Наредба и организация на форума > Служебно съобщение:

За новодошли --->>> Ниа сме си ниа - да са представа кой ка сака..

<< < (602/602)

Авджийката:
Здравейте пустиняци. Язе съм Дани на има нема 22 лета. Виреам и дивеам у Черновръшко (Михайловградско). Понеже некой спомена за рожденна дата,че ви каам мойта (28 Април) та да имате още един повод да се наквасите. Ората са казале за тънката граница между "Сипи да си наквася устата" и "Нацепих се на дръво".А наздраве пустиняци.

Раковчанин:
Здраво на сички пустиняци, шашкънье и клесове къде сте са збрале те тука те.  guru
Я сам Георги, от София, но с баща и дедо от Раковица, Кулско.
Бил съм тама неколко ваканции и кат ученик, и кат студент и знам по нещо за тамошната култура и традиции ;), а сам запаметил и по некоа дума.
Откак дедо ми не е жив ретко одиме тама, само за панаира един път годишно и те така.

Голем поздрав до сички раковчанье у нашата држава и по света! :nazdrave:
Ше ви четем, па кога има нещо интересно ше се явим и я.

Ники:
Сеги ми дойде ред да седна а напиша два реда и язе. За мене си кво да кажем, пус-пустиняк.. Аресва ми природата, и заман съм по баирете коги има време, ели кибичим за риба у некоа бара. Викат ми Ники, на 45-6 годин съм . Разпраам са със джамове и огледала , и опраам телефонье . Могу кеф ми стана да вида че има место къде моа си прикааме кат ората, без да са пренасаме, и кой ни слуша да ни разбира. Че моа да не знаете, ама коги съм отворил уста да прикаам къ си прикааме по други крайща, се са ме гледале неразбиращо. Щу си викат " тоо лааса са кюрлува нещо та си чепи приказката така, ели са фали колко а учен ", ма не знаат че тука има традиции и език, къде ги нема по белее свет, и си ги вардиме. Айде стига съм приказвал, ми да разшетам из форумеца, че гледам има бая кво а научи човек тука !
БЛАГОДАРИМ НА ЧУРБАДЖИИТЕ ТУКА ЧЕ МА ПРИЕА И МЕНЕ У ТАВА ГНЬЕЗДО  :krkanje:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница