Насред село > Шашавлъци

Шашавлъци и линкове

<< < (1294/1848) > >>

apostolicia:
 :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh: Само като си гу престаих на три етажа  :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh:

Иначме коги човек закъса, и едноетажен стига  :smeeeh:

Дръмон:
Палавата буква "Т" ги знам така: Тигрица тигърче си ближе,туркиня путката си стриже! :green:

буля Иваница:
Цитат на: Апостолица Липненката в Ноември 22, 2012, 09:58:42 >>>> :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh: Само като си гу престаих на три етажа  :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh:

Иначме коги човек закъса, и едноетажен стига   :smeeeh:
<<<<
Минимум... поне! Айде, да не сме алчни!  ;)

Божура:
Не можа а са сдржа да ви не пуща тава питане от един друг кулинарен форум. Човека спицялно са а регистрирал да си зададе въпроса. Забележете ника колко добре е подбран - bobman :smeeeh::
Здравейте всички! 

Току що се регистрирах за да питам едно нещо и мисля, че тук е точното място.

Снощи готвих боб (сега се уча да готвя) и забравих да хвърля първата вода.

Супата стана мега яка, пикантна, облизах си лютивите пръсти.

Та въпроса ми е - защо се хвърля първата вода като заври боба? Може ли нещо да ми стане като го правя така боба. От снощи съм го подхванал малко по малко и нищо ми няма все още хахаха. Даже нямам.... сещате се... метан.

Чвора:
има физиологичен период-12 часа-преди да  залепи парче слип на стенъта след мощна флатуленция-боба и организъма бавът ама не забрават....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница