Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО  (Прочетена 12603 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

jaio

  • Гостенин
АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« -: Май 06, 2009, 09:43:38 »
а да видим кои кво предпочита ама само от аганце и прасенце питам
азе по ми иде свинското
ка викаше вуича ми  "за свински мрфки червено вино и черен кустюм сезон нема"
Активен

nikoia

  • Гостенин
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #1 -: Май 06, 2009, 10:13:52 »
Свинско с винско  ;D

Агнешко не обичам.
Активен

Росен Багериста

  • Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 4785
  • Карам багер резкам рикия и си питам дедовеца
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #2 -: Май 06, 2009, 10:30:03 »
Оно денъ си а ягнешки и ша напиняме на ньего! А по въпроса за свинско ели ягнешко нема значение важното а да има мръволе на софръта аде наздраве
Активен
Кой ни мрази поди назе да лази

уйна

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 17601
  • гньетена с култура
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #3 -: Май 06, 2009, 10:33:21 »
и мене агнешкото нещо ми са не нрави
друго си е свинското  ;) а най-обичам ритуала покрай кланьето на прасе  ;D
Активен
Ние сме ора естете.

Секи шут отзад е крачка напред.

Северозападният език спрямо книжовния, е това, което е офроуд трасето спрямо магистралата - непредвидимо и много по-интересно. Казах!  yn

Пръвака

  • Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 4276
  • къде е тЕкло па че тЕче
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #4 -: Май 06, 2009, 11:22:32 »
и я съм твръдо за свинското - ягнеьшкото и ярешкото ми а многу сухо
Активен
жената Я  и приятели  

Самотока

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 23316
  • душманин
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #5 -: Май 06, 2009, 01:33:41 »
и двете
и агнешкото и свинското си имат тънкости при печенето да станат крехки
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

Дръмон

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 14170
  • Под прикритие-с разкритие!
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #6 -: Май 06, 2009, 01:49:23 »
и двете
и агнешкото и свинското си имат тънкости при печенето да станат крехки
Май могу си преличаме с тебе-и я съм за двете-щом са напраат с чалъм...!
Активен
Дееба тиа връзки-кой ли ги а измислил?!?
(Цитирвам уважаем съфорумец,докъ са опитва да си изуе обущата у крайно нетрезво състояние!!!)

Плъхоубиец

  • Гостенин
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #7 -: Май 06, 2009, 01:57:37 »
Йягнйешкото кога се направи с майсторлък да не е жилесто и да не седи на кОнци е млого убово. А я лично немам претенции за яденйе, домашни кокошки, пловки, зайци, све е благо. Свинското също не требва да е от миничко прасенце, що мерише. А и друго съм чул, ма незнам верно ли е: ако яре примерно неа изчистено убово и попадне неко влакно та го издеш, послем че те фанат едни дрисъци и така че се просереш, що една недея нема да изленеш из нужника.
Активен

Дръмон

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 14170
  • Под прикритие-с разкритие!
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #8 -: Май 06, 2009, 02:05:06 »
Цитат
А и друго съм чул, ма незнам верно ли е: ако яре примерно неа изчистено убово и попадне неко влакно та го издеш, послем че те фанат едни дрисъци и така че се просереш, що една недея нема да изленеш из нужника.
Верно а-патил съм... ;D
Активен
Дееба тиа връзки-кой ли ги а измислил?!?
(Цитирвам уважаем съфорумец,докъ са опитва да си изуе обущата у крайно нетрезво състояние!!!)

masok

  • Гостенин
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #9 -: Май 07, 2009, 02:07:55 »
сичко дека е напраено майсторски е добро......мое би има и нещо друго(я така мисла).оти свинското по прилега за зимъска а и връви с червено вино.а ягнешкото и ярешкото са за по другите сезоне............макар че нема значение сезоно и месото важно е да го има на масата.................
Активен

speedy1

  • Гостенин
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #10 -: Май 07, 2009, 03:59:30 »
и я съм твръдо за свинското - ягнеьшкото и ярешкото ми а многу сухо

ше ме прощавате, ама яз май по клона към ягне, ако се маже с масло доде се пече у шпора нема да е сухо, ти заеби.
малиии, па вчера какво ягнешко бутче ядох - по ковачишка рецепта с бирица на зелена поляна, па рескай, рескай...  :P 8)
Активен

Пръвака

  • Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 4276
  • къде е тЕкло па че тЕче
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #11 -: Май 07, 2009, 04:42:12 »
и я съм твръдо за свинското - ягнеьшкото и ярешкото ми а многу сухо

ше ме прощавате, ама яз май по клона към ягне, ако се маже с масло доде се пече у шпора нема да е сухо, ти заеби.
малиии, па вчера какво ягнешко бутче ядох - по ковачишка рецепта с бирица на зелена поляна, па рескай, рескай...  :P 8)

е къ да го мажеме с масалце, куту ние гу печеме у фурнята - палиме а дукъде побелеат туглите, после изгрибаме от жаравината (аку а много) фръгаме тавите с ягньетата, затвараме вратата и замазваме с тиня да не одъиня .... ??? ???
Активен
жената Я  и приятели  

Оджака

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 21377
  • Кулченин
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #12 -: Май 07, 2009, 05:14:51 »
мааалко зависи тага леееко.... я понеже съм сладокусец и проблема съм го решил леко така по гяволски - Великден агне, Гергевден ере, а па на Кулския панир печено прасенце... Ни са мъча да са чуда кое по ми аресва, ни нищо... Най важното я дроболината да са прай с лук АЛМА къде расте по лозята да са не смива и да ти я благо, другото ми ич не е зор, къде що я месо, па у мене ще го муна, че ми така малко благо на гъзеца и връъ му го...
Активен
не я като да немам, ма би шкял

Дръмон

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 14170
  • Под прикритие-с разкритие!
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #13 -: Май 07, 2009, 05:21:13 »
Не си шашов... ;D
Активен
Дееба тиа връзки-кой ли ги а измислил?!?
(Цитирвам уважаем съфорумец,докъ са опитва да си изуе обущата у крайно нетрезво състояние!!!)

Байчо

  • Гостенин
Re:АГНЕШКО ЕЛИ СВИНСКО
« Reply #14 -: Май 08, 2009, 04:37:25 »
и аз като самотока - и двете ! е, вече зависи от сезоня ама и двете не съ ми вредни...
Активен
 

Страницата е създадена за 0.218 секунди с 22 запитвания.