Такааа... чеки и я да са изкажем по въпросо.
Сношка, за мене спицялно, беше вечерта на
изненадите -
- Пръво са
изненадах, че требеше а чакам таа жна Дръмоня на спирката и он докъ са натутка да доде, рейсо замина... Ако бех мъш, а па он жена, да ми а умрел уй... ъъъ, ентусиазмо от чеканье!
- Второ са
изненадах, че Дръм се пак са довлече в крайна сметка.

И го извиних тутакси, че а окъснел, щото ме
изненада с цвекьета де ги беше обрал от градинката пред блоко, ма азе не съм егоис и си ги разделих с унучката и Ваня после.

Уж ги бил садил сопственоръчно... ти да видиш!

Даже и разсад ми а обещал.
- Третото, де ме
изненада, беше ногу приятната опстанофка, музикалното оформление и ентелегентната публика! Е, некои правехме исключение от общата картинка, ама добре че у масовката са не забеУезваше твърде...

- Четврътата
изненада беше самият виновник за събититето - наш Кольо така омайваше гостите си, коги четеше расказете си, че некои буквално го зяпаха с отворени усти /съжалевам, че не ги фотнах, щото беха убави девойки!

/. Даже и присъстващия Жоржи Ганчев го слушаше с настръхнал от интерес мустак! Обаче, Фенера а печен и ги разби! Нема таа, нема онаа! Ефстефствено, че сите си зехме книжлета с афтограф личен от афтура!
- Петото, де ме
изненада, беше идването на виднио форумен мрънкяч - д-р Чворов. Имах честта лично а са запознааме с доктора!

- Шесто - но не на последно место!!! - пак лично са запознах и с Ваня от Враца!

Е па крайно време беше!

Като оставим хумора и шегите настрани, мога да кажа, че вечерта беше много приятна, с хубави хора и още по-хубав повод! Дай Боже, все повече такива срещи и поводи!