СЕВЕРОЗАПАД > Събития

"Козе Млеко" у Горна Бела Речка

(1/17) > >>

Койо:
На 24 май сме поканен, ка вика един, на фестивала, за който споменах и у Плевен - Козе млеко, провежда се у Горна Бела Речка. Като част от фестиваля ще прожектирам филма и ще представа алманаха. Последният ще се продава при определени условия. А тиа са следните, зимам триножник и котел и права саламура от домашни пилета, който сака да опита таа убавиня, ше требва да си купи алманаха, договорено е с организаторете. За целта ша ми е необходим транспаранта на Сдружението да го опъна одгоре, плюс триножник и котел, за които вода преговори с компетентните лица. Ако нещо са закучи работата и не моо намера котел примерно, ше викам да помагате да намерим.

Освен тва който сака да доде, добре дошел. Има колтурни сабитиа, филмове, духова музика по принцип. Спи се на палатки или по къщите у Горна и Долна... Я лично предпочитам да си зема палатката.

Освем тва - може други желаещи да участват с представяне на некви други СЗ традиции или манджи, немам въображение, подскажете, сал да се не разливаме, нещо скромно требва да бъде. Фестиваля е три дена. Имайте предвид и особеностите, за които споменах на Пуевен относно организаторете и празника - има инфо у нета, ако ви се занимава да дирите.

Маруца:
От некОлко годин знам за тоо фестивал и тамън си мислех наскоро, че таа годин ше права сметка да ида до тама да вида кво прават, па ти глей къ ма изненада таа заран. Фала. Нали и те са СЗ. Колко повече, толко повече.  ;)

24-26 май 2013

Ристо Цоцин:
таа годин 24.5 се пада ваканция, моа дидем до резервата и на тава събитие, тамън ше зеам и алманах. Неа зле се пущат у календара тикива работи да не забоварват ората

Ристо Цоцин:
жжж

Божура:
щО жужиш бе Емчо :green: :green:?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница