме ин'ги изпонаписале та ча са кефа :)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 15, 2010, 08:28:41
Бесен , забележих че сме влезнали у тоа вашио сайт като тежката артилерия , най-бойните от форума , и такива сме ин'ги изпонаписале та ча са кефа :)
  праф си Гена ...кут у категориата в свободнътъ бурбъ "БАШ" сте са муанале ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 15, 2010, 08:31:46
(http://prikachi.com/files/1288473T.jpg)          те таваа една гатанка кади вазе познайте тава /кадеаа?  ;D ;D ;D ;D   (http://prikachi.com/files/1288475T.jpg)  ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 15, 2010, 08:45:24
Некои си имат кофа за боклук вече, може би  ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: muci в Януари 15, 2010, 08:46:22
може би новите ти кофи за боклук.... ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 15, 2010, 08:49:23
Цаца , ше сака да почерпиш , имаш си кофа за боклук , дал съм ти телефоня на Врачанската тв и ше та дират казаа , та според мене са стегай като за сбора :)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 15, 2010, 09:05:06
 ;D ;D ;D ;D  САКАМ ДА КАЖА ЧЕ ТАА КОФА Я ПОЛУЧИХ С ОГРОМНАТА ПОМОЩ ПО ТЕМАТА ОТ СИТЕ СИ ПРИЯТЕЛЕ ДЕКА ДАДОА ГЛАДНОС НА ПРОСТОТИИТЕ НА кметъ НИ, ОТ ТИА МЛОГО ПРИЯТЕЛЕ  БЕХТЕ И ВИА СИТЕ ТУК ТЕ НЕЗНАМ КОЛКО СТЕ МА ЗА МЕНЕ А ВЕЖНО ЧЕ ВИ ЗНАМ И ВИ ИМАМ КАТО ТАКИВА ...МОА САМО ДА МИ ЗАВИЖДАТ ЗА ВАЗЕ И ТЕ ТАКА... (http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a170.gif)    (http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a200.gif)   (http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a170.gif)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 15, 2010, 09:08:02
ША ЧЕРПА НА СРЕЩАГА КОЯТО ОРГАНИЗИРАТЕ АКО МА КАНИТЕ ...ШЕ ЗЕМА ЕДНА ТУБА РИКИА КРУШОВА ...МАМУУУУ КА МИРИШЕ  ДА ТИ СА НАДРЪВИ .....МАНИ МАНИИИ  ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Росен Багериста в Януари 15, 2010, 09:44:18
Донеси Бесен донеси ниа такива рушвете не отказваме ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: ПЕРГИШИН в Януари 15, 2010, 09:44:35
Бесниа никой нема та кани (ма и никой нема та връне) прочети тука и аку сакаш да доадаш пиши .

http://www.severozapad.org/forum/index.php?topic=406.0


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: saskanin в Януари 15, 2010, 10:23:15
Я сакам да питам Беснио за тоа технио пуст кмет - следъ сичко за боклуко. Не разбирам ква а файдата на кмето да изфръли боклуко сред природата коги на неколко км има сметище? На клипо беше секаш само едно изсипванье - демек инцидентно, немаше класическо сметище, дали изфръгат на различни места?   


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 15, 2010, 11:15:56
Имало е неколко нерегламентирани сметища.Тава е едно от тех.А дори и една кофа боклук да е исфрлена от общината тава вече е екологично нарушение.Ората от Враца са установили че е намалело сметоисфрганьето на Мизия с 40%.Тава значи че боклука е некаде другаде.Каде точно?Закопан некаде на тайно место или че се открие след време?После:За истинското сметище се заплащат пари.За нерегламентираното не се плаща нищо,но пак се зимат пари от общинския бюджет.Тиа пари потъват некаде.Къде?Дали не са у нечии джебове,ели финансират Бен Ладен?Кой ако не кметската управа че отговори на тоа въпрос?От там обаче упорито мълчат.Докога?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 15, 2010, 11:29:26
Ниа го писахме каква нгиа сметката , на общината и отпускат пари да са фръга боклука .За боклучарката , за ората дека работат , за сметище , за бендзин , тиа пари са за сичко какво са включва у фръганьето на боклука . На сметището са плаща по 30 лева на тон боклук , сметнете колко тона боклук фръга един град стотици тонове на месец , 40 процента са много , примерно 60-70 тона или повече .Тиа пари не съ плащат щото не се хвърля боклука на сметището , за да се усвоят , се взема минимум персонал , да са не мете по улиците , после за да моа са земат парите са пишат дейности който са трудно проверяеми , като извозване на земя и снег , нема нужда от сметище , къде искаш там сипвай ...Така без да се прави нищо , що никой не а изкарвал земя , са прибират парите за сметта , като не е изкарвано нищо и за бензина що са пишат километри ма не се пътува . И остана само да са разберем къде ше са фръга боклука , който не е отишъл на сметището , къде ? На полето , у землището на съседното село , ако некой пита не сме ние
Ето я и схемата за усвояване на парици от общината , това е нищо некакви си примерно 5-10 000 , но това е само едно перо , има и други схеми ....
И после защо държавата а мръсна , що са смрадове политиците .....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 16, 2010, 01:17:34
на Генчо след коментара нема кво да кажа ....он удари шалтера по случая доде не се случи нещо друго до тегива чакаме и дебнем...я сам са зарекал ,че тоа кмет ше го напраа да са маане от тука , ка са маанаа  младите ора от градъ заради такива некъдърници и престъпници кут него...ДА ЖИВЕАТ ОРАТА ...ДА ЖИВЕА И Я...!!!!!!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: ПЕРГИШИН в Януари 16, 2010, 01:27:48
Жив и здрав даси Бесняк


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 17, 2010, 08:19:37
(http://prikachi.com/files/1293983U.jpg)  те ви те и новата тема...до днес нямахме никакава информация с този обект  какво се случва, но вчера получихма това по ел.пощата след като обявихме в мизия инфо ,че ще побликуваме всякаква информация за корупция в общината и разчитаме на нашите граждани. Искам само да разясня какъв е случая, от години в жилищните блокове на бившето КЦХ има страшен проблем с фекалната канализация...това лято беше направин някакъв повръхностен ремонт който започваше от най -краината точка на канализациата на тези жилища, дълга 70 метра. Направена от полипропиленова тръба "фи 45" положена в ископ 70см ./70 см. направени са 6 шахти  само от бетон..бетона като количество е към 100 /130 торби след това работите към ремонтирането на същественния проблем с канализацията в самите блокове приключа с обяснението ,че средствата са свършили в момента има два жилищни блока в които мърсотията тече буквално в мазите ,кмета казва  че няма възможност да направи нещо...да се оправят живущите.. :) По наши сметки за тази извършена работа са израсходени средства около 25 хиляди лева ... А ДРУГИТЕ ПАРИ?  Бе в нашиа град стана весело ебаси!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Байчо в Януари 17, 2010, 08:22:08
ША ЧЕРПА НА СРЕЩАГА КОЯТО ОРГАНИЗИРАТЕ АКО МА КАНИТЕ ...ШЕ ЗЕМА ЕДНА ТУБА РИКИА КРУШОВА ...МАМУУУУ КА МИРИШЕ  ДА ТИ СА НАДРЪВИ .....МАНИ МАНИИИ  ;D ;D ;D ;D

сички де ни аресват са добре дошле на срещата - що да та каним?! тава да неа виенскиа бал...???  ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 17, 2010, 08:22:56
ША ЧЕРПА НА СРЕЩАГА КОЯТО ОРГАНИЗИРАТЕ АКО МА КАНИТЕ ...ШЕ ЗЕМА ЕДНА ТУБА РИКИА КРУШОВА ...МАМУУУУ КА МИРИШЕ  ДА ТИ СА НАДРЪВИ .....МАНИ МАНИИИ  ;D ;D ;D ;D

сички де ни аресват са добре дошле на срещата - що да та каним?! тава да неа виенскиа бал...???  ;)
  ;D ;D ;D ;D бал с кючеци... ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Януари 17, 2010, 08:29:14
([url]http://prikachi.com/files/1293983U.jpg[/url])  те ви те и новата тема...до днес нямахме никакава информация с този обект  какво се случва, но вчера получихма това по ел.пощата след като обявихме в мизия инфо ,че ще побликуваме всякаква информация за корупция в общината и разчитаме на нашите граждани. Искам само да разясня какъв е случая, от години в жилищните блокове на бившето КЦХ има страшен проблем с фекалната канализация...това лято беше направин някакъв повръхностен ремонт който започваше от най -краината точка на канализациата на тези жилища, дълга 70 метра. Направена от полипропиленова тръба "фи 45" положена в ископ 70см ./70 см. направени са 6 шахти  само от бетон..бетона като количество е към 100 /130 торби след това работите към ремонтирането на същественния проблем с канализацията в самите блокове приключа с обяснението ,че средствата са свършили в момента има два жилищни блока в които мърсотията тече буквално в мазите ,кмета казва  че няма възможност да направи нещо...да се оправят живущите.. :) По наши сметки за тази извършена работа са израсходени средства около 25 хиляди лева ... А ДРУГИТЕ ПАРИ?  Бе в нашиа град стана весело ебаси!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D

баце що първо се не консултираш с некой де разбира от тия работи.......и май си мисля че имаш зъб за нещо на кмета.така ли е.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 17, 2010, 08:34:26
([url]http://prikachi.com/files/1293983U.jpg[/url])  те ви те и новата тема...до днес нямахме никакава информация с този обект  какво се случва, но вчера получихма това по ел.пощата след като обявихме в мизия инфо ,че ще побликуваме всякаква информация за корупция в общината и разчитаме на нашите граждани. Искам само да разясня какъв е случая, от години в жилищните блокове на бившето КЦХ има страшен проблем с фекалната канализация...това лято беше направин някакъв повръхностен ремонт който започваше от най -краината точка на канализациата на тези жилища, дълга 70 метра. Направена от полипропиленова тръба "фи 45" положена в ископ 70см ./70 см. направени са 6 шахти  само от бетон..бетона като количество е към 100 /130 торби след това работите към ремонтирането на същественния проблем с канализацията в самите блокове приключа с обяснението ,че средствата са свършили в момента има два жилищни блока в които мърсотията тече буквално в мазите ,кмета казва  че няма възможност да направи нещо...да се оправят живущите.. :) По наши сметки за тази извършена работа са израсходени средства около 25 хиляди лева ... А ДРУГИТЕ ПАРИ?  Бе в нашиа град стана весело ебаси!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D

баце що първо се не консултираш с некой де разбира от тия работи.......и май си мисля че имаш зъб за нещо на кмета.така ли е.
мойтоа а лично но тиа дет се хванаха с него се занимават от одавна с него ...само да ти кажа че миналата година стана страшен скандал заради футболните обувки на отбора, беа по 17 лв. а ги беа писале по 57 лв.  мислишли, че се отнасям тенденциозно и не проверяваме нещата...тоа требе да си оди ...а я кмет нещаа стам от несъм за таа работа...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 17, 2010, 09:17:40
Я ми се види че у община Мизия има проблем и он одавно назрева. Сметам че с течение на времето некои ора са засегнати и лично.Тава ги е мотивирало да дедат гласнос на кирливите ризи на управата си.Нема нищо лошо у тава що нарушениата са си нарушениа,а они влачат след себе си нови и нови.До тука не открих ни едно действие у полза на общината.Сичко което се извади на показ се оказа общинки нарушениа.От кметството продължават упорито да мълчат макар че вече много добре знаат за наще публикации.Никой не подири контакт и да деде смислено обеснение.А е толко просто и достъпно.Конфузното мълчане създава впечатление че от там са гузни.Ниа кво требва да напраиме?Да ги каниме с бъклица ли да си попраат имиджа? Неее!Кой кво си е надробил тава да си сърба. Мълчанието според некои е знак на съгласие. Тагава как моем да не приемем че там се случват нередни неща?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: ЛОМНЯК в Януари 17, 2010, 11:02:50
Aврааме , ако си мислиш,че само у Мизия има нарушения,но с мед да ги намажеш! За жалост , тава е у целата ни държава :-\


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 17, 2010, 11:40:53
Aврааме , ако си мислиш,че само у Мизия има нарушения,но с мед да ги намажеш! За жалост , тава е у целата ни държава :-\
  Ломняк оно сички го знааме ,че е така ма нали за тава имаме очи на чуторите си и требваа говорим и показваме тиа пустиняци кво праат...инак излаза ,че у тиа наще очи има срам  кут нихните и затава ги сваляме накади земята...така мисла я ...ако некой мисли ,че преекспонирам случаа с наща убщинъ  ок ...ше караме кут сички ..трошиси колата из дупките , пращаиси дечурлиата по дръжавите от тука за тех место нема , пцувай на масата у вазе коги нема ора ... и те така те


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 18, 2010, 12:02:41
Не ,не Бесен!Добре го правите.Така требва.Дори мислим че управата ви постъпва неправелно куто не се свързва с вазе.Тиа бюрократе наместо да се вслушат у думите ви.Да се солидаризират с вазе,да си обедините усилиата заедно да изленете от кризата са се надули.Скрили са се у кабинетите си и чекат да ви омръзне на вазе или на ората да слушат едно и също.После па да си карат по старо му.Те тава мълчание требва да ви мотивира още по-усърдно да постинете промена.Мълчат си само гузните.Като гледам виа не си мълчите.Що така?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Оньо-с-коньо в Януари 18, 2010, 12:25:20
Причините са субективни , но валидни , важното е да се гонат до дупка тиа боклуци , да не им са дава да дишат .Всички крадци у затвора !!!!!! Всички които унищожават нашата природа и благата създадени с кървавата пот на нашите родители на съд !!!!!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 18, 2010, 12:26:11
е па знам ли ?...  я лично за мене си слагам ръка на сърцето и каам ,че несъм умил зорите ...праил съм секви простотии у живота си , ма маа неа срам да си го признаа, оти съм ощетил сал себеси в личен план и авторитет .... никоги несъм казвал че ше опраа сфетъ и ората, ма моа помогна заедно с тиа каде искат, да го напрайм ...та в тоа ред на мисли мое да дръжа сметка на такива дет са биа у гръдите ,че те и никой друг немоа опраи живота на ората , никои друг освен те немое да ни умиа очите от говната дека други сраа на назе ...та накраа са исраа и те та лаа некои и почнаа да поапват.....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: svetoslavt в Януари 20, 2010, 03:46:33
Ей тва дръжавната машина си е ебала майкята.Спреле са сайта на Бесния та да не моо плюват кмета и целата местна власт.Ма тия видеа ,че почти в целаБългария са знаат простотийте им.Викам да почваме да ревем как си требва,що иначе утре и назе ше ни запрат.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Януари 20, 2010, 04:17:38
Тука толкуф лесно нема да минат.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 20, 2010, 05:51:18
Ей тва дръжавната машина си е ебала майкята.Спреле са сайта на Бесния та да не моо плюват кмета и целата местна власт.Ма тия видеа ,че почти в целаБългария са знаат простотийте им.Викам да почваме да ревем как си требва,що иначе утре и назе ше ни запрат.
   изчакайте имаме уверението ,че ще бъде пуснат...вчера са писале на собственника на хостинга който е в щатите някъде...та некой е пращал сигнал ,че е качвано порно и порно текстове та за тава са го спреле и са провериле лазда ...та  уж   за вечеР ше го пуснат...питам са заран ако па пише некой  такава простотиа , кво ше напраат...лошото е ,че хостинга е безплатен съга един човек се е фанал да ни помогне и ше ни даде 500 лева да го платим...та тегива мое и да ни не праат врътеле...МАЙКЯТА НГИ ДЕАБА


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Януари 20, 2010, 07:04:48
Ша чекаме  да видиме развитието ....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Февруари 14, 2010, 02:19:38
 ;D ;D ;D ;D  НОЩЕСКА ЗАПАЛИА КОЛАТА НА ЗАМ. КМЕТА!!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D  ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Февруари 14, 2010, 02:54:00
Ша чекаме  да видиме развитието ....

Тего те!

НОЩЕСКА ЗАПАЛИА КОЛАТА НА ЗАМ. КМЕТА!!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D  ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: luda_duda в Февруари 14, 2010, 03:00:58
еш па я ...както обикновено последна разбирам новините от нашия град :(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: iakim в Февруари 14, 2010, 03:22:29
Дууууууу Ми Колето куги ша запалат ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Февруари 14, 2010, 03:37:41
 ;D ;D ;D ;D  паживьом ,увидем  ;D ;D ;D ;D ;D   бако Аврам мое най- добре да ви разясни думите" Кой сее бури ,жъни урагане" 


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: iakim в Февруари 14, 2010, 03:40:58
Така куту му гледам напомняниата .... :) Нема а чака много ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Февруари 14, 2010, 03:53:17
таа Крушовченка ше му излезне през нусъ.... он немое ги ебе и съга има друг ебач и таваа кут у джунглата  ;D ;D ;D сташш сал за плашипутарник у праида  ;D ;D ;D  деаба тиа дръгеле деаба... маани ми зеле та повлекбе едни деца на по 16 /18 годин да ги распитват от биле на дискотека и са прибирале около това време коги са го палиле... ...ма ниа си знааме  кой гоа запалил...  ;D ;D ;D ;D ;D  ша следа да ви кажа кво са случва... по късно вечертъ ша знам повече...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: iakim в Февруари 14, 2010, 03:56:24
Бесниа за Циклама ли казваш ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Февруари 14, 2010, 03:58:06
Бесниа за Циклама ли казваш ???
   ;D ;D ;D цецка от Крушовица не неговата цики...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: iakim в Февруари 14, 2010, 04:01:08
Таа ги незнаа От Крушовица повна сал Маргаритка ;) -майкя и работеше у поштата на Мизиа - лааса ме телефониска


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Февруари 14, 2010, 04:05:09
Таа ги незнаа От Крушовица повна сал Маргаритка ;) -майкя и работеше у поштата на Мизиа - лааса ме телефониска
  НЕЕЕ ТАА, таа  ОТ кРУШОВИЦА РАБОТИ У УБЩИНАТА  и се казва цецка  таа му еба майкята на парите ... и сиги са млати с некакъв друг , и лаа и он инвестира у неги и има сблъсак на интереси  ;D ;D ;D ;D абе оно сиа ебало майкята знаа  ли му сърцето на човек кво стаа оно и они са едни смрадове ,че  вече незнаат от каде им доада от толко усиранье...  ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: iakim в Февруари 14, 2010, 04:08:02
Ясно - къ ида е ма не са дубри тиа честитки  ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Февруари 27, 2010, 12:56:04
(http://prikachi.com/files/1393408N.jpg)  (http://prikachi.com/files/1393409Z.jpg)  (http://prikachi.com/files/1393410G.jpg)  (http://prikachi.com/files/1393413a.jpg)    те така нашиа кмет прай изолациа ,ипокраднат парите после заебава и го смитат по земята....   и никой нищо незнаа...  таваа от лани септември месец и до сег иса паднале около 15 квадрате....каа че нема винъ той......  сигор а виновен волен сидероф


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: iakim в Февруари 27, 2010, 11:40:18
Ебаааа тава безочие >:( >:( >:(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Февруари 27, 2010, 02:12:28
Еба тава качествено лепене на тоа стириопор щом пада. Ма кво ма чудно,куто кой знае колко лепило са откраднале.Абе....азе ли съм кьораф или никъде не вида да са турали дюбеле по тия платна ???

...........не си кьораф нема ни един ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Февруари 28, 2010, 12:58:17
неси баце кьораф...никаде неса слагале  а на училището го шпакловаа  и она падна за 2 месеца... ше кача снимка да видите...а целиа обект беше под надзора  на кмета... на годишниа отчет , толко безочливо са изказа ,че бел завършен ремота успешно незнам кво незнам що а за общежитието нищо бъкел...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: iakim в Февруари 28, 2010, 12:28:09
Бесниа аз живеех у тава обштежитие за малко......


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Февруари 28, 2010, 01:25:29
Ебаа го тоа гад мръсен. Тава е за затвора >:(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Март 01, 2010, 03:35:45
Политическа намеса във футболния клуб
март 1st, 2010 1 коментар
На 29.02.2010 г. от 17:00 ч. заместник кмета на общината Николай Нековски бе насрочил нелегитимно събрание на ФК „Мизия“, на което бе поканил бивши футболисти и удобни за него лица от обкръжението му. Дневния ред от десетина точки бе подреден от Коко, като най-важната точка, според идващите гости, беше смяната на председателя на клуба. На събранието присъстваха 9 членове и около 20 кандидат членове, на които Нековски бе обещал да приеме в клуба, но не им беше раздал да попълнят молби за членство, както е по устав и закон. Не бяха поканени нито футболистите, чиято съдба ковяха от кметството, нито повечето членове на клуба. Събранието откри Нековски и на широко обясни как от общината милеели за футбола и как учредили клуба, и заяви най-отговорно, че НЕ ПРИЗНАВА легитимността на настоящия председател на футболния клуб въпреки, че има съдебно решение. Това показва колко се е самозабравил зам. кмета щом може да отхвърля съдебни решения. Той признавал единствено отказалия се доброволно от длъжността Иван Серафимов, който отново не присъстваше.

На въпроси от членове на клуба, защо и как е свикано общото събрание, Коко обясни, че четиримата членове на Управителния съвет решили да свикат събранието без да знае председателя. От четиримата членове присъстваха двама, които в отговор казаха, че не знаят за такова решение и се споглеждаха взаимно и с Коко. Оказа се накрая, че събранието било свикано от Нековски с дълги уговорки.

Заместник кмета обяви от името на кмета Крушовенски, че докато е г-н Каменовски председател на клуба пари няма да има, тъй като него признавал за председател и го призова да си подаде оставка с думите „откажи са бе“.

Г-н Стефан Каменовски попита за мотивите, с които заместник кмета му иска оставката, отговорът беше „е така“.

За шестте мача с новия  председател и новия треньор от 7 кръг отбора и има 7 точки от 2 победи, 1 равен и з загуби. До седмия кръг имаше 0 победи и 7 загуби, и ФК „Мизия“ беше на последно място. Осве това, отборът започна да играе по-организирано и по-интересно. А сега има и нови футболисти, с които се очаква да тимът да заиграе още по-качествено.

Нека от общинската управа в лицата на Коко Нековски и Виолин Крушовенски, да дадат шанс на футбола да проходи отново и нека не се месят с интриги, политики и лични интереси във футбола. Както се изрази на събранието Коко „-аз не разбирам от футбол, ако е сцена и танци – да!“

Събранието завърши Коко, като обеща на кандидат членовете, които беше поканил, че на легитимно събрание след 1 месец ще бъдат приети и увери присъстващите, че от общината ще финансират първите 2-3 мача, докато не сменят ръководството.

Очаквайте видео материар от събранието на ФК „Мизия“Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Март 01, 2010, 03:40:07
ДО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ

НА ОБЛАСТ ВРАЦА


О Т К Р И Т О     П И С М О


от Стефан Иванов Каменовски

председател на Сдружение футболен клуб Мизия


Уважаема госпожо областен управител,

С настоящето писмо Ви уведомявам, че на 27.01.2010г.  с решение 400.11.2 на общински съвет Мизия в разходната част на бюджета на общината са гласувани 8750 лв. за подпомагане на мъжкия и детския футболни отбори. След броени дни започва пролетния дял на футболното първенство на А ОФГ в което участваме с два отбора-мъже и деца. До този момент в сметката на клуба няма преведени средства въпреки няколкократните искания от моя страна. Това поставя футболния клуб в изключително трудно положение защото и двата отбора се нуждаят от средства за подготовка, екипировка и  за провеждане на срещите..

Използвам случая да Ви уведомя, че през изминалата 2009 г. при предвидени 14400 лв. за футбола са отчетени 8748 лв. които не са превеждани на клуба разходните документи са оформяни от счетоводството на общината. Стигна се до там, че в края на годината се отчитат 4000 лв. повече от реално изразходваните. До този момент аз не съм запознат за начина на изразходване на тези средства. Има похарчени лични мои средства за нуждите на клуба за което е издадена фактура от м.ноември 2009 г. която съм  предоставил в общината. Разхода е одобрен от кмета но сумата още не ми е изплатена.

Госпожо областен управител, надявам се на вашата компетентна намеса за да се прекъсне практиката кмета на общината и общинската администрация да не изпълняват решенията на общинския съвет Мизия.

23.02.2010г.                                                                                               с уважение:_________


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Март 01, 2010, 03:42:18
Съд требе тука, така не моа да се прай ??? Виж на лични.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Камик в Март 01, 2010, 04:30:06
Да фанеш и да го чагариш с един кривак до де шава и те така.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Март 16, 2010, 08:21:08
(http://prikachi.com/files/1439888B.jpg)  (http://prikachi.com/files/1439889S.jpg)  уникално асфалтиране... кмета на Мизия откри сезона на асфалтирането.. с кал камане и трева.....УДРИИИ !!!   ;D ;D ;D ;D ;D  след малко ше кача и клип... а таа дупка е дълбока над 40 см таваа на главното шосе за ферибот Оряхово Е79  асфалтираньето а предприето след като вчера шофьор спука и изкриви джанта в нея... УСПЕХ В ЖИВОТА !!!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Март 16, 2010, 08:30:23
неа само он така баце-наще тука пълнат дупките с песък и манко циментец.....ма тва верно а говняно....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Март 16, 2010, 08:39:18
http://vbox7.com/play:c995d6e0  ... те и клип... ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: luda_duda в Март 16, 2010, 09:59:55
([url]http://prikachi.com/files/1439888B.jpg[/url])  ([url]http://prikachi.com/files/1439889S.jpg[/url])  уникално асфалтиране... кмета на Мизия откри сезона на асфалтирането.. с кал камане и трева.....УДРИИИ !!!   ;D ;D ;D ;D ;D  след малко ше кача и клип... а таа дупка е дълбока над 40 см таваа на главното шосе за ферибот Оряхово Е79  асфалтираньето а предприето след като вчера шофьор спука и изкриви джанта в нея... УСПЕХ В ЖИВОТА !!!

 те тука и я си баталисах джанта и гума..... >:(
тва ми стана ежедневие....па после моа сал ма пцува, а я ич не съм виновна


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Божура в Март 16, 2010, 10:38:40
Дуууууу, па тоа път не го ли напраиа бе  :o? Ели па са бастиса  ????


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: dobbri1 в Март 16, 2010, 10:56:59
Такаааа на сегде и така ша си остане,оти у тааа дръжава секи гледа да скубе пари и да си пулни гушашта.Я съм сигурен че кой ще от назе да му е на местото ша поскубва и ша прай далавери.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Март 17, 2010, 12:30:55
Такаааа на сегде и така ша си остане,оти у тааа дръжава секи гледа да скубе пари и да си пулни гушашта.Я съм сигурен че кой ще от назе да му е на местото ша поскубва и ша прай далавери.
   баце а не говори от името на назе...!!!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Колеба в Март 17, 2010, 12:06:52
те тука и я си баталисах джанта и гума..... >:(
тва ми стана ежедневие....па после моа сал ма пцува, а я ич не съм виновна

Баш ти си си виновна - кои та кара да са фръгаш у тоа ендък урбулешката ? Ако си намалила кага минаваш през неги, ели заобиколила немаше да са случи  ;DТитла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Март 17, 2010, 12:08:17
Тава с далаверите е до нагласата на самиа човек.Има ора каде мислат така и за тава постоянно пощипват.Повечето избраници са със слаб ангел и с напористи амбиции,още отначалото си знаат че турнат ли ги некаде че краднат и че мажат.Чесния човек не се натиска.Он не дири изява на всека цена.За тава седи отстрани и чека другите да се усетат че праат грешен избор.Почне ли некой да те убеждава колко е способен и по-различен от другите отфръгай го у лево.Способните и чесните си нги личи без да се дуат и самоистъкват.Способен и честен трудно че се навие да застане на съмнително место,там където има риск да опетни името си за сметка на нечия гузна съвест.
Та у краа на краищата саках да речем че не секи би краднал.И че неа нормално секи овластен да гребе от меда с шаки.Просто у назе гнилоча ни е втълпил че тава са нормални неща.А неса!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Март 17, 2010, 07:29:53
(http://prikachi.com/files/1441710D.jpg)  Понеже кметовете ни са много умни и понеже не четат и не влизат в сайта ни, за два дни предприеха куп лишени от разум действия по запълването на дупките. Вчера, след като прочетоха статията за ремонта на улиците, кмет и подчинени ОСЪЗНАХА грешката си, като  мобилизираха техника и работници от БКС да изровят калта и камъните от запълнените дупки, запълвайки ги със суха фракция от асфалт и чакъл. Само часове след „ремонта“ дупките отново се запоказваха. На такава излагация, простащина и некомпетентщина общината не е била свидетел никога.  mizia.info


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Април 07, 2010, 03:01:32
Бесен, турай клиповете у ютюб, че вибокс не се отвара от чужбина. А освен тава тоа линк по-горе не води до клип, а до некакъв вход в системата.

Ако го турнеш у туб, ще го пущам у сайта. Вазе у Мизия и назе у Бела Слатина едни и същи изедници ни едът, на луди ни праат... Един голем философ беше казал, че всека една власт развращава... А по-нископрофилните хора властта ги развращава много бръзо, ич не се съпротивляват на развращаването...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Април 07, 2010, 12:00:55
ТЕ досеги си играх деаба да го кача... бех си и запрайл паролата тама а са еба... http://www.youtube.com/watch?v=WTks6uDzk8U  ма оно неа актуано вече от тоа педер кмета са сапикаса та вика тиа от пътното та асфалтираа тоа ендък ... ма има още матреал сал да запрат тиа дъждеве и па ше го потпънем...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Април 08, 2010, 11:33:50
Използване на служебно положение ли е…
април 8th, 2010
Оказа се, че зам. кмета Н. Нековски е „уредил“ с документ за параджия лицето Емил Крушовенски (Мрътвия) работник по поддръжката в общината. Бъдещия параджия в пияно състояние се хвалил надълго и широко как Коко му уредил въпросната тапия и за да замаже на някои очите, го пуснали в отпуск няколко дни за по-достоверно. Емил Крушовенски е стяган от Нековски за параджия в ОДЗ „Незабравка“, но въпросът е: Има ли „дипломирания“ параджия нужната квалификация и готовност да поеме отговорността за сигурността на децата ни и за недопускане на грешки? и…, Годен ли е за тази служба, при положение че редовно злоупотребява с алкохола?

А как Коко Нековски „уреди“ Емил с параджийската тапия….?

Облагодетелстване със служебно положение ли е…?

Мизийци да преценят!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Април 08, 2010, 11:37:47
чудех са тава дек го качих от нашиа сайт  дали неа за у прибиваньето на престъпниците ма те... те таваа пресната ни информеция от днеска ... смрадовете са си смрадове....!!!!  >:(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Април 09, 2010, 12:00:18
баце тава с параджиите верно си сака извесна квалификация,,ако па и кръка,неа на добре.... ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: luda_duda в Април 09, 2010, 09:36:25
Кат го уреждат така с тапия, що го не турнат параджия у сградата на общината, ми баш па на детската градина ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Април 09, 2010, 10:41:14
кво да ви кажа  , лично намене ми омръзна да са фпрегам... прикаам пиша , прикаам пиша и те... оставилисме  тиа неща да ги виждат и преценяват съгражданитени.. щото ели ни не верват ели нгиа прес тава на сички , с таа разлика ,че сега става въпрос за безопасноста на децатан ги... ма кат познавам Мизиици , и женитенги да ... па ше си мълчът...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: luda_duda в Април 09, 2010, 12:51:39
Я па съм на мнение, че имаме управници, къде сме си ги заслужили.
Що кой си е зел 20лв да гласува, му е било арно и сеги чака следващите избори, па да си земе 10-20лв и па да си мирва 4г, па ако ще и лично да го е..т.
От друга страна тука народа си е с такъв манталитет.
Целия СЗ е така.
За тва сме и на тва дередже.
Наведена глава, сабля ги не сече...секи, кой са опитва да порицава властимащите бива подобавъчно наказан. Примери бол...
Нека са има в предвид и това, че в нашия град хората са малко, голяма част от тях работят или имат близки роднини чиято работа е тясно свързана с благоговението на управниците.
Другата част просто "пребивават" у Мизия с надеждата, че некой ден ше им се отвори и на тях парашута и ще са маанат от тука.
Простолюдието работещо за минималната работна заплата ич и са не бръка у работата на тия горе, щото нито знае как, нито има самочувствието да са разправя, нито па има време да са занимава с тия неща, що цел ден е бил кат гламав и са а прибил кат куче и вечер кат са прибере сал гледа ка да са дотътри до кревата.
По тия въпроси мое да са говори и спори много, ма надали тука е местото, да си са оплакваме един на друг и па да си е същото дередже.
И пак си оставам на мнение, че ние имаме Управниците, които сме си заслужили.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Април 10, 2010, 12:32:22
Дуде един път да сам мъгласен с тебе... баш сиа така...!!!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Април 10, 2010, 12:41:31
Съгласен ,с изключение на тава
Цитат
Примери бол...даже и тука у форума.
,що а така-ако некой има желание да му се обеснява -има си други теми....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Плъхоубиец в Април 10, 2010, 08:46:24
Съгласен ,с изключение на тава
Цитат
Примери бол...даже и тука у форума.
,що а така-ако некой има желание да му се обеснява -има си други теми....
Ан така!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: luda_duda в Април 10, 2010, 09:20:14
Неща да ми са обеснева нищо...я и без тва от политически неща не разбирам и у случая по-добре да си траам...
Я си имам други грижи.
Извинявам са, че вмъкнах израза, ша са редактирам самичка.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: svetoslavt в Май 17, 2010, 09:21:01
http://www.dnevnik.bg/intervju/2010/05/16/901627_aleks_hairabedian_edin_investitor_sreshtu/ Те тука вижте за кво стаа на въпрос,как посрещаме инвеститорете в наща община.Таксите за строителни разрешения бият в земята и София.Мисла скоро да збирам подписка да ни обяват за столица и да додете сички да живеете тука ;D,знаете ли колко ше ни е убаво?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: ШЛЕПЕТАР в Май 17, 2010, 09:33:29
Тия с добро нема да са манат, щото са зимале пари яко преди изборете и сега треба да краднат откъде и ка моат та да връщат. Докъде не влети неко откаченяк с едно палто динамит у опщинъта нема да са спре никой, щото власт и закона са нагажда да нема наказуемост. Ама не е убаво да говора така да не улетът данс са се вратата и да ма питат с ритници що давам акъл за такива работи.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: svetoslavt в Май 17, 2010, 09:40:35
Тия с добро нема да са манат, щото са зимале пари яко преди изборете и сега треба да краднат откъде и ка моат та да връщат. Докъде не влети неко откаченяк с едно палто динамит у опщинъта нема да са спре никой, щото власт и закона са нагажда да нема наказуемост. Ама не е убаво да говора така да не улетът данс са се вратата и да ма питат с ритници що давам акъл за такива работи.
Па ти не караш никой да оди да ги гръми.Ти сал си расъждаваш на глас,па кой та чуе,чуе ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Септември 09, 2010, 07:26:46
 ТЕ ТАВАА ВЕЧЕ ВРЪА НА КАШМЕРА В МИЗИЯ... ВЛАСТЪ У ГРАДЪ НИ АБДИКИРА!!! Месния бизнесмен Стефан Лазаров започна асфалтиране за лична сметка на доста голям участък от улица след като му писна на к..а от безочието и бизразличието на месната власт визирам кмета... което доведе до пълно разрушение на почти цялата инфраструктура на градът ни....(http://prikachi.com/thumbs/534/2492534.jpg) (http://prikachi.com/images.php?images/534/2492534B.jpg)  (http://prikachi.com/thumbs/557/2492557.jpg) (http://prikachi.com/images.php?images/557/2492557f.jpg)   искам само още нещо да напиша... ,че същия кмет лайнар(чуклето) от миналата година се опитва всячески да въспрепятства  извършването на това асфалтиране даже и със писмена заповед  :o....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Божура в Септември 09, 2010, 08:14:52
Еба таа гад. Пущайте го у новините.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: luda_duda в Септември 09, 2010, 09:12:30
И я са  :o учудих днеска кат минах през трапорляците и видох работниците на Стефан да бачкат по оправането на улицата.
Я викам да спреме да плащаме данъци и да са заемеме сами с оправането на улиците  ;D или па да си ги плащаме на чичо Стефан, а он да опрай и ул."П.Атанасов"


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Септември 09, 2010, 11:38:42
е адее,  я от отдавна съм кръстил Мизия на град на Абортиралите Надежди http://mizia.info/index.php?option=com_content&view=article&id=135:2010-09-09-19-00-52&catid=30:manuc#comment-191  на вниманието на Баце Краско ели Кептъна ако сакате копнете целата статия ели сал снимките и направете текст по ваш избор и го пуснете в новинарския канал... сал да кажа ,че преди 2 месеца друг бизнесмен асфалтира за лична сметка участък от километър и горница , от немаше дупки оно беше една голема дупка с дупки у неги ... улицата в момента се асвалтира от ф.КОСАНЯ с президент Стефан Лазаров (http://prikachi.com/thumbs/453/2493453.jpg) (http://prikachi.com/images.php?images/453/2493453I.jpg)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Ристо Цоцин в Септември 10, 2010, 11:41:27
е адее,  я от отдавна съм кръстил Мизия на град на Абортиралите Надежди [url]http://mizia.info/index.php?option=com_content&view=article&id=135:2010-09-09-19-00-52&catid=30:manuc#comment-191 [/url] на вниманието на Баце Краско ели Кептъна ако сакате копнете целата статия ели сал снимките и направете текст по ваш избор и го пуснете в новинарския канал... сал да кажа ,че преди 2 месеца друг бизнесмен асфалтира за лична сметка участък от километър и горница , от немаше дупки оно беше една голема дупка с дупки у неги ... улицата в момента се асвалтира от ф.КОСАНЯ с президент Стефан Лазаров ([url]http://prikachi.com/thumbs/453/2493453.jpg[/url]) ([url]http://prikachi.com/images.php?images/453/2493453I.jpg[/url])


besnia, пущих статиата кък си беше у мизиа.инфо.

Писал съм източник мизиа.инфо, ако сакаш по друг начин да напишеме афтора, кажи


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Септември 10, 2010, 09:42:16
е адее,  я от отдавна съм кръстил Мизия на град на Абортиралите Надежди [url]http://mizia.info/index.php?option=com_content&view=article&id=135:2010-09-09-19-00-52&catid=30:manuc#comment-191 [/url] на вниманието на Баце Краско ели Кептъна ако сакате копнете целата статия ели сал снимките и направете текст по ваш избор и го пуснете в новинарския канал... сал да кажа ,че преди 2 месеца друг бизнесмен асфалтира за лична сметка участък от километър и горница , от немаше дупки оно беше една голема дупка с дупки у неги ... улицата в момента се асвалтира от ф.КОСАНЯ с президент Стефан Лазаров ([url]http://prikachi.com/thumbs/453/2493453.jpg[/url]) ([url]http://prikachi.com/images.php?images/453/2493453I.jpg[/url])


besnia, пущих статиата кък си беше у мизиа.инфо.

Писал съм източник мизиа.инфо, ако сакаш по друг начин да напишеме афтора, кажи
немаме претенции ка ви е удобно така го правете важнотоа примерно да са знаа кво стаа тука ...благодарско...!!!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Божура в Септември 11, 2010, 10:56:21
Викайте телевизията. Тава а връа на нахалството.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Септември 11, 2010, 09:53:43
Викайте телевизията. Тава а връа на нахалството.
оф биаме го тоа тупан с телевизиата вече, кога го фанааме тоа нещасник кмета дет исфърга боклука, на ората по нивите... сакат пари и тогава идват ,па ако ще и радиоактивни отпадъци да има фрълени насред центъра у селото... сал пари  дират, не новини... нги ебеш майкята... !!!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Божура в Септември 11, 2010, 10:03:29
 ??? :o
За пръв път чувам, че дират пари за новините. Я мисла, че Юкселчо ша са отзове.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Септември 11, 2010, 11:07:30
??? :o
За пръв път чувам, че дират пари за новините. Я мисла, че Юкселчо ша са отзове.
Добрутро-но ако наистина диреа истински новини немаше да глеаме,слушаме и четеме толко простотии по тиа медии.....проститутки-тва са журналистите от големите,,,офицялни" медии...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Септември 11, 2010, 11:23:27
Чвора се иказа най -точно .... да нети обяснявам пък за Господарите на ефира за кво става дума... отврат...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Септември 12, 2010, 02:39:28
??? :o
За пръв път чувам, че дират пари за новините. Я мисла, че Юкселчо ша са отзове.
Добрутро-но ако наистина диреа истински новини немаше да глеаме,слушаме и четеме толко простотии по тиа медии.....проститутки-тва са журналистите от големите,,,офицялни" медии...
Ми ние сме мининки ;D и двете - майтап ;D Сека медия  си има шеф - а он дава пари - а без пари никой не работи-кой нема пари крадне-кой не работи значи има пари - и има медия и.....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 10, 2011, 11:33:57
http://mizia.info/index.php?option=com_content&view=article&id=148:2011-01-10-19-55-26&catid=30:manuc#comment-388   ново шессс !!!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Плъхоубиец в Януари 10, 2011, 11:47:06
40 бона автовишка  :-X :o И закакво би послужила?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Януари 10, 2011, 11:50:46
40 бона автовишка  :-X :o И закакво би послужила?

ша брулат орей ;) ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Плъхоубиец в Януари 10, 2011, 11:52:03
Па златни ли са теа ореи?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Януари 10, 2011, 11:53:36
Па златни ли са теа ореи?

мое би,ша сбират черупки и шума за йод,да прааат отвари ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Януари 11, 2011, 12:17:19
 ; ;D ;D ;D таа 2010 е единственната в историята на Мизия от ка е станал на град за пръви път има нулева година... нито един пирон не съ забиле у дувар ... един лантус не съ насадиле ... една дупка не заринаа тиа безсрамници , сал 12 месеца зимаа заплати , ядоа, пиа одиа по дръжавите кут недобити и влачиа курвите нагор надоле ... и понеже нема вече от каде да краднат те кво сътвориа... неа ли да фанеш и да нги ебеш майкята !!!  ::)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Април 07, 2011, 06:59:44
Фрълете поглед на пръва страница на сайтчето и вижте дали тава е удачна форма за задаване на въпроси. Аматьорско е, ама не разполагаме с нужната техника за друго. Въпросът е принципен.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Юбопитка в Април 07, 2011, 08:07:52
Поздравления за "аматьорското" клипче :punk: Имам само лека забележка :-[ към риторичната форма която си избрал. Въпросите са достатъчно сериозни и на тях би трябвало някой все пак да отговори :udri: ....ако и да са зададени от непрофесионалист.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: манечкио Кошер в Април 07, 2011, 08:37:09
Поздравление Капитане :punk: , не мога да не са съгласа с Юбопитка на тиА въпроси се пак некой требва да отговори ....!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: BEKO в Април 07, 2011, 09:09:06
 Койоо бака,тиа вапросе съ актуални до каде сички кметуве ут демокрациатъ насам.Мене ми съ ще,че сас въпросе нема а съ опрай нищо,ми курвенскатъ нощеми с прашкатъ у главътъ и текее дуде съ намери неко съвесен кмет.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: apostolicia в Април 07, 2011, 11:03:13
Кольооо, питай го този къде отидоха парите за ремонта на театър Пионер  - около 200 хиляди евра, в какво се състоя ремонта и по какво личи, че изобщо е извършен такъв!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Април 07, 2011, 11:54:01
Апостолице, дай факти, числа, години, имена, следващата серия ще е през май. Ще се радвам и некой друг да има смелостта да зададе нужните въпроси с лицето си и името си, но не е лесно, щото тиа дето тука си вадат леба не смеат.

Веко, тиа предложениа по-добре доле некъде у невидимите секции, па ниа си знаеме.

За риторичността на въпросете - никой никога не е обръщал фнимание на такива като назе. Но за мене е достатъчен фактът, че се дразнат, че ги е яд като питаме, че много млади ора на по двайсетина години четът у сайта и наесен може и да си дигнат гъзерете и да си пущат гласчето за некой по-различен чувек. Марио одил вчера до Кнежа и не може да ги нафали ората кво праат - музей си прават, отворени са за нови предложения, доста млади ора бачкат по институциите, а не като при назе - бетонено статукво на говновозе и смрадове.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: манечкио Кошер в Април 08, 2011, 12:17:22
Сичко е така , ма требваше да му снимаш къщата и колата да ги видат ората,  да гу питам със заплатата на кмет ли си ги е земал ели са му наследство да го еба у кръпеля глистав  :udri:


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Април 08, 2011, 12:39:43
Ники- Браво - имаме сайт-иаме възможност и  действаме - имам една идея ;)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Април 08, 2011, 11:54:18
Много добре-така требва.Верно а че неа като да го пущиш  по БНТ у новините  у 8 вечерта ма и до там моа да съ стигне.Сал ръчканье у гъзеца на тумбаците да знаат,че вече неа кво беше и орота сакат отчет и отговори!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Април 13, 2011, 09:31:49
http://mizia.info/index.php?option=com_content&view=article&id=167:2011-04-10-08-28-03&catid=29:politics&Itemid=58


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: илюшин в Април 14, 2011, 09:16:27
Бесняк, дай още некакво инфо, да го изтипосаме тоя и в nematakovamesto.com... Кажи кое му е селото, кои са починали на улицат и други неща, ма като за ора не от Мизия


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Април 14, 2011, 11:21:59
Бесняк, дай още некакво инфо, да го изтипосаме тоя и в nematakovamesto.com... Кажи кое му е селото, кои са починали на улицат и други неща, ма като за ора не от Мизия
e те тия са си от Мизия , жената дето съм  писал беше останала самотна... ходеше из улиците и ядеше от кошчетата инак преди не беше такава имаше  си къща.. както и да е въпроса е ,че после откакто мръдна с главата никой от общината не пожела да вземе да я настанят в некво заведение незнам  в какво по точно трябваше щото тя накрая не си спомняше каде живее пък и неми е работа да знам тея неща нали тиа тупане там за това взимат заплати ...та в крайна сметка я намериха зимата на улицата засипана от нощния сняг и така си е умрела... а пък тоя Митко Мишката така си го знаем ,братму и сестра  му продадоха къщата преди време и той спеше по разни приятели, изоставени къщи и така от доста години... но сега наскоро е бил в болница и като го исписали го докарали до Мизия но тъй като няма каде да иде казал да го оставят на спирката и така 3 дни  едни познати деца ми разказаха ,че вечерно време там се събират с колите си и ей така на приказка и са му взимали банички и кафе от една пекарна ноща ... на третия ден ноща е умрял така на пейката вътре , видян е от много хора тъй като ноща е палел огън вътре ...бе дива работа  ... другото което е интересно тука е ,че теа деца са извикали бърза помощ и като дошли рекли ,че това е познат случай и палнат и си идат ...те така те... те тиа тупане от общината те таваа мое сфръшат да одат по Арбанаси да си праат суарета по Германия, Италия бе къде несъ са сетиле там не одиа...чакам да ми кажат точните имена та да ви кажа на теа умрелите....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Снаата в Април 14, 2011, 12:17:34
Мамка им мръсна, изклесяци недоклатени. Не мом се спрем да ги не псувам. Никой ги не мисли тиа ора. Много от тях са си не добре били са тук там по психиатриите, останали са сами и са на улицата. Друг е въпроса, че вече нямат пари да ги държът по психиатриите и ги пущат на произвола. Обществото ни боледува. Работа на общините е да има приют или домове за временно настаняване - барем за студените дни. Ние сме тези, които трябва да им искаме сметка за всеки похарчен лев. У Швейцария на общински служител при командировка за нощувка се плаща по най-евтината тарифа, за път се дават пари като се смята за влак или с обществен транспорт. Ако същия служител желае при по-добри условия да пътува или нощува си плаща от джеба. Общинска пара не се харчи току така.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Април 14, 2011, 12:34:39
(http://media.snimka.bg/8397/023049651-big.jpg?r=0) (http://besniamiziq.snimka.bg/other/koleda.558987.23049651)                                     те тоа с пуричката а Убавеца зам.кмета , му ебеш майкята и кутилцето  ... за циганскиа празник яде и пи 2 дена къ му не пукна сърчъка незнам....колко ора сфесни измреа а таа смрад не пукна бе ...майкята нги деаба ...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Снаата в Април 14, 2011, 07:22:16
Юбофци :udri:
Да им се не нагледа човек. papa
Дребни душици. blax


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: iakim в Април 14, 2011, 09:21:50
([url]http://media.snimka.bg/8397/023049651-big.jpg?r=0[/url]) ([url]http://besniamiziq.snimka.bg/other/koleda.558987.23049651[/url])                                     те тоа с пуричката а Убавеца зам.кмета , му ебеш майкята и кутилцето  ... за циганскиа празник яде и пи 2 дена къ му не пукна сърчъка незнам....колко ора сфесни измреа а таа смрад не пукна бе ...майкята нги деаба ...Колето много е остарел тоа исклесък ;D ;D ;D
Па и пурета пуши дееба и тупаня...Навремето у читалището бъщеше Арда сас филтар ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Май 03, 2011, 09:11:52
те вчера кво стана у Общинъ Мизия - с.Липница http://mizia.atwebpages.com/index.php?option=com_content&view=article&id=168:2011-05-03-17-31-12&catid=30:manuc


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Май 03, 2011, 09:15:24
баце,пак ша си остане кат отразена новина сал.......днеска го четох тва негде из пресата......... >:(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Самотока в Май 03, 2011, 09:23:03
що ли така е насекъде и за сичко  ??? ??? ??? ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Май 03, 2011, 09:29:48
е я спрех да с изадавам тоа въпрос оти оправия нема ма поне да има гласност оти доста народ не знаеше, че таваа станало .... СЗто бавно но сигорно отива на гибел...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Самотока в Май 03, 2011, 09:38:19
и ниа сичките иаме прека вина - що си траеми си кривиме пръстите по фороме уместо ... да фанеме балкана


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Маруца в Май 03, 2011, 09:39:32
и ниа сичките иаме прека вина - що си траеми си кривиме пръстите по фороме уместо ... да фанеме балкана
и ти прикаааш с уя си понекогиш....къв балкан, нали ше ни офатат за 2 дена с ония еликоптере от  НАТО... :green:


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Самотока в Май 03, 2011, 09:40:23
тава я духовно отграничаванье един вит


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Aврам в Май 04, 2011, 08:29:44
и ниа сичките иаме прека вина - що си траеми си кривиме пръстите по фороме уместо ... да фанеме балкана
и ти прикаааш с уя си понекогиш....къв балкан, нали ше ни офатат за 2 дена с ония еликоптере от  НАТО... :green:


Така на времето питали ген.Чочоолу що е станал партизанин.Он рекал:"Що бех недоволен".Тиа му отвърнали:"Ми ние и сега сме недоволни",а он одговорил."Е ви Балкана тогава,кво чекате."


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Май 17, 2011, 11:30:30
ГЕРБ Мизия - форевар... http://mizia.atwebpages.com/index.php?option=com_content&view=article&id=170:2011-05-16-14-41-48&catid=29:politics&Itemid=58


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Май 17, 2011, 09:08:32
да нее имал да и плаща едно ебанье??? ;) :)


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Май 18, 2011, 11:15:20
да нее имал да и плаща едно ебанье??? ;) :)
   оооо он ако можеше с ебане да са опрай ич да  неа и мъцвал..... ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Май 28, 2011, 10:15:13
понеже немоа да са сета каде да пиша таа работа ше ги почна тука па ако требва да я местим ше а местим.... начи днеска разбрах ,че едни Ореховски турци са са напънале да махат попа ни ... пред историята на всичко е длъжка ше я рспраам утре вечер но по важното е че тиа исклесяци са давали жалби по София за етническа дискриминация фанали двама пияници гробари за свидетели ,че попа ги е обиждал и са разровили некви лайна...  тук от няколко дни тече подписка в подкрепа на попа ни  но са разровени доста лайната


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Койо в Май 28, 2011, 10:32:08
Таа информация ма заинтригува и чакам да пущиш подробности да тура на сайта да защитим човека. Кви са тиа ореховски турци, тама знам за мангале, че има, даже съм одил у циганската маала на изпращане едно време, за турци не бех чувал.

Дай да видим кво ще праиме с таа подписка да ги пущим и у други места, като дадем гласност на случая, ще можем да помогнем с подписи и от Бела Слатина примерно.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Май 28, 2011, 10:44:16
бе тиа навлеци са домъкнаа преди около 2 години и направиа погребално бюро тука ...приехме ги и неим обрънааме внимание ама тиа клесове са зеле да прават от доста време мизерии на каменоделеца ни на попа но теа неща са ми малко в страни и несме чули, чак днеска разбирам ...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Валери61 в Май 28, 2011, 10:56:34
Каква погребална агенция, за християне ли? ???


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Маруца в Май 28, 2011, 10:59:08
Каква погребална агенция, за християне ли? ???
е за кви други...тама джамии нема...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Валери61 в Май 28, 2011, 11:01:40
И вие не сте им стъжниле живота досеги, да одат у бръснатия гъз на майкя си?


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Маруца в Май 28, 2011, 11:05:23
И да маанат един поп, друг ше пратат от епархията. Тиа кво си мислат че ше направат куто гу маанат. Мизия нема стане Търговище оти турци нема у тоа район, ни джамии, ни гявол.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Валери61 в Май 28, 2011, 11:08:22
Има разселени помаци! А ониа са еничаре и са по-гадни, ка беше обяснявал и Чвора!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Маруца в Май 28, 2011, 11:10:13
Каде са тиа помаци, че не съм ги виждала досеги? У Тетевенско да, ма при назе не съм чула. ???
Па и да има неко семейство, тиа не важат у СЗ, що са под минимума за малцинство даже.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Май 28, 2011, 11:26:03
епа Валка верно тиа копат християни ма те.... явно конфликта е дошъл от таа страна щото попа преди време викаше че тиа немоа ги понаса да влизат и провеждат таа дейност у гробищата ... заран ше ви раскажа подробно нещата... а колкото до тава дали в Орехово има турци има и лаас са дасто ма по тоа въпрос мое каже Чвора как е....а тиа тупане копат християнете и в Орехово ...сичкоа бизнес


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Маруца в Май 28, 2011, 11:36:03
По-скоро мисла, че тава у Букьофци се е получило на лична основа, имало е неква препирня и лаа ониа куто бизнесмене са рекле, че моа свалат попа що ги не пуща у гробищата.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: apostolicia в Май 28, 2011, 11:50:21
Я не съм чула некъде по България гробарството и леарството да са типично български рабути. Обикновено с тие две рабути се занимава сал циганьор, щото ние - българите - бъш не обичаме неприятните рабути. Се глеаме да префърлиме на некой друг тава и естествено, се е намерило кой да завземе нишата.
Казвам тава от опит - работих цел ден у погребална агенциа "Мира", дадоа ми да организирам погребението на неква баба, я нги казах, че блиските сакат да а убова, що она много си дръжела на вънкашнио вид, они викат - па кво чекаш, гримирай а - я потиснах повико за повръщанье, що работа нема и от цел месец едем варени картофи без сол, що немам пари за сол, и викам - е, с кво да а гримирам?, а они - по немаш ли гримове, я кво си се овапцала1 Е, гримирах бабата и сиромашката, у сетнио си път изглеждаше по-убава от секоги, ама цалио корекомски комплект "Бурже" си остана у агенцията барабар с червилата "Маргарет Астор", а агенцията па си остана без мене.
Наскоро - виа знаате, ми се наложи да допирам до гробаре. Идеа си немате кво а по селията - нема кой да закопа човек. Мама сакаше през март да си се прибере на село да си живее, но не доживе март. Решихме да си а закопаме на село... Много ми е трудно бъш сеги да приказвам за тава... Немаше кой! Ора, ако мама не еше тоа човек, къде беше, немаше да се немари кой да нги изкопа гроб. Не знам дали разбирате кво а у такъв момент да одиш от къща на къща и да калесваш гробаре като че каниш кръсници... Не можем повече...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Май 29, 2011, 12:08:05
На Териториата,ни е да си жив,ни е да си умрел........съжалявам Апостолице...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Валери61 в Май 29, 2011, 09:15:29
Я па ше реча! СЗ ше са опраи, сако коги отлупат реакторете!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Байо Либен в Май 29, 2011, 01:38:36
Това с гробарете е повсемесно по селиата,като умре некой човечец нема кой да го изнесе и натавари да го закарат до гробищата що са останале сал дърти ора къде немоат нищо.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Колеба в Май 30, 2011, 10:53:27
А каде има останале гробаре са едни кръкациле ти неа у памет ... кога да копаме баща ми (лека му пръст) сабалента кога да одат да копаат гроба освен яденье и едно друго де им нагодииме, орицата си посакаа и пианье ... а па след погребението така са намртвиа (лазда от мъка) та немоо си идат ..офф, но нема ора - нема ораа

Кво кааш Постолице, жалостиви омразе сме и затва че ни копаат турчоре ...пффф   по добре да ма не копат ваобще, че си седим дом ебаа го - нема кои, ми некви манафе  ???

Валерии, мани тиа реакторе - неа ясно тва до кви врли СЗ мутации ще доведе  ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Маруца в Май 30, 2011, 11:09:01
Понеже сте се разговориле за гробища да ви питам нещо де не е могу за тука ма се пак: ползвате ли друга дума, с която да замествате "гробища" в разговор?
У наше село, понеже преду време гробищата са били оградени на шестостен с мрежа та могу ора си им викат "шестте тЕла", така си останало отпреди.
И понекоги куто питам деда ми кък е, що е, па той рече - па те, тръгнал съм закаде шестте тела.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Колеба в Май 30, 2011, 11:23:21
а при назе понеже са орасли на буедаци и немоо пристъпиш от секви дръвета, чича ми така отговара "горе поди жанката"  ша опчевам дедо кат го пита внучката .. .. или тама ша ми дириш на сенкя поди жанката - да не сте ги отсекле, да ми варди сенкя ..


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: уйна в Май 30, 2011, 12:05:36
А мойта баба, лека и пръст викаше "ше ода я скоро у пръви квартал".
Ама що му викат пръви квартал, не знам, сака а питам.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Май 30, 2011, 12:26:22
(http://media.snimka.bg/8718/023690897-big.jpg?r=0) (http://besniamiziq.snimka.bg/other/koleda.558987.23690897)  теле го те тоа до мене донесе подписката в подкрепа на отец Дилян .....(http://media.snimka.bg/8718/023690901-big.jpg?r=0) (http://besniamiziq.snimka.bg/other/koleda.558987.23690901)                                                        и те тука те са подписах.... междо другото тиа с тава погребално бюро го напущиа  ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Маруца в Май 30, 2011, 12:27:40
А мойта баба, лека и пръст викаше "ше ода я скоро у пръви квартал".
Ама що му викат пръви квартал, не знам, сака а питам.
:smeeeh: :smeeeh: :smeeeh:
Начи досеги имаме следните:
шестте тела
пръви квартал
горе поди джанката на сенкя


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Маруца в Май 30, 2011, 12:29:12
([url]http://media.snimka.bg/8718/023690897-big.jpg?r=0[/url]) ([url]http://besniamiziq.snimka.bg/other/koleda.558987.23690897[/url])  теле го те тоа до мене донесе подписката в подкрепа на отец Дилян .....([url]http://media.snimka.bg/8718/023690901-big.jpg?r=0[/url]) ([url]http://besniamiziq.snimka.bg/other/koleda.558987.23690901[/url])                                                        и те тука те са подписах.... междо другото тиа с тава погребално бюро го напущиа  ;D ;D ;D ;D

Напущиле викаш...па могу бръже занемиа... :green:


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Колеба в Май 30, 2011, 03:54:33
Що бе нека сси седи бурото  :green:


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Владимир в Май 30, 2011, 05:51:56
Начи досеги имаме следните:
шестте тела
пръви квартал
горе поди джанката на сенкя
На село гробищата са на Бъзавешкия баир, та чъсто може да са чуе:
"Оно а дошло време да одим нади село!"  ;). Ели па: "Коги легнеш горе на баира, че ти спрът болежките!"  ;).


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: серсем в Май 30, 2011, 06:01:41
У нащо село до гробищата,баш ,е казаня.Та викат дрътите ора "Ръгнал съм,да ода до казаня..."
Иначе  на многу места,включително и у Букьовци ,съм чул да викат"кв.Белите Камънье"
п.п. Неко мъдоратор мое да поразтреби,че усрааме темата


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Маруца в Май 30, 2011, 06:05:32
Не беше за тука, ма мое се премести другаде, не да се тръка.  :P


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: серсем в Май 30, 2011, 06:12:22
Е пъ я кво рекох? :winkiss:
Да са "поразтреби",не а са тръка.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Самотока в Май 30, 2011, 10:54:14
мани бе - па еми - сага ще ви оправям темите - къ сте ги писале така остаат у истореата на форумната пустинящина на кубици


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Маруца в Май 30, 2011, 11:10:31
мани бе - па еми - сага ще ви оправям темите - къ сте ги писале така остаат у истореата на форумната пустинящина на кубици
:smeeeh: :smeeeh: :smeeeh:


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: серсем в Май 31, 2011, 06:04:18
 :nazdrave: guru
мани бе - па еми - сага ще ви оправям темите - къ сте ги писале така остаат у истореата на форумната пустинящина на кубици
Те тава а форума...Мъдоратора си драпа мъдурете  :smeeeh:


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Юни 01, 2011, 09:45:15
НА ТРИФОН ЗАРЕЗАН КМЕТА НИ РАЗДВАШЕ НА ПИЯНИЦИТЕ БЕЗПЛАТНО ВИНО И БИРА...А ДНЕС НА ПРАЗНИКА НА ДЕТЕТО ОСИГОРИ БЕЗПЛАТЕН БАТУТ 0.50 СТ  :) И  ВОЗЕНЕ НА ПОНИ СЪЩО БЕЗПЛАНТО ЗА  1.00 ЛВ. ... ДА МУ ЕБЕМ МАЙКЯТА И КМЕТ...


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: BEKO в Юни 01, 2011, 10:00:15
 Бесен,сеги а зимал по 1 лев,оти предното пони а умрело от *мерси*. ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Юни 09, 2011, 10:58:35
http://mizia.atwebpages.com/index.php?option=com_content&view=article&id=175:2011-06-09-13-24-51&catid=30:manuc  почна се .... guru


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Юни 09, 2011, 11:01:21
ндааааа нищо + нищо=нищо на квадрат......


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Владо в Юни 09, 2011, 11:52:23
Таа баш улица са казва "Кузман Янкулов" и а познайте накъде води!
  Точно така!
  Накъде циганскътъ маалъ!?!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Юни 10, 2011, 12:23:52
избирателете да моа необезпокоявани да съ придвижът къде урната blax


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Валери61 в Юни 10, 2011, 08:37:30
ндааааа нищо + нищо=нищо на квадрат......
Сметката продължава> по 1000 лева на квадрат и вече става едно добро нещо за ората дека живеат вече у куманизма! ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Юни 10, 2011, 09:26:46
Таа баш улица са казва "Кузман Янкулов" и а познайте накъде води!
  Точно така!
  Накъде циганскътъ маалъ!?!
ee Владко таа заран минах от там и нема помен от цимет ели неква ремонтна дейнос ;D ;D ;D ;D тава саа разгазило и искрътило  таа утишло ча у барата... ;D ;D ;D ;D ;D


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Юли 09, 2011, 04:33:27
http://mizia.atwebpages.com/index.php?option=com_content&view=article&id=177:2011-07-08-16-09-20&catid=30:manuc


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Юли 09, 2011, 04:50:16
[url]http://mizia.atwebpages.com/index.php?option=com_content&view=article&id=177:2011-07-08-16-09-20&catid=30:manuc[/url]


и тия клетви ша управляват ...... ::) ::)боже ,боже.....


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Юли 14, 2011, 06:11:49
http://mizia.atwebpages.com/index.php?option=com_content&view=article&id=178:2011-07-13-21-54-27&catid=30:manuc  опааааааааааааааа .....  :krkanje: :krkanje: :krkanje:


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Юли 14, 2011, 07:33:31
бъш тиа освен чаша друго не моо дигат-ни снопе, ни нищо-туН :udri: :udri:баци


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Юли 15, 2011, 12:09:14
Чворе я тама у сайта съм ти благодарил за подкрепата па и ще се радваме кут олазате тама, по неко път де... да н и подкрепите с некоа коментар ..  мъчим са и ниа да  врънем умрелите от ония свет, ма па да са остайм епептем ми са неще   :(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Юли 15, 2011, 07:37:44
бе като са изокаш ,поне да ти олекне душевно-тиа като ги глеаш освен Машенгевеера нещо друго мислиш ли че моо ги опраи.......


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Юли 15, 2011, 10:51:22
марее деаба я тейното маменце деаба ...влас да имам за 3 дена ... геранете немаа стигнат у таа дръжава за тиа  :udri:


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Юли 27, 2011, 02:06:16
http://mizia.atwebpages.com/index.php?option=com_content&view=article&id=179:2011-07-26-13-26-33&catid=30:manuc


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Валери61 в Юли 27, 2011, 06:59:59
Бесен, ти стигаш до едни изводи дека я ги прозрех преди дваесе годин! Като са видим ше ти ра̀зкажа много работи, дека сеги са пофтарат! В България може да бъде опорочени дори и най-святата идея - любовта към род и родина!


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Самотока в Юли 27, 2011, 08:19:47
+1


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Юли 27, 2011, 11:02:41
Бесен, ти стигаш до едни изводи дека я ги прозрех преди дваесе годин! Като са видим ше ти ра̀зкажа много работи, дека сеги са пофтарат! В България може да бъде опорочени дори и най-святата идея - любовта към род и родина!
             оф..... :(


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Юли 27, 2011, 11:12:14
http://www.youtube.com/watch?v=ifX1CLdfe6k                                            те тава да го сложа и тук ащо гледам се проявява юбопитство и от госкяне ..........


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: masok в Юли 27, 2011, 11:15:14
свинье као свинье........... :udri: :udri: :udri:


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: luda_duda в Юли 28, 2011, 06:41:32
Хахаха тоа Лаков е като Лисичкова, продължава да коментира без да е затворил телефона, много работи така моа са чуат...без да си сака човек.


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Чвора в Юли 28, 2011, 08:30:46
Па тоа си е кристален извлек  на БГ ,,политичарот".Он не убеждава,не дава програма,не се допитва до ората де са го избрали-за ньего откъ е влезнал у властта техното мнение нема значение,щото он си мисли че светъ почва и свръшва с ньего и по ньегова лична прищевка изгрева слънцето.Тумбак,пустиняк,смръдел и на говното коръта-БГ политичар.Бесен ,тоа по сички възможни начини го изобличавайте,а ваще ора да пишат директно отворено писмо до пресата и Волен Сидеров.Не че Белоглавиа ша свръши нещо ма като са разчуе моо поради политически съобръъжения да му издърпа ушите.и 50-те кирливи гласа от Мизиа тоа път да си помислът къде ша идат......


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Юли 28, 2011, 10:46:10
радвам с е,че сте обърнали внимание на най важното у записа ...50 КИЛИВЦИ дека са гласувале за тоа нещасник да зима 200 000 субсидия секи месец .... майчицата ви мила деаба язееее .... манарата и у глъвъта


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Брутале в Август 07, 2011, 08:10:18
съга у един друго фором видох бъдештите кандидат-кметове за Видин и са зачуди оти го нема настояштия, дали нема да бори за втори мандат ???

инак те тава са написале като евентуални кандидате:

1. Герго Гергов - БСП
2. Павел Паунов - СДС
3. Ирена Александрова - независим
4. Венцислав Станев - РЗС
5. д-р Цветан Ценков - НДСВ
6. Иван Иванв - АБВ
7. Владимир Тошев - ГЕРБ


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Самотока в Август 07, 2011, 10:13:16
 blax blax blax


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: besniamiziq в Август 07, 2011, 10:17:11
+ 1


Титла: Re:Кметове и краднене
Публикувано от: Краси от Дражинци - Геговския в Август 08, 2011, 05:03:13
Пъ Юпчо - оно от бая време са знаа че са тиа ;D Видов нема да се кандидатира ;)