Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Сбирки по интереси => Откъде иде и накъде е тръгнал тоа свет => Изедници => Темата е започната от: Aврам в Февруари 14, 2010, 01:33:44Титла: Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Aврам в Февруари 14, 2010, 01:33:44
Де да ги видиме кои са лъжците у дражавата ни,па и по света. Нека не се криат ,а да ги извадиме на показ.Да цъфнат на лично место,да четат за тех ората и да ги"благославят".


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Aврам в Февруари 14, 2010, 02:49:02
Мойта номинация номер едно е за госпожа Емилиа Радкова МАСЛАРОВА. Най-наглата, най-лъжлива, крадлива и антисоциална бивша министър на заетостта и социалните грижи (20 декември 1990 - 8 ноември 1991 г.) и бивш министър на труда и социалната политика (17 август 2005 - 27 юли 2009 г.).  и бъдеща затворничка.През ноември 2009 й е повдигнато обвинение в злоупотреба с над 10 милиона лева заради нагласени обществение поръчки в управляваното от нея министерство.Че се поровим да представим тука некои нейни исцепки.

Цитати от пресата и нета:

В момента България е една от страните от ЕС с най-ниска безработица. Дори през февруари 2009 г. безработните са с 22 хил души по малко, отколкото през февруари 2008 г.
Това каза Емилия Масларова, министър на труда и социалната политика пред Нова телевизия, предаде БГНЕС.

...В началото на месеца лично Масларова съобщи, че до края на годината може да бъдат открити нови 100 000 работни места. Днес тя не уточни защо цифрата е намаляла.

По думите на министъра България разполага с антикризисен пакет от мерки. Тя посочи 22 програми към МТСП, насочени към подпомагане на работодателите - например - непълното работно време. Предвиждало се още увеличение на обезщетенията за безработни с 20 процента.Предлага се също минималният и максималният размер на обезщетението за безработица да се увеличат съответно на 120 лв. и 240 лв. при първоначално заложени в бюджета 110 лв. и 220 лв.
/Стрещно много пари са тиа 10-15 лева като чу за тава един работник и пожела да си купи свещи с тех./

Национален план за действие по заетостта предвижда разкриването на 87 000 работни места в страната, обяви днес министър Емилия Масларова.

Тя цитира данни, според които страната ни е на първо място в Европа по платен отпуск, който за бременност и раждане е 110 седмици.
Смешните суми за майчинството обаче не се съобщават колко са.

Прокуратурата: Престъплението на Масларова е умишлено
09 ноември 2009 / News.dir.bg

Масларова хариза хотел за милиони
19 юни 2009 / БГНЕС

Масларова купи табелки за 35 868 лева
автор: Труд

След като „оправи“ българските пенсионери, Емилия Масларова ще кара старини в Австрия. Тя иска да се мести във Виена и затова решила  да се сдобие с дом в австрийската столица. Скандалната бивша социална министърка не искала да мизерува като българските пенсионери, а да кара достойно старините си.

53-ма народни представители, голяма част, от които са депутати от Коалиция за България и ДПС, днес сезират Конституционния съд на Република България с искане за обявяване на противоконституционност на решението на Народното събрание от 9 декември тази година за освобождаване на Емилия Масларова като председател на комисия по труда и социалната политика.

„Който от Вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък върху нея“. Този цитат от Библията прочете в пленарна зала депутатът от ДПС Четин Казак по време на дебата за отстраняването на Емилия Масларова от поста председател на парламентарната комисия по труда и социалната политика.

По ОП "Развитие на човешките ресурси" се предвижда обучение и преквалификация за над 150 хил. души, което ще осигури заетост за минимум 64 хил. души и възможност за над 10 хил. човека да започнат самостоятелен бизнес.В рамките на Националния план за действие по заетостта има над 27 млн. лв. за 20 програми за стимулиране на работодателите да наемат работна ръка. Около 15 млн. лв. са предвидени за интеграция на хората с увреждания. По програмата "Нова възможност за заетост" ще бъдат наети около 5 хил. души.

...И т. н. Цифри ,проценти,ала бала...Кой че и подири одговорнос за сичките тиа лъжи?
Я предлагам да се учреди форумна награда "Лъжец на месеца" и да се присъжда редовно на видни наглеци.
 


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: nikoia в Февруари 14, 2010, 03:55:32
За Масларова подкрепям... ама не мога да мисля сега за друг, щото ми нема акъля. Личи си, Авараме, че снощи рано си тръгна:)


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: amigoto в Февруари 14, 2010, 07:57:33
Еййй , Бисере ! От къде го измъкна тава , бе ?


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Чвора в Февруари 14, 2010, 08:25:45
темата а разумна...Масларката а и крадлива освен ,че а лъжлива...па за Крадлив Дедо неща и да си отварам устата....


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: vilarin в Февруари 16, 2010, 04:37:10
Ей, бракя,тиа,че са правиа сичките на маймуни,спор нема!И ни плашиа с таа криза гачели ниа сме излазале некогиш от кризта!И са ебаваа кой ка намери с назе!И немоо никой да нгьи земе парите на тиа пикоче, па и никой не пробва! И тиа каде сега са на влас , са се така!Тиа византиици полудеа.Они изкараа тракторете и цела нощ биат гюбек,и ньги а кеф!Оно беа стачки оно беа блокади, оно беа циркове!Само у назе е мирно и кротко.Ниа седиме и чекаме некои да доо ни упрай,демек да ни го укара четврътит!Ама ниа тава знааме!Лизааме,дуаааме,врътеаме са куту гювендии- и съга сакаме дъ ни е добре!Е нема Баце,не моо се  с гъзъ покраи дувара!Ебале сме са у мръшляците!


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: vilarin в Февруари 16, 2010, 04:41:26
А съга ни а виновна Мъсларката,кво ни а виновна?Куту не моо я укарат у затворете ,да деби да а цела крастувицата!Дееба тиа диарии!


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: уйна в Март 12, 2010, 10:27:23
Най-обичам да чета статистики за безработицата у България. И безрезервно им вервам  ;)
Знаат ли тия капути нещастни колко безработни има нерегистрирани у шибаните им измислени бюра по труда?
За Масларовица подкрепям с две ръце!


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: брусен в Март 12, 2010, 12:12:57
А знаат ли теа капути колко народ е навънка и,че ако са върне безработицата ше фръкне,та нема да мое никой да ни стигне?!!


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: уйна в Март 12, 2010, 02:24:23
Знаат, Брус, много добре знаат нещастниците, ма по-им изнаса да са праат, че не знаат  ;)


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Цони в Март 13, 2010, 12:26:42
Ния немаме почти никакъв износ, ако се върнат емигрантите, кой ше върне парите, дето ги даваме за китайски стоки и турски зеленчук?
А печалбата на големите фирми, дето са у нас, кой ще я вкара обратно у страната? ЧЕЗ, ЕОН, Била, Кауфланд?


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: dobbri1 в Март 13, 2010, 02:03:40
Сите са лъжсци и пумияре нема един мал там у тооо парламент.Я несам много запознат с политиката оти са не интересувам ама щом сте рекли Масларова ок Масларова.Я предлагам да номинираме сите дет са ватре що са едно за тва.Тия буклуци и нещасници.Ами Ахмет Доган,Иван Костов,Сергей Станишев буклуци са сичките ама тия са едни от наи големите.Са да видиме бате Бойко кво ша напрай нищо и половина баце и тооо ги е заминал да знааате.Ние сме едни роби българете и такива ша си умреме.Те тавааа от мене кой не е съгласен с мене немам нищо на против,секи си има мненее!      Да сме живи и здрави да едеме и да пиаме и да си носиме новите дрей!


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Aврам в Март 13, 2010, 04:37:53
Цецка -председателката на парламента и она май се натиска за номинация.Гледам че нещо не мое да се справя добре.Особено у спора си ората на Яне Янев.Нещо не е млого убедителна и ако не лъже ,поне не доисказва верно нещата.За сега само я споменувам и нема да я коментирам,но сам сигурен че ако продължава така че влене у класацията.


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Чвора в Март 13, 2010, 05:52:05
но па и Яне като а един честен ;D ;D ;D


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Aврам в Март 14, 2010, 11:09:56
Можеби нее идеалния,но за сега е единствения сериозен претендент който се осмелява да опонира на Бойко.На назе са ни необходими повече такиви не неотръкали се от предишна власт политици които да имат собствено мнение по въпроса. Костов е смешен с вечните си претенции.Ньеговото моженье вече сме го консумирали.Едва ли може да ни изненада с нещо ценно и по-различно.За Серьожа да не приказваме.Коментара е излишен.Волен е онемел ,а е крайно време да има ясна позиция. Започва да губи идентичност.Другите са ветар и мъгла. В съшност освен "тихата стъпка"Доган,на практика нема други.


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Чвора в Март 14, 2010, 11:26:28
БАко Аврме Яне димката а у парламента от 2005г.Яне влезна у Парламента на предишните избори с ярко анти ДПС приказванье ,ма уот момента у кото улезна у Народното събрание неа обелил една дума срещу ДПС.Сал срещу ББ.Па сеги като рече ББ да чушне Трипера Яне са пени пени и накрайо клекна.Групата му беше сал от отлюспени пустиняци къде се разбегаа и вообще за мене тоа къде а тръгнал да праи митинг с циганьете-щото на митинго оня ден беа сал циганье и тук таме пенсионере-мани неа серьозно.Освен тва от къ влезна Тракторо у ареста,Яне да е изнесъл сензационна информациа за некого?А за политици къде не съ се отръкали у власта че са нужни-тва е верно ,за тва си прав.Ма я не вида такиви за сега.Но даже ББ беше царско-правешки пазвантин,та другите ли........


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Aврам в Март 14, 2010, 03:09:01
Знам ги сичките мимикрии на Яне и не агитирам за ньего.Въпроса ми беше за Цецка Цачева.Не се представя убедително.Заплаши ората на Яне Янев със саморазправа и после не можа да се одума.Убрка се и почна да пелтечи.Опита се да ни заблуди че нищо не е казала.Лъже ли ни Цецка за да спаси кожата? Тава са се слабости които у политиката се наказват.


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Чвора в Март 14, 2010, 03:12:59
дали лъже ша покаже бъдещето...за съжаление


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Aврам в Март 14, 2010, 03:24:11
Излъга че не е заплашвала.Колко и да ми е симпатичен човек почне ли да си служи със заплахи и лъжи губи моя глас.Не може да се бори с неправдата чрез неправди.Утре некой от наз че изнудва и заплашва.Политика требва да има мерка и такт.Нема значение дали е от Герб на който все още симпатизирам или от друга партия.


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Чвора в Март 14, 2010, 03:41:19
прав си немам кво да каем...


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Черногледец Храбър в Декември 11, 2010, 01:21:50
Поразрови се надире из темиците и тука си реко,че моа да предложим за номиниранье онаа с фашливата диплома,да а рапа кой баш най-му се неще дано.Ей,ей,докъде че а докараме с такива кюти управници,сал се чудим.(маре,вече се не чудим)


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: ШЛЕПЕТАР в Декември 11, 2010, 01:27:45
абе тава таа клюса къде беше водеща по скат ли е?  да и ебем майката. кви ги забръка и таа а па колко още са като неа ма не знааме етъ


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Божура в Декември 11, 2010, 04:54:47
Ей, я не моо си представа къв тулуп трева да си, та да са фанеш да работиш нещо, къде не отбираш ич от него. И си сред ора, на отговорен пост, в публично пространство... Направо акъла не ми го побира.
Да пази Господ и от такива лекари, зъболекари и учители!


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Чвора в Декември 11, 2010, 04:58:20
Парица а царица Бубеее....тука у Териториата колко си по-негоден-толко си по ценен-щото си нагъл,безкруполен и моеш да накараш бантустанците да съ трудът за тебе......особено ако имаш Укя от ЦК.


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Колеба в Декември 13, 2010, 09:39:11
Срамно и скандално е тв с таа Калина - да са скалини откаде са а зела и намерила - би нгиналожил наказание кат ониа дека ги замерат с каманье у Иран


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Оджака в Декември 13, 2010, 10:41:31
азе би й набил един уй врзан на джуфка в гъзеца, ем да я гняви, ем да я не може работи ка си трява


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Гняз в Юли 17, 2012, 12:17:26
Я номиниръм СерГей. Излъга за:

1. Че нема а имъ кризъ - имаше.
2. Че съ не краде - дрОгарете ушушкаа дръжавътъ.
3. Че работът с европийските фондове - спреа ги на 100%(СТО ПРОЦЕНТЪ).
4. Щели а строът АЕЦ Белене е тъй, мъ оде че земът парите(10 млрд. евро) и на кой че продавът токъ - мистериа.
5. Кълнеше съ у бългърските интереси - защитаваше сал тиа на северно-азиатската кочина(Алкашстан).
6. Немало престъпнос - отвлекоа 40 чувека, мафиатъ си пиаше вискиту с ньим.
7. Че пазим природатъ - съучасникъ му Симеон II Горскиа съ преврънъ у ебем ти землевладелецъ "тире" дръвосекач.
8. "Немъ съ коалиръм" - пръф защитник на Доан.
9. Че опраим иМфраструктуратъ - не построиа два метръ път - мъ проектъ "Цанков камък"(Доан консултант - инжилер) и други поразии... на богато. Мостъ у Видин пъ не мръдна деба.
10.........
94.........
1064......

Кой сакъ а добава, кой неще а чакъ сериатъ за Гоце - Триперъ.


Титла: Re:Номинации за най-голем лъжец
Публикувано от: Дръмон в Юли 30, 2012, 11:31:18
+1 000 000 000 000 за Метаиста!!! :punk: