Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 34   Надолу

АФтур Тема: Парад на пустиняците  (Прочетена 65086 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ПЕРГИШИН

 • Гостенин
Re:Парад на пустиняците
« Reply #165 -: Март 01, 2010, 10:23:57 »
Убавец е тоа с тупанья непозналиго  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
И неа от Враца а от Миайловград .
Активен

кърпето

 • Гостенин
Re:Парад на пустиняците
« Reply #166 -: Март 01, 2010, 10:59:56 »
гражданин от село разград , нема друг толко диф ;D ;D ;D
Активен

svetoslavt

 • Гостенин
Re:Парад на пустиняците
« Reply #167 -: Март 02, 2010, 09:42:24 »
Убавец е тоа с тупанья непозналиго  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
И неа от Враца а от Миайловград .
Басиста ли е от Враца или тупанджията?Що тоа Иво или е от Враца или там живееше,ма после направия таа група и заоди по София.
Активен

Пръвака

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 4276
 • къде е тЕкло па че тЕче
Re:Парад на пустиняците
« Reply #168 -: Март 02, 2010, 11:27:31 »
Чекайте да ви разкажем за тоа пустиняк  къде го пущи и у "Я репортера":

  Тоа са казва Гошо, ама му викат Буко Баламата, по комунистическо време е бил барман и таскиджия по Видин, ама след като дойде демокрацията си дойде по село че по града нема работа. най обича да пие и да играа комар и ако така го боли кво го мръзи да еу умрел до съга 100 пъти :o.
  По едно време се беше фанал на работа на ракетната площатка у село (за борба с градушките,) блага работа цела зима си седиш у вазе и ти плащат, а летото работиш през два дена, ама Буко са напил една вечер у барчето и са скарал с бармана. Оня го бил и изфрълил от барчето и он да му отмъсти ноща строшил джама на барчето и докопал касовия апарат и го зел, ударил го от земята и за по сигурно го фрълил у язовира  ;D. за таа работа го осъдия неква глоба и го уволния от работа що немоа съден човек да роботи с взривни вещества.
  По преди се беше сбил с един друг от село еи го беше ударил с едно шише у главата. След 1-2 години човека умре от тумор у мозъка и по село се говори, че Буко му е помогнал ???. Он произхожда от заможно семейство имале са над 200 декара земя, ама баща му умре млад а макье му са ожени у друго село. Разделия си земята с Буко и он продаде ньеговата част по 50 лева декара и парите скоропостижно изпи и проигра на комар. Ча от другите села идваа да играат с ньго на "свара" що го знаеха че като пийне и залага унесвес и све губи ;D.
  Като профука париците от земята почна да са лови козар у селото. Изискваньето му беше парите да му се плащат авансово и чуваше един пръч и за ньего зимаше по 5 лева на коза що че ги пръчи  ;D ;D. И у тоа бизнес не му провърве много що един ден са беше напил и заспал поди едно дръво и козите улезнале у житото на една фирма. Половина от козите преядоа и измреа (май така беше станало, не съм много сигрен) и пръво собствениците на козите го биа (що знаат че нема да им ги плати), па после и бодигардовете на фирмата го биа що козите съсипале житото.
  После се преранваше с риболов - одеше за риба на язовира и посе е продава по село. Ама пазача дошъл у барчето нещо и Буко наместо да го почерпи че го пуща да лови без пари, пазача го чеприл ньего и като се напил добре Буко излезнал и срезал гумите на моторчето на пазача  :o :o. Пазача съответно го претрепал и му забранил да минава покрай язовира, камоли да лови риба  ;D.
 Съга оди по село и дири неква дребна работа за неко лев и коронния му номер е вечарно време да оди по барчетата и да врънкя ората да го черпат.
  Последния пострадал беше таа събота, нашия депутат си беше дошъл на село и Буко го изловил у барчето и оня му зел едно шише пиенье сал тоа да му се маане от главата , а Буко му приватизирал и цигарите - нема само депутатите да приватизират я .... ;D ;D Те тава е моя селски Гошо - Буко Баламата, дали е балама или пустиняк незнам, ви преценете  ???
Активен
жената Я  и приятели  

Плъхоубиец

 • Гостенин
Re:Парад на пустиняците
« Reply #169 -: Март 02, 2010, 11:59:30 »
Геййййййй, тава е истински репортаж! Бравос Цеко.
Активен

ПЕРГИШИН

 • Гостенин
Re:Парад на пустиняците
« Reply #170 -: Март 11, 2010, 01:52:16 »
Диф сеянин у снег  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Активен

кърпето

 • Гостенин
Re:Парад на пустиняците
« Reply #171 -: Март 11, 2010, 01:55:52 »
абе виа маи не само вино сте пиле , ми се струва :o :o :o :o :o ;D ;D
Активен

Krisy

 • Гостенин
Re:Парад на пустиняците
« Reply #172 -: Март 11, 2010, 02:16:44 »
Това е процедура за разлаждане.......ели изтрезняване ??? ;D
Активен

vilarin

 • Гостенин
Re:Парад на пустиняците
« Reply #173 -: Март 11, 2010, 02:27:21 »
Кво мислите за таа личнос?
Активен

Див Сеянин

 • Гостенин
Re:Парад на пустиняците
« Reply #174 -: Март 11, 2010, 02:28:39 »
море знааш ли колко добро ми стана на гръбината после  ;D ;D ;D
Активен

vilarin

 • Гостенин
Re:Парад на пустиняците
« Reply #175 -: Март 11, 2010, 02:43:09 »
Те още двама изтрезневащи... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DЯ съм по манку рунтувиа.....
« Последно редактиранье: Март 11, 2010, 02:55:14 от Пожарния »
Активен

besniamiziq

 • Гостенин
Re:Парад на пустиняците
« Reply #176 -: Март 11, 2010, 08:05:47 »
Те още двама изтрезневащи... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DЯ съм по манку рунтувиа.....
       ;D ;D ;D ;D ;D  ебаа тиа пустиняци !!!!!
Активен

Плъхоубиец

 • Гостенин
Re:Парад на пустиняците
« Reply #177 -: Април 08, 2010, 11:51:29 »


Модна къща "Чобан Стайл", представя известния полянски манекен Боци Бродягата. Голема личност. Манекен на непреходната овчарска всесезонна мода. Дреите са дизайнерски и функционално подбрани, с елемент на закачливост. Нема сезонна насоченост при ньим. Всъщност метеорологичната прогноза не оказва никакво значение, щото многогодишната колекция "овчар - козар" не изисква особени артикули и допълнения към облеклото. Гумените мулти-функционални батуше, обезпечават на притежателя им възможност за предпазване от змии, гмуранье у росна трева рано заран и преджапване на плитки участъци от барата, с цел връщане с възпитателни удари с чамалюгата на некоа "Пошла на маке си у гъза крава, да е ебем у животното сбръкано и пустиняк рогат".  Зелениа шлифер, всъщност не случайно е зелен. И гората е зелена като и шлифера, като по тоа начин камуфлира наплъно зоркия чобанин, ако това му е нужно да издебне крадец на офци и да го простре с един удар в междувеждието, със същата таа възпитателна чамалюга. Издайнически се открояват сините копчелъци, но какво да се прави, понекога и суетната кокетност не е излишна. Всъщност може да минат за незабравки в горската обстановка. Некой виждал ли е липа ели дъб с копчета? Не, нали. Капата Келвин Клайн предпазва от загубата на топлина, също и показва модните пристрастия на притежателя. Кайо Кленовия, син на Гоци Бурсука му е пръв приятел, отраснале са заедно, одиле са по барата на "бръканье", също и си пият у оремага мастичка. Капата със звуконапоминателното име се носи както зимата от студ, така и летото от жега и предпазване от вредните лъчения на озоновата дупка. Овчарската торбичица некога е била покривка в училищната столова, като след затварането и поради липса на ученици е съшита в по-практична вещ. Десенчето от червено-бели квадратчета носи свежина и радост за окото в горско-полянската обстановка. Своего рода връзка с цивилизацията. Има и притурен сезал- удължител и презрамка. Накрая какво оставихме? Види ли се убаво? Едно бижу, един бутиков аксесоар, немащ никаква смислена функция, освен естетическа. Авджийски патрон, забоден с вещина на връа на чамалюгата. Естетически издържано бижу, нещо като "Ролекс" за тояги.
Сезонно, облеклото има разновидности, прострени по сезони. Есенна колекция- същата като настоящата, но с чадър у торбата. Както и пролетната, поради еднаквото количество паднали дъждове на кв.м. и еднаквите температури. Зимната колекция се отличава със заменката на тънкия шлифер с дебела влънена дреа-палто, целяща по-добра топлоизолация на пастира. Промените у летната колекция се изразяват единствено в замената на батушете с леки галоше. Еднакво запарват, но като големина са по-кратки. Тоягата е един и същ аксесоар, простиращ се у сичките сезони, просто в зависимост от приложението и към офци ели биволици, следва да се променя силата на използване и набора от цветущи пцувни, вариращи от "цикаааааа, гад смръдела!" до "У устенцата биволски да ти го нагньетем и говедо сбръкано, къде фана у тоа вир да улезнеш, да ти строшим рогите".
В заключение: Пролетно-есенно-зимно-пролетна колекция "Овчар-козар", предложена от модна поята "Чобан стайл" предлага ергономичност, практичност и ефтина изработка. Желаещите да се снабдят с бутикови одежди, да се обадат у Селкоопа на съответното населено место.
« Последно редактиранье: Април 13, 2010, 12:16:49 от Плъотрепач »
Активен

Чвора

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 21592
Re:Парад на пустиняците
« Reply #178 -: Април 08, 2010, 11:55:25 »
 ;D ;D ;D ;D баце ти требва да представяш модата у списание Егоист ;D ;D ;D
Активен
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите...".
,,познанието минава през етапете - чел съм , учил съм го , практикувал съм го , правил съм го 15 годин, не ми аресва"
цитат по форумниа класик Самотока ;)

nikoia

 • Гостенин
Re:Парад на пустиняците
« Reply #179 -: Април 09, 2010, 09:20:11 »
 ;D ;D ;D

Никии, страшно описание, брао  ;D ;D ;D Приби ме  ;D
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 34   Нагоре
« назад напред »
 

Страницата е създадена за 0.15 секунди с 22 запитвания.