Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 41   Надолу

Автор Тема: Въпроси към Админите и Капитана.  (Прочетена 11736 пъти)

брусен

• Гост
Re:Въпроси към Админите и Капитана.
« Reply #285 -: Януари 30, 2010, 09:56:58 »
Чекайте,бе-кво са нервите?Пиаме неска с момчето по една рикиа и он ми каза,че неко го питал за неква схема,па не намерил темата та да му отговори на чвека!Дириаме насекаде из форума и не а намерииме.Зачезнаа теми и таа с них и за тва рекох...Никой на никого сметка не а дирил-ко щете носете си ги дОма,ама да свирне некой.
Активен

Плъотрепач

• словенин
  • Продуцент
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 3505
  • Да си ебе Франко магарето.
« Reply #286 -: Януари 30, 2010, 10:26:31 »
Брус, у последно време секи мрънкя, модно стана да си самозатръкват постовете или темите разни ора. Секи оче нещо. Най-тематичната тема е "Глъчава", щото у ньея се пише по тема "глъчава". Ем се мрънкя, че немало модериране, ем има недоволство, когато нещо е преместено. Епа къде е Киро на кирия?
Активен
Ебем ти йебанье пред пиенйе (цитат: Джайо)
http://www.youtube.com/watch?v=1CLBANCVHTw&feature=related

Генин-Стубел

• Ветеране
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 7343
  • ЕДИН С ЕДНА НЕ Е УМРЕЛ,И ЕДНА С ЕДИН НЕ Е УМРЕЛА..
« Reply #287 -: Януари 30, 2010, 10:32:09 »
требва да има правилна преценка на това дека се прави..............тока и туглите са най малкото нещо де се обръка...........глъчава лесно мое и да я нема,ма я си помислете после кво се случва?.......а темите де у тех си пишат 5-6 човека ?айде да седнем на една маса и да преценим кое е добро и кое не.......... ::)

п.п. кво ша кажете за таа тема???
http://www.severozapad.org/forum/index.php?topic=286.0
и тая
http://www.severozapad.org/forum/index.php?topic=50.msg71835#new
« Последна редакция: Януари 30, 2010, 10:39:43 от генин-стубел »
Активен
http://www.youtube.com/watch?v=m8i3B2ZGULg
МРАЗИМ РАЗНИ ПОРОЙНИЦИ,ЗАЛУДО ДА МИ СЕ ЧЕКНАТ ПО УЯ
,,Всеки организъм има дарбата, наречена мозък,,-неизвестен кадидат вишист.
колко малко ше сме живи,и колко много умрели.мойта теория за живота!!!
СТРИКТНО СЕ ПРИДРЪЖАМ КЪМ ТОЧКА 2,ОТ ПРАВИЛАТА У ФОРУМА

Дръмон

• Режисьор и сценарист
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 3355
  • Рррр-дир деее!
« Reply #288 -: Януари 30, 2010, 10:41:51 »
нее баш така.преценката е грешна понякога.не требва да се бръза............
Твойта преценка на 5 -6 ракий и после да ми са обадиш че съм смешник е най-верна!!!Сигурен съм!!!
Активен
Ще ли ма нЕщеш-яла ма нА!

Генин-Стубел

• Ветеране
  • Омраз на омразете
« Reply #289 -: Януари 30, 2010, 10:43:50 »
тук бръкаш................ма не сега щи кажа мнението си..........що коги ти го каза треперех от нерви трезвен.............
Активен

Дръмон

• Режисьор и сценарист
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 3355
  • Рррр-дир деее!
« Reply #290 -: Януари 30, 2010, 10:53:39 »
Добре бе,неколко дена преди да ти затръкам мненията,каза ли са да не притесняваш новите ора?!?Каза ти са ...нали?!? Виа с Джайо са изживехте куто собственици (ели стари войници у казарма-квито не сте!)и си продължихте по същия начин...Я ви затръках дивотийте-е те и кво?!?Па си знааш твойто...?!?На това отгоре го поставяш на лична основа пред сума ора-а такава нема!?!Сам си го прайш и друг ти е виновен-ми не разбирам??? ??? ??? ???
Активен
Ще ли ма нЕщеш-яла ма нА!

Манарчето

• Режисьор и сценарист
  • Тумбак
  • Публикации: 25
« Reply #291 -: Януари 30, 2010, 10:55:57 »
тук бръкаш................ма не сега щи кажа мнението си..........що коги ти го каза треперех от нерви трезвен.............

леко баце , леко да НЕ са испущиш ... и да напишеш ели кажеш нЯщо къде немое е да са връне назаде - па ти каам леко ... не са фживяваите и не са фкарваите във филми къде сте главните герой ,

ютре че пиша обръщение до обидените и засегнатите , сага ми да спи , нито сте видвале модераторски произвол , нито сте ставале жертва , форума е за кеф и требе да носи весело настроение , а не негативни емоциии
« Последна редакция: Януари 30, 2010, 10:59:44 от Манарчето »
Активен

Генин-Стубел

• Ветеране
  • Омраз на омразете
« Reply #292 -: Януари 30, 2010, 10:57:48 »
знаеш ли лъчо не обичам да спора пишейки,не ми е у стила.обичам очи у очи .как секи път сам си говорил с тебе.малко се вживяваш у некой неща,ма карай.я повече нема се обаждам за сега,сал ша гледам.

п.п.подчертавам напълно спокоен сам у момента и трезвен........

п.п. праф си манарче ;)
« Последна редакция: Януари 30, 2010, 11:04:36 от генин-стубел »
Активен

брусен

• Гост
« Reply #293 -: Януари 31, 2010, 12:35:24 »
Брус, у последно време секи мрънкя, модно стана да си самозатръкват постовете или темите разни ора. Секи оче нещо. Най-тематичната тема е "Глъчава", щото у ньея се пише по тема "глъчава". Ем се мрънкя, че немало модериране, ем има недоволство, когато нещо е преместено. Епа къде е Киро на кирия?
Да си мрънкя кой кво сака-я сам писал за конкретен случай...Момчето сакА да помогне-он я напраи темата и не а писал ни за тугли,ни за рикиа,ни за квото и да е извън идеата."Форум" от латински означава "пазарен или градски площад",демек-говорилня и не милициа-войската да доде не мое да вкара "идеален" ред!Не мое да сте на триците скъпи,па на брашното-ефтини,щото тука има наистина идиотски теми,де никой ги не пипа ,па кога са явне неко сериозна тема де ората могат да си рекат две приказки са закюча.Мигар па верно сме ора де си говорат сал за пички,за ебанье,за пукница и пръдни...?!Ничии адвокат не съм и нема да бъда...нито съдник,ама кат си забръкам неко каша-ше си а сръбам-нема а млъча кат путка непоръбена.За тва сме тука-да си полафим,да олабим малко,ако мое да си ударим едно рамо,а не да си дигаме нервите и да си ги мерим!И сте прави дека тука не а казарма и нема стари кучета и салаги,ама тва треба да важи за сите и кат има некой нещо да каже-да си го каже направо,а не да мишкуни на лични и по скайпове разни,щот кат си говорим по двойки и тройки,по двойки и тройки си оставаме,па се ми е на мисал,че не тва е идеата на тоа форум (говорилня).
Кое му е модерното да са затръкват теми?Я съм си затръкал мойте (и до сега съм убеден,че с пълно право),Джайо си затръка ньеговите-и тва а!Нищо особено!Я си останах по ред причини-за ньего не знам!И ше съм тука докат' не речете "Аде-връи си!"
Активен

besniamiziq

• Ветеране
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 929
« Reply #294 -: Януари 31, 2010, 01:03:10 »
браво Брусненин....браво  ...викам след тоа коментар да си стиснете ръцете и да са разбегаме по темита и кой кво  го тегли тука да си пише и те така те...нестига ,че газим у кал навънка ,та ги нанесоамe и тука у собата дек едем...
« Последна редакция: Януари 31, 2010, 11:31:55 от besniamiziq »
Активен
Къ и Да Са Врътиш , Гъзъти Се Шеа Одзаде !!!  http://mizia.info/?cat=1

Росен Багериста

• Ветеране
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 3022
  • Карам багер резкам рикия и си питам дедовеца
« Reply #295 -: Януари 31, 2010, 11:51:52 »
Напълно споделям мнението на Брус и Бесняка. Треба а си стиснем ръцете и да продължаваме напреде е станалото станало оно нема дим без огин ма дайте да гледаме напреде и да сложим край на споровете. Ниа сме ора и сме грешни ма коги има грешка има и прошка. За тава викам дайте да са запрем с дрязгите и да връвим напреде щото тоа форум ни събра и не треба а ни разделя а да ни сплотява.
Активен
Кой ни мрази поди назе да лази

Пръвака

• Ветеране
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 3823
  • къде е тЕкло па че тЕче
« Reply #296 -: Февруари 11, 2010, 12:39:20 »
абе да питам един технически въпрос - може ли доле у лево къде съга е "връзка с каленадара" да бъде добавена и опциятя "начало", що съга ако си прочел целата тема пръво требва да идеш "нагоре" па после да кликнеш на "начало" та да видиш непрочетените теми  ??? ???
Активен
жената Я  и приятели  

Капитаня

• Продуцент
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 1211
  • Мене ма нема у целата схема...
« Reply #297 -: Февруари 11, 2010, 01:09:50 »
Нема такива екстри, Пръвак, требва да се обрънем към некой де разбира повече, що тава е сложен технически въпрос. Я само простите владеа.
Активен

Генин-Стубел

• Ветеране
  • Омраз на омразете
« Reply #298 -: Март 16, 2010, 07:26:24 »
едно мнение искам да изразя.
Немисла ,че задачата на модератора е сал да тръка и да мести от тема в тема.
Немисла ,че модероаторите треба да роват и да дират под вола теле у старите теми(така е дошло така е писано)секо едно затръкванье води до загуба от ефекта на отговорите дори и да са безмислени.
Мисла,че на модератора работата е да подтиква членовете към активност.
Мисла ,че модератора е човека де требе да насочи новите у правилна посока.
Мисла ,че модератора е този който се намесва на момента у спор или дразги(а не след 2часа или 2 дни).....

НЕ мисла обаче,че ша вида такава работа ...................дай боже неко ден и тва да стане...................
Активен

Капитаня

• Продуцент
  • Омраз на омразете
  • Публикации: 1211
  • Мене ма нема у целата схема...
« Reply #299 -: Март 16, 2010, 07:36:35 »
С тава мнение съм съгласен, Генин.

Не може ората да висат по 24 часа онлайн, та и след 2 часа да се намесат, пак има ефект.

Също така подтикването към активност не го разбирам добре - коги некой неще да пише, а само се е регистрирал, за да се ползва от екстрите на форума - вижда повече неща, нечетените теми са му оцветени различно и т. н. Така че и таа точка ми е малко неясна.

За останалото не спора.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 41   Нагоре
« назад напред »