Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Сбирки по интереси => Откъде иде и накъде е тръгнал тоа свет => Изедници => Темата е започната от: Aврам в Януари 11, 2012, 12:13:57Титла: Виртуален СИНДИКАТ "Резерват северозапад"
Публикувано от: Aврам в Януари 11, 2012, 12:13:57
Работата става дебела.Примката се затега предимно връз врата на обикновенния човек. Крайно десното правителството се интересува единствено от собствените си банкови сметки. Работника е поставен в ъгъла.По феодален тертип му се дават дейности и отговорности към дадени отбрани фирми,като се задължава данъчно и материално да се отчита на двама сюзерени-капиталиста и държавата.Казионните синдикати са неефективни.Те не могат да защитят отделния работник превърнат насила в предприемач с поставен на гърба касов апарат. Феодалите са над всички и са недосегаеми под зоркото крило на удобно-негодно правителство.Всичката тази нищета и несигурност е обвита в някаква мистериозно завоалирана цел към една далечна и неразбрана европейска мечта.Дрън,дрън, дрън... Магистрали,молове,банки...Кого обслужват?На кого са потребни когато липсват елементарни условия за прехрана за хората?
      Виртуалния синдикат е трибуна на всички които се чувстват онеправдани и подтиснати.
Той е глас сред пустинята на една обрулена територия.Тук е мястото от кадето браншовите течения във форума ще изобличават неправдите и ще се стремят към един по-добър и съзнателно отказван ни ред.Боя настана!Ще се намерят ли комити?


Титла: Re:Виртуален СИНДИКАТ "Резерват северозапад"
Публикувано от: Байо Либен в Януари 11, 2012, 12:20:06
Ще се намерят ли комити?

1-комита
2-ма чета
3-ма чета с предател
 :smeeeh:


Титла: Re:Виртуален СИНДИКАТ "Резерват северозапад"
Публикувано от: Колеба в Януари 11, 2012, 05:45:53
4-тия казва на пръвите 2ма и онождат предатела многократно  :green: