СЕВЕРОЗАПАД > Събития

Свидня

<< < (3/136) > >>

Валери61:
Я незнам дали некой ше доде от тиа дека сме надалече, оти ако додем, че е случайно, а ако некой от тиа дека са на 50-100 километра решат, то ше е за деня и нема да нощуват, та не са сили да са нервиш със сложни организации. А конкретната дата нали поне една седмица по-рано ше са знае?

apostolicia:
Па да! Даже требва да се знаа още другата седмица датата.
Тава с готвенето, Валери, си го преставяме така: Сакаш да напраиш специалитет - зимаш си гърне, боб, чушки суи и кви ти требват там нагоде, кладеш си огин на определеното за целта место за готвенье на пояната и праиш специалитето. От назе мисла сал едни пласмасови чашки и приборе да организираме, та да може да се дегустира и журито да оцени. Иначе нема нужда да готвиш за цели опанаир, само удна тавичица и от неги да се отдели за дегустацията. Така ше бъде регламенто.

masok:
начи приказва с кметицата преду малко..танцовио състав ше я там..ако мое ше комбинираме един превоз от Бела слатина през Стубел за сите.....Тия от село са 30 души..От Б Слатина мое поидат и 20 деца..незнам им програмата..и те така....Ели за готвенето ше има приказка малко по натам... ;D

Валери61:
Викаш да са организират нещата по-мащабно. Ше вида да приказвам с ръководителката им!

Валери61:
В понеделник сутринта ше ми кажат колко ше земе един автобус от Бела Слатина до с.Говежда, община Лопушна, разстоянието е около 95 км. Има такъв автобус дека е със сички разрешителни за возене на деца. Ориентировъчно зима около лев и нещо, ма нещото не е ясно. Значи става двеста и нещо лева, не е ли малко скъп тоа вариант?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница