По случая описан по-горе от мене, да ви съобща, че днеска ми са обади една много любезна госпожица от фирма Еконт, за да ми поднесе извинения.
Много любезно, чак ми потече мед по слушалката, госпожицата ми заяви, че е допусната грешка и че служителите с които съм разговаряла са ми дали погрешна информация, според която аз съм останала с впечатлението, че трябва да заплатя таксата престой

.
Така, че не е необходимо да заплащам тази такса и ако за в бъдеще имам проблеми с пратките си, да се обаждам директно на нея и тя своевремнно ще разреши тези проблеми.
Чест им прави, че намериха сили да ми се обадят и да се извинят, но от друга страна дали това не се е наложило, поради факта, че 1 месец не съм изпратила нито 1-а пратка през тяхната фирма?!?
И тук ще допълня една информация за друга куриерска фирма -
ShortCutПредупреждавам всички, желаещи да изпратят пратка с наложен платеж през тази фирма, да не го правят!!!
Аз чакам 2-а месеца да ми бъдат изплатени 100лв от наложени платежи и никой от фирмата не се наема да ми каже къде са ми парите и кога ще ми ги изплатят.
Демек у случая пиам една студена вода и продължавам напред с -100лв.