Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: Дайте да ги сръчкаме, мама им и толупи дееба!!  (Прочетена 12507 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

илюшин

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 9619
Ха, има нещо такова, я повним, че до преди 10-на години имаше учения у Златия кво да са прави у случай, че фане и гръмне АЕЦ-а, и тогива тава беше обяснението - 30-километровата зона е с приоритет и сичко требва даа изрядно...Съга не знам дали още има такива рабути...
Активен
Удри уйно, таа мачка неа наща

Чвора

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 21592
ясно а ,че не централата требе да праи тиа пътища а Общините-ели па дръжавата по скоро.Е тава требва да се използва като предлог.
Активен
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите...".
,,познанието минава през етапете - чел съм , учил съм го , практикувал съм го , правил съм го 15 годин, не ми аресва"
цитат по форумниа класик Самотока ;)

Колеба

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 12944
 • Лижанин
Манко оффтопик, ма за илюши да кажем кво се праи кат гръмне централата - дръжи са афтомата по напреде, да не капе по кубинките  ;D
Активен

svetoslavt

 • Гостенин
......и са оди бавно,къде гробищата ;D
Активен

Божура

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 11299
 • Бау!
... увити у бели чаршави  ;D.
Активен
По неко път седа и си мисла, а по неко път само си седа...

ministur

 • Гостенин
В продължение я моа каа само, че белия чршаф отблъсква слънчевите лъчи-ша отблъска и радиационните.То е ена марка .....се лъчи са  ;D
Активен

Колеба

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 12944
 • Лижанин
Поне нека част от Бетачастиците ша спира, прав си Щпчо  ;D
Активен

luda_duda

 • Гостенин
Кана са  от неколко дена, ма те сеги успех да са дореда и да си разкажа неволите къде преживех с куриерска фирма Еконт Експрес.
Некой от вазе знаат, че ги ползвах за разнос на моите пратки с тениски.
Имат си офис у моа град, я си пакетирам пратките и си ги носа почти секи следобед там, та да излаза малко по-евтина доставката за клиента. На другия ден клиента си получава тенисчицата, на последващия я си зимам паричките и така сички доволни и щастливи.
Имах неколко предложения от други куриерски фирми, предлагаха ми изготни договори, ма я си ползвах Еконта, бех доволна и ги фалех и препоръчвах на секъде.
Да ма нали сичку убаво, не е на много убаво....
Един ден пращам я една пратка за Хасково до един клиент. Човека си беше потвърдил поръчката по телефона, разбрахме са за адреса за доставка и он рече да предупредя куриерите да му са обадат предварително, че често пътувал по работа.
И на другия ден ми звъни куриер от Хасково и вика: "Бе тоа адрес нещо а много обръкан, тука са едни входчета и едни обръкани номера и немоа да намера човека, а на тел-а не отговаря"
И я звъна на клиента - верно номера не отговара. Ама нали ма а предупредил, че често пътува и викам на куриера, айде пробвайте пак утре.
И те така докраа на седмицата неможаха да намерат ни адреса ни човека на телефона. Обадиа ми са и са разбрахме, ако у понеделник не го намерат да си ми врънат пратката. Да, ама у четвъртък па ми звънът да ма питат кво да праат, да ми ги връщат ли. И я викам - Ми връщайте ми ги
Доде злопулучната пратка у ден петък у Мизия и я отвадам да си плата транспорта за отиване и връщане на стойност около 11.30лв
И кво разбирам, освен тея 11.30лв. на мойта пратка начислиле по 4.80 за 9 дена престой и демек требва да плата около 54.50лв за да си зема пратката :o ??? ??? :o
Ега ти...да ма беа предупредиле тия от Хасково и да ми беа казале, че кат седи там таа пратка й тече неква такса, барем психически да са бех подготвила...ма не.
Звъна я на централа на Еконт и една много любезна служителка ми обясни как ще запознае управата с моа проблем и ми иска номер на телефон, като обеща, че ще се свържат с мен за да разрешим проблема.
И ма отебаа...никой ми са не обади.
На следващата седмица обаче ми звъни тоа от нашия офис и вика, оправай са с таа пратка щото и тука почва да ти течът по 4.80 на ден.
Звъна пак у централата, там друга служителна, не толко любезна като предишната ми вика: Ми г-жо ще Ви дам линк да се запознаете с нашите тарифи.
Демек - "е.и си майкята"
Леко казано - ПУБЕСНЕХ
И те така, сеги си седи мойта пратка у мизийския офис и чака некой да земе решение, кво ша става с неги, а междувремнно за всеки ден престой тама й се начислява по 4.80 на ден.
А я са обадих на неколко куриерски фирми и си напрайх нов договор със Спиди, които ми предложиха най-добри тарифи, така че мойте клиенти да са неизгръбват с високи такси доставка.
Те тва целото, го написах, не толко да си сподела мъката, а да разберът ората, ка са дръжат Еконт с фирмите с които работят - никакво уважение, никакви отстъпки, само измислени такси и пренебрежение.
Они требва да са научат, че а добре да си най-големия, ама от високо най-гадно са пада!
Активен

Черногледец Храбър

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 5342
 • мизерийка и безвремие - и от тава се прай тумбак
Глей кво,Дуде,знам че си бесна и моа си го представим,ама е нормално при престой да се начисляват сумички.Въпроса допира до предварителни уговорки с куриерите при подобни случаи,а на теб не ти се а случвало явно.Техната вина е ,че не са ти обяснили тоа момент,а твойта-че не си се сетила да питаш за евентуални проблеми с доставките.Кой и да е куриер-се таа-зависи от служителите му по места.За съжаление-кофти работа.
Активен
Простотийооо, къ да се разведем с тебе ма?...
http://vbox7.com/play:79b74a6a
 У тоа живот най а неело глуповъ жена и мокар пепелник, оти се шъ намерът начин а ти угасът огъня!

цитат-Веко

luda_duda

 • Гостенин
Прав си, ама преди 6 месеца имах подобен случай. На 3-я ден ми пратиха писмо с предизвестие и по тел-а ми са обадиха да ма предупредът, че до 7 дневен срок, ако не се появи клиента, ми връщат пратката иначе ша требва да ми начислът такса.
Клиента са появи и си зе пратката и не му беха начислили такса престой.
С друга фирма имах подобен случай с един клиент от Бургас, ората ми врънаха пратката, като ми зеха само 1.20лв за опаковката.
Преди да направа договора със Спиди точно тва са поинтересувах - казаха, че ако са наложи връщане - си плащам само транспортните разходи за отиване и връщане.
А в офиса на Еконт, като зададох въпроса, след като са отказвам от пратката си и я пращам за унищожение - кой ми гарантира унищожаването й?
Отговора беше - Никой неможе да Ви гарантира.
Е сега, дали па у тоа момент непочна да са поражда съмнение у мене, че тва е скроен номер???
Активен

уйна

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 17601
 • гньетена с култура
А ти междувременно опита ли да са свържеш с тоа клиент у Хасково?
Активен
Ние сме ора естете.

Секи шут отзад е крачка напред.

Северозападният език спрямо книжовния, е това, което е офроуд трасето спрямо магистралата - непредвидимо и много по-интересно. Казах!  yn

luda_duda

 • Гостенин
Изключен му е тела
Активен

уйна

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 17601
 • гньетена с култура
Лоша работа... добре е да имаш обратна връзка с него, ма щом па толко време му е изключен, може и номер да е, не знам...  ???
Активен
Ние сме ора естете.

Секи шут отзад е крачка напред.

Северозападният език спрямо книжовния, е това, което е офроуд трасето спрямо магистралата - непредвидимо и много по-интересно. Казах!  yn

Плъхоубиец

 • Гостенин
Я сакам да ви разкажем, като студент при какъв робовладелец работих. Дирех си работа и един приятел ми каза, че набират общи работници у една печатница. Убаво. Тидох тама, оно на майната си у пичковци у некакво тенекиено хале. Занесох рисунки, като казах, че учим анимация и ако сакат нещо с дизайн мога да съдействам. Оня седеше с гръбина към мене и говореше на тоа, дето ми се явява прек началник: Кажи му, еди си кво..." И оня прекия казва. Още тагава ми направи лоше впечатление, ма глава щурава, що си не пойдох. Тама беа само лелки на 50 и више години, сбрани да сгъват вестници и да редат тетрадки. У халето студ кучешки, зимата с една газова печка се топлиме, а оно фуфляе ветър отсекъде. Нема течаща вода, ръцете ти стават чрни от мастилото и послем се прибираш така. Нема нужник, пикаме зади една барака на смени. Я си бе аресал купчина изфрълени пиратски дискове (или некакви други бея, не съм ги заглеждал баш) и си е препиквах. Ако некой после каже, че пиратските работи намерисват, прав е. Тоя одеше с пищов на гъза и се правеше на страшен. Понекога люто се караше и пцуваше ората. Лелките секи ден носеха баници, питки, зеле, коя кво сготвила и на обед седахме на софра. Едната беше фризьорка и обедната почивка под страх от уволнение тураше вестници и постригваше некоя от другите, коя сака. Много тъжна беше целата таа работа. Я седех два месеца, докато тоа веднъж не ми се развика, че съм с ръкавици. Я се навлачах с работни гащеризоне, напольонки, търлъци, кубинки и шалове, че тоа студ се не тръпеше. После си реко, по-добре да си дирим друга работа. С двумесечната заплата си купих едни обуща и едни дънки.


Активен

Черногледец Храбър

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 5342
 • мизерийка и безвремие - и от тава се прай тумбак
Трепачко,къде се е развило тава действие,ако не а тайна-у БГ или?
Активен
Простотийооо, къ да се разведем с тебе ма?...
http://vbox7.com/play:79b74a6a
 У тоа живот най а неело глуповъ жена и мокар пепелник, оти се шъ намерът начин а ти угасът огъня!

цитат-Веко
 

Страницата е създадена за 0.071 секунди с 21 запитвания.