Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: ⅔ ( две трети )  (Прочетена 1020 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Дръен Философ

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 699
⅔ ( две трети )
« -: Ноември 23, 2015, 04:43:32 »
Те тва го беа писал в началото на годината па се присетих за него та рекох да го пущим. Ако е много тъпо, да ме извинитеОбичам да бъзикам сина, щото него го мързи да смета. Редовно го питам колко са ⅔ от 1 час и той винаги смета и са бръка. Сакам да ви кажем че по наше време живота е некъде към 1 час. Ма минутите са години. Живота по некъф начин е обвързан с неква нумерология, но понеже не вервам в бабини деветини (опа, па число) нема да търсим прека закономернос а некъв СЗ дзен.
Пръво, коги сме мънечки (първите дваесе) идеята е да се рънжиме с дрътите, лааса научим нещо за това къ е устроен светъ. Тогива идват едни велики идеи за оправяне на световната несправедливос, учене, реване по женки, путки-майни. Сите сме оригинални като анцуг “Адибас” на Бургаскиа пазар.
Некъде след дваесе се почва големата натпревара на сперматозоидите. До тогива а само полюцеа, да ма прощавате са френската прикаска. Ебеш и фъргаш. И единия и другия пол го праи. Понекоги ти фъргаш, понекоги тебе те фъргат. Ебаньето ф трънето с подфърганье  е много важно по тиа възрасти. Колкото повече подфъргане има, толкова си по кротък по-нататък. Некъде по това време се случва некоа любоф, бес която не можем (цитат). Тиа неща дерат душата отвътре длибоко и белезите остават. По това време тиа по-дрътите около тебе почват да си отиват един подир друг и посещенията на гробищата стават нещо, са което вече си подготвен. Пускаш по некоя сълза и палиш свещ. И продължаваш подфъргането в трънака. Това е най-ползотворниа периот и ако некой реши да прави бизес искрено го съветвам да таргетира гупата дека се пофърга без да са а расмножила. Към края на 1/2та, демек около триесе по нащо летоброене (което вече е изветрело) се появява некой от другиа пол дето и на него му цъка часовнико. При мъжете цъка по-тихо, при жените цъка така, че се чува от Козлодуй в Хайредин. Тук момента е че на жените дето почва към триесе да им прецъква часовника вече са съгласни на сичко. Те и на 40 са съгласни, сигурно и на педесе, ма ша разбера тепърва. Некой ден са събуждаш, сичко те боли щото си на триесе и си бил кротък, а до теб е жената дето си я направил майка. Хайвера не са фърга току-така, ма вече е станало, щото та е протрила отсекъде. Спортната злоба да я натъпчеш вече е факт и природата не знае граници. Пък и жената та е премерила с рулетката, подушила, може и некой микроскопски преглед да ти е ударила. Честито, вече си одобрен тати. Качествен генетичен матрял, къ казва моя дзвер. Може и да си фърлил хайверо на 2-3 секретарки с балкони, ма они си трят щастливо омъжени.
Кат мине некоя-друга годин са сещаш че неа баш така. Лапето е пораснало вече си има стая и негоф животь. Жената е ударила 40 и баш сига са я резнали заради женски болести ф болницата. Помагаш и, щото още я обичаш, нищо че тя не верва. Освен това са е учудила, ама нейсе, фъргай в тръньето. Така некакси от ½ стигаш  до ⅔ коги вече млогу народ си е починал на онова место със свещите и вече знаеш че си на линията. 
Понеже съм ф началото на 3/3та следва продължението га го осмила (може и да ритнем преди  тва).

(Станко, тава не е много разказ от графомански причини бръзах да го пуснем и та мола да го преместиш дето решиш че му е местото па аз ща черпа ена бира във ФБ :) )
« Последно редактиранье: Ноември 23, 2015, 05:32:18 от Дръен Философ »
Активен
"Имах мечта да имам часовник. Сега имам часовник, но нямам мечта."

Мичи

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 7959
 • DECET IMPARATOREM STANTEM MORI
Re:⅔ ( две трети )
« Reply #1 -: Ноември 23, 2015, 06:50:56 »
 :punk: thanks thanks
Активен

Aнe

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 3057
Re:⅔ ( две трети )
« Reply #2 -: Ноември 24, 2015, 01:55:19 »
ако ена третина е 25 годин? :) начи има още до края на втората, освен това мое тепърва да прецтои най - убавото.

особено на жените, като им поотраснат децата  :smeeeh:

освен това докъде триасе е ено лутане, до четиресе осеферване и после газ  ;D

Активен
Конощипат е селскостопански вредител. Движи са основну под земъта. Из тайните структури връъимгу. Не шаралее таа жена по светлото и одгоре, що го а страшингел да го не изребри некой с лопатата. Фенерски

Ристо Цоцин

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 8442
 • Život brže prolazi
Re:⅔ ( две трети )
« Reply #3 -: Ноември 24, 2015, 03:28:20 »
... и истинскиа живот почва на 50  ;D
Активен

Aнe

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 3057
Re:⅔ ( две трети )
« Reply #4 -: Ноември 24, 2015, 03:54:51 »
ми Филозофа ми прозвуча тъжен и реко да го окуражъ  ;D

като вода децата на училище, минвам покрай пенционерския клуб и свички са у седем сабале у клуба, попинват кафенца, одат по екскурзии, кво ин ги а на ората  ;D

еле па ако са реститути...

изкупавам се неко път да ги снимам. навесели са плакати на Ботев, Левски унътре...

ти Цоцин понеже си ги минал педесете, еш къ знааш  :smeeeh:
Активен
Конощипат е селскостопански вредител. Движи са основну под земъта. Из тайните структури връъимгу. Не шаралее таа жена по светлото и одгоре, що го а страшингел да го не изребри некой с лопатата. Фенерски

Ристо Цоцин

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 8442
 • Život brže prolazi
Re:⅔ ( две трети )
« Reply #5 -: Ноември 24, 2015, 04:05:37 »
не съм ма чекам с нетрпение  ;D

Активен

Бай Еван Астрилецо

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 5639
 • беркофчънин
Re:⅔ ( две трети )
« Reply #6 -: Ноември 24, 2015, 04:36:19 »
 thanks
Брава, Филисофе - яле ти си си дошол с псевнонимо, бъш къту твоа кулега пу филисофеа пцихеатреа и пцихоаналеза Вилхелм Райх ( критик на Фройд, астрилки екс-куманис и соцеалис, бегал у Америка от нацеоналсацеализмо, авреин, ама иначе ного темелен мъш ) ги редиш! Антиресно шъ дъ ми биде понанатаък, лайс и ти да га докараш до оргоно и оргономиата...они ги отфрълия отпръво къту паранаучни, мъ после им се склати памето.
Я гле че имал и последователье у Северозаоадо!
 :punk:
Активен
Като лежим - лежим, па като станем, та седим

Черногледец Храбър

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 5342
 • мизерийка и безвремие - и от тава се прай тумбак
Re:⅔ ( две трети )
« Reply #7 -: Ноември 24, 2015, 06:41:58 »
Въпрос на гледна точка, на жизнена философия, на това, на къф етап е човек от познанието най-вече за себе си. Въобще - силно относително. Я например преди 3 годин си правих едно юбилейче и с житейското прозрение на тоа етап у живота си разбрах, че една трета е зади мене :green: Ама кой знаа - може като дойде времето да одбележим втората третина, да прогледнем още по-надлибоко и да се окаже, че съм наполовината :green:. Така че, сичко е верно, кога къ ни изнаса. (Нали, бе, Айнщайне?)
Активен
Простотийооо, къ да се разведем с тебе ма?...
http://vbox7.com/play:79b74a6a
 У тоа живот най а неело глуповъ жена и мокар пепелник, оти се шъ намерът начин а ти угасът огъня!

цитат-Веко

Дръен Философ

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 699
Re:⅔ ( две трети )
« Reply #8 -: Ноември 24, 2015, 09:13:09 »
Искам да благодарим на бай Еван за думите, баш философ не съм ама... Наи всичкото тава е писано янури месец, фчера го намерих на местото дето има още много такива недописани рабути, ма баш това некакси го харесвам. защо са 60 годин? Защото в един момент некъде 2010 всичко мъшко на 60 дето го познавам окапа, демек се премести на по-дубро место.
Продължение ша има, но пак  ще е нещо дето съм го видел в света около мен, та некой ша го рабере, друг не. Ма така де, убаво е да се говори за тиа неща.
Даже се сещам за една тема, ще се пробвам да я развием, ма пръво да видим какво ще се случи до 4тата годин от 40те :) Па ми ентересен живота, вервайте ако щете.....
Активен
"Имах мечта да имам часовник. Сега имам часовник, но нямам мечта."

Бай Еван Астрилецо

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 5639
 • беркофчънин
Re:⅔ ( две трети )
« Reply #9 -: Ноември 24, 2015, 09:24:40 »
Давай баце, не бой съ, но нико не е мислил дъ става филисоф, они си си иде изнътре, стига човек дъ мисли с акъло си!
Активен
Като лежим - лежим, па като станем, та седим
 

Страницата е създадена за 0.107 секунди с 24 запитвания.