СЕВЕРОЗАПАД > Събития

Онодванье на Бабина душица 2013

(1/84) > >>

apostolicia:
Къкто ви е извесно (ако ви е извесно) фестивало Бабина душица таа годин ша се проведе у Монтана - един чудесен град с управа, къде човек мое да се разбере с неги. Датата е 22 юни събота, местото - Слънчевата градинка. С Бабина душица стартират и тържествата по случай празнико на Монтана Свети Дух, който па се пада у понеделник 24 юни.
Пущам таа тема от сеги, та да се знаа: винаги покрай празнико на Монтана има големи задръствания у хотелете, що се кани госке и от Бел песък. Ние сме у събота срещу неделя - от неделя а нихната офицялна програма, демек некои ша дойдат още у събота да чмът тука. Отелете и ановете ша са плъни до дъга по тава време. Редно а да напраиме некаква резервация примерна от сеги, да не би да се окаже, че требва да спиме до огнищата - и така да е, па требва овреме да си посакаме разрешение за палатков лагер тама. Та топката а у ващо игрално полье, дами господа, лейдис и жентълменье, мадамс е мусю и секакви други пустиняци. Почвайте със списъко, та да може да се намери место къда да се завреме сичките. Естестевно, къкто правилно отбелеза Оджака, първоначалнио списък ша а от къде стотина душ, като постепенно ше се редуцира докъде 25 - ората къде обикновено одиме по такива мероприятия. Ма па ша а нещо, де!

уйна:
Съжалявам, че и таа годин нема да присъствам, ма според сегашния ми график, по тва време тебва да съм у чужбинско.  :( Единственото, къде моо да направа е да преведъ неко лев по сметката.
Успех пожелавам най-искрено!  cv

Валери61:
Аз също нема да дода, щото тогива е рожденния ден на жената. Има некакъв минимален шанс ако я командироват тогива некъде по чужбинско.

Койо:
Както е добре известно, след 5 юни не моо мръдна от местоработата си.

С парично участие ако можем ше подкрепим.

Иначе от Козе млеко у Бела Речка ми написаха, че уговорките остават, така че я ше действам по ония планове, само малко да наближи.

masok:
Ако мачка ми не мине път съм там с деино-участие у подготовката,па и не сал.. :P

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница