СЕВЕРОЗАПАД > Събития

Събития 2015

(1/1)

Дръмон:
Понеже явно 2014 сме я пропущиле...
http://bnt.bg/part-of-show/remont-na-tsa-rkvata-v-selo-lazarovo
Накратко,за реновирането на църквата у Лазарово са намерени пари по Евро-програма,сичко е напраено,кмета спецялно заръчал на майкя ми, да ми са обади и да докладва че сичко а ОК ...! :green:
Сеги са дири реставратор-иконописец,я моментално номинирах Марио Беров за таа работа,ма клепарника Фенерски не ебава да си дигне телефоня... :green: Твърде а зает с чужди туристе,връъ му гу...! :green:

Генчо:
Цури-президент!

Дръмон:
Цури а пич и ми а приятел от детинство....! :green:
Могу качествено са справа с т.нар. "роми' още циганье...! :green:

За ваше сведение,"Горуня" т.е. над 450 годишния дъб у землището на Лазарово е регистриран у националния регистър на дрътите дръвета и а защитен па по некъв евро-проект....! Цури ма покани на 8-ми септември на официалното освещаване на чекрвата и сметам да са представа...!  ;) ;D :krkanje:

Те и въпросния дъб...Снимките са от 2012 година,тогива почнах да приказвам с Цури да са сдобие дръвото с некъв статус,после бившата ни председателка на здружението са разбълбука къ щела чудеса от героизъм щела да напрай... :green: и накраа ората са оправиа сами...! :green: :smeeeh:


...и те така! ;)

Чвора:
Хвала!Чест и почитания на ората :punk:

мааму стара:
... преду месец ли, повече беше... има некакво тръжество около тоа горун, целото Лазарово са бе изринало тама...

Та дай нещо повече, за тъва тръжество... а, че Цури е пич - верно е, дуде с джипката та ма изтегли от преспите, беа стигнале ду прозорците на буса... баш преду Нова годин...

Навигация

[0] Списък на темите