СЕВЕРОЗАПАД > Събития

"Козе Млеко" у Горна Бела Речка

<< < (17/17)

Дръмон:
Цитат на: Юбопитка в Юни 11, 2013, 07:46:41 >>>> :smeeeh: ааа, малее, измрех ... ниа сме недораслеци да разбираме и коментираме това нео-урбан-изкуство :-X оно носи послания само за хора със способности да комуникират в други измерения и реалности :zazhabil:
<<<<..тиа "други измерения и реалности" водат до към на майкя им вълната-щото тама а изтекла потенциално"по-добрата"част на тоа "комуникатор от други измерения"коги а праен...! :green:

apostolicia:
Е, те! Ора, способни да комуникират с други измерения и реалности, ама за тава нги требва барем шалче, а язе като немам... :no:

Юбопитка:
ей на вас ви а смешно, ма аз като от десет години съм се самозаточила на пет мечки в гъзъ, ич не можех и да си представя за кви висоти на интелектуалното развитие ми бъбрете с тоо фестивал. Да не говора че леко се притесних по повод на шалчето, щото заради шипове във врата ми са налага да носа и летоска, та реших че на прф поглед ше ма причисляват към сектата, аку ма видат у БГ ;D

Койо:
Значи жената го гледа тава на живо и вика глей ги кви са абни па тия, а я го и не забелезвам, глупост некаква, ма тя продължава и пита тоа бразилеца от клипа - добре, тава на тебе прилича ли ти на нещо, щото на назе нищо ни не говори. И оня нали е чужденец вика таке на майтап, че тава е форма на изкуство, при която единствената ни оценка требва да бъде признанието за труда на ората, де са го направиле, щото нали са губиле време и сили и тава е единственото позитивно нещо у него, ората са се раздвижиле.

Абе маани. На една от наще снимки "инсталацията" се вижда също. А верно е прилепчиво, я се бъзиках с пърформансете, ма взех прекалено често да викам разни думички като "инсталация" и други подобни изгъзици ужким на майтап. Ма се съпикясах.

Тейният речник обаче е ограничен и не бива у него да влизат традиционни философски и литературни термини, които може да си ползваме у случай на нужда. Така че "колективната творческа импотентност" си е съвсем правилно наблюдение и не влаза у тейния стил на изразяване.

Чвора:
Кучешка повръщня/форумниа герой с погнуса съ пресега за една пръчка,и после с явно отвращение подига въпросната инсталациа,се едно а подфнала говнян весник,след което със запушен нос отбутва въпросната инсталация по надалеко....въздъхва,отпива бирица ,заглежда се у Дунава и лееекинко усилва Вефа да моа да чуа по добре Виво монтана къ свират/

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница