Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Автор Тема: Кметове и краднене  (Прочетена 6796 пъти)

besniamiziq

• Ветеране
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 929
Re:Кметове и краднене
« Reply #285 -: Февруари 14, 2010, 03:58:06 »
Бесниа за Циклама ли казваш ???
   ;D ;D ;D цецка от Крушовица не неговата цики...
Активен
Къ и Да Са Врътиш , Гъзъти Се Шеа Одзаде !!!  http://mizia.info/?cat=1

Яким

• Ветеране
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 845
  • ...ти...мен...уважаваш ли ме...
« Reply #286 -: Февруари 14, 2010, 04:01:08 »
Таа ги незнаа От Крушовица повна сал Маргаритка ;) -майкя и работеше у поштата на Мизиа - лааса ме телефониска
Активен
Във всеки ред си има безпорядък и във всеки безпорядък има ред...Малиииии...

besniamiziq

• Ветеране
  • Омраз на омразете
« Reply #287 -: Февруари 14, 2010, 04:05:09 »
Таа ги незнаа От Крушовица повна сал Маргаритка ;) -майкя и работеше у поштата на Мизиа - лааса ме телефониска
  НЕЕЕ ТАА, таа  ОТ кРУШОВИЦА РАБОТИ У УБЩИНАТА  и се казва цецка  таа му еба майкята на парите ... и сиги са млати с некакъв друг , и лаа и он инвестира у неги и има сблъсак на интереси  ;D ;D ;D ;D абе оно сиа ебало майкята знаа  ли му сърцето на човек кво стаа оно и они са едни смрадове ,че  вече незнаат от каде им доада от толко усиранье...  ;D ;D ;D ;D
« Последна редакция: Февруари 16, 2010, 12:02:48 от besniamiziq »
Активен

Яким

• Ветеране
  • Омраз на омразете
« Reply #288 -: Февруари 14, 2010, 04:08:02 »
Ясно - къ ида е ма не са дубри тиа честитки  ;D ;D ;D
Активен

besniamiziq

• Ветеране
  • Омраз на омразете
« Reply #289 -: Февруари 27, 2010, 12:56:04 »
          те така нашиа кмет прай изолациа ,ипокраднат парите после заебава и го смитат по земята....   и никой нищо незнаа...  таваа от лани септември месец и до сег иса паднале около 15 квадрате....каа че нема винъ той......  сигор а виновен волен сидероф
« Последна редакция: Февруари 27, 2010, 12:57:45 от besniamiziq »
Активен

Яким

• Ветеране
  • Омраз на омразете
« Reply #290 -: Февруари 27, 2010, 11:40:18 »
Ебаааа тава безочие >:( >:( >:(
Активен

Бисерчока

• Ветеране
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 1379
  • може да съм грозен но за сметка на това съм тъп
« Reply #291 -: Февруари 27, 2010, 02:08:04 »
Еба тава качествено лепене на тоа стириопор щом пада. Ма кво ма чудно,куто кой знае колко лепило са откраднале.Абе....азе ли съм кьораф или никъде не вида да са турали дюбеле по тия платна ???
Активен
Който не работи,требе поне добре да се храни.

Генин-Стубел

• Ветеране
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 7339
  • ЕДИН С ЕДНА НЕ Е УМРЕЛ,И ЕДНА С ЕДИН НЕ Е УМРЕЛА..
« Reply #292 -: Февруари 27, 2010, 02:12:28 »
Еба тава качествено лепене на тоа стириопор щом пада. Ма кво ма чудно,куто кой знае колко лепило са откраднале.Абе....азе ли съм кьораф или никъде не вида да са турали дюбеле по тия платна ???

...........не си кьораф нема ни един ;)
Активен
http://www.youtube.com/watch?v=m8i3B2ZGULg
МРАЗИМ РАЗНИ ПОРОЙНИЦИ,ЗАЛУДО ДА МИ СЕ ЧЕКНАТ ПО УЯ
,,Всеки организъм има дарбата, наречена мозък,,-неизвестен кадидат вишист.
колко малко ше сме живи,и колко много умрели.мойта теория за живота!!!
СТРИКТНО СЕ ПРИДРЪЖАМ КЪМ ТОЧКА 2,ОТ ПРАВИЛАТА У ФОРУМА

besniamiziq

• Ветеране
  • Омраз на омразете
« Reply #293 -: Февруари 28, 2010, 12:58:17 »
неси баце кьораф...никаде неса слагале  а на училището го шпакловаа  и она падна за 2 месеца... ше кача снимка да видите...а целиа обект беше под надзора  на кмета... на годишниа отчет , толко безочливо са изказа ,че бел завършен ремота успешно незнам кво незнам що а за общежитието нищо бъкел...
Активен

Яким

• Ветеране
  • Омраз на омразете
« Reply #294 -: Февруари 28, 2010, 12:28:09 »
Бесниа аз живеех у тава обштежитие за малко......
Активен

краси от дражинци

• Ветеране
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 4705
« Reply #295 -: Февруари 28, 2010, 01:25:29 »
Ебаа го тоа гад мръсен. Тава е за затвора >:(
Активен
Наздраве!!! Кой му требем  те телефоня - 0897 917 900

besniamiziq

• Ветеране
  • Омраз на омразете
« Reply #296 -: Март 01, 2010, 03:35:45 »
Политическа намеса във футболния клуб
март 1st, 2010 1 коментар
На 29.02.2010 г. от 17:00 ч. заместник кмета на общината Николай Нековски бе насрочил нелегитимно събрание на ФК „Мизия“, на което бе поканил бивши футболисти и удобни за него лица от обкръжението му. Дневния ред от десетина точки бе подреден от Коко, като най-важната точка, според идващите гости, беше смяната на председателя на клуба. На събранието присъстваха 9 членове и около 20 кандидат членове, на които Нековски бе обещал да приеме в клуба, но не им беше раздал да попълнят молби за членство, както е по устав и закон. Не бяха поканени нито футболистите, чиято съдба ковяха от кметството, нито повечето членове на клуба. Събранието откри Нековски и на широко обясни как от общината милеели за футбола и как учредили клуба, и заяви най-отговорно, че НЕ ПРИЗНАВА легитимността на настоящия председател на футболния клуб въпреки, че има съдебно решение. Това показва колко се е самозабравил зам. кмета щом може да отхвърля съдебни решения. Той признавал единствено отказалия се доброволно от длъжността Иван Серафимов, който отново не присъстваше.

На въпроси от членове на клуба, защо и как е свикано общото събрание, Коко обясни, че четиримата членове на Управителния съвет решили да свикат събранието без да знае председателя. От четиримата членове присъстваха двама, които в отговор казаха, че не знаят за такова решение и се споглеждаха взаимно и с Коко. Оказа се накрая, че събранието било свикано от Нековски с дълги уговорки.

Заместник кмета обяви от името на кмета Крушовенски, че докато е г-н Каменовски председател на клуба пари няма да има, тъй като него признавал за председател и го призова да си подаде оставка с думите „откажи са бе“.

Г-н Стефан Каменовски попита за мотивите, с които заместник кмета му иска оставката, отговорът беше „е така“.

За шестте мача с новия  председател и новия треньор от 7 кръг отбора и има 7 точки от 2 победи, 1 равен и з загуби. До седмия кръг имаше 0 победи и 7 загуби, и ФК „Мизия“ беше на последно място. Осве това, отборът започна да играе по-организирано и по-интересно. А сега има и нови футболисти, с които се очаква да тимът да заиграе още по-качествено.

Нека от общинската управа в лицата на Коко Нековски и Виолин Крушовенски, да дадат шанс на футбола да проходи отново и нека не се месят с интриги, политики и лични интереси във футбола. Както се изрази на събранието Коко „-аз не разбирам от футбол, ако е сцена и танци – да!“

Събранието завърши Коко, като обеща на кандидат членовете, които беше поканил, че на легитимно събрание след 1 месец ще бъдат приети и увери присъстващите, че от общината ще финансират първите 2-3 мача, докато не сменят ръководството.

Очаквайте видео материар от събранието на ФК „Мизия“

« Последна редакция: Март 01, 2010, 03:38:07 от besniamiziq »
Активен

besniamiziq

• Ветеране
  • Омраз на омразете
« Reply #297 -: Март 01, 2010, 03:40:07 »
ДО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ

НА ОБЛАСТ ВРАЦА

О Т К Р И Т О     П И С М О

от Стефан Иванов Каменовски

председател на Сдружение футболен клуб Мизия

Уважаема госпожо областен управител,

С настоящето писмо Ви уведомявам, че на 27.01.2010г.  с решение 400.11.2 на общински съвет Мизия в разходната част на бюджета на общината са гласувани 8750 лв. за подпомагане на мъжкия и детския футболни отбори. След броени дни започва пролетния дял на футболното първенство на А ОФГ в което участваме с два отбора-мъже и деца. До този момент в сметката на клуба няма преведени средства въпреки няколкократните искания от моя страна. Това поставя футболния клуб в изключително трудно положение защото и двата отбора се нуждаят от средства за подготовка, екипировка и  за провеждане на срещите..

Използвам случая да Ви уведомя, че през изминалата 2009 г. при предвидени 14400 лв. за футбола са отчетени 8748 лв. които не са превеждани на клуба разходните документи са оформяни от счетоводството на общината. Стигна се до там, че в края на годината се отчитат 4000 лв. повече от реално изразходваните. До този момент аз не съм запознат за начина на изразходване на тези средства. Има похарчени лични мои средства за нуждите на клуба за което е издадена фактура от м.ноември 2009 г. която съм  предоставил в общината. Разхода е одобрен от кмета но сумата още не ми е изплатена.

Госпожо областен управител, надявам се на вашата компетентна намеса за да се прекъсне практиката кмета на общината и общинската администрация да не изпълняват решенията на общинския съвет Мизия.

23.02.2010г.                                                                                               с уважение:_________
Активен

краси от дражинци

• Ветеране
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 4705
« Reply #298 -: Март 01, 2010, 03:42:18 »
Съд требе тука, така не моа да се прай ??? Виж на лични.
Активен
Наздраве!!! Кой му требем  те телефоня - 0897 917 900

Камик

• Ветеране
  • Пустиняк
  • Публикации: 479
« Reply #299 -: Март 01, 2010, 04:30:06 »
Да фанеш и да го чагариш с един кривак до де шава и те така.
Активен
Във вceки човек дреме по един простак, а в някои - по повече.