СЕВЕРОЗАПАД > Събития

На 'Оро нади Врацу

(1/3) > >>

FreeShop:
http://www.volaopenair.com

Я се млого радуем дека и у северозападо стават текви работи.Едни оку дека сви кои слушу теква музика  ;Dсу побуялнице по целу главу.Други ора па иу валу таа музика ,че некак си човек ставал по-миролюбив.

Я па сметам че съм и ::) ;D побуял и миролюбив без да си пречу едно нади друго.

За мене западната половина от българия е много близка по душа ,по манталитет до таа музика - огин и миролюбие у дУшу.

FreeShop:
Я лани ми се скрише очните ябълкьие.ГлътнУ си дзркелете.Много енергия много нещо,много рипаньие ,много игра.

Малко звУко не беше кико свет ,оти беоше млого близко двете сцени една до друга.Ама тава беше лошо за тиа дека си беоше легнале у палаткьиете нАстран от денсинго.Иначе и на двата дансинга се чуваше само тава кое си требе ,без мешавици.

FreeShop:
Я ча съга се сети да пишем ,ама млого работи ми грунаше нАглаву........

Е одимо ,дзедзАмо, рипамо , ;D чудо,чудо.Ама физически се чуствам много зарЕден от тава.Е малко д'рча ни пОръси тека ,ама нема лошо оно кой с палатка,кой с кола,кой се беше скутАл поди брезенто на дансинго.Жив и здрав да е врачанскио балкан че ни направи нещо незабравимо.

уйна:
Цитат на: FreeShop в Септември 24, 2009, 01:02:26 >>>>Жив и здрав да е врачанскио балкан че ни направи нещо незабравимо............................................................................
<<<<
А как ми липсва камико... просто не е истина...  :'( и тука има, ма не е същото...

FreeShop:
Ти у совиата и си.Е оно не че не е същото,оно нема нищо общо.Оно у софийско само на запад малко има каменисто иначе све е зЕмьиа.Направо се едно бех на самолет на околчица баси скалите баси катерЕньието му направИме.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница