Брус, у последно време секи мрънкя, модно стана да си самозатръкват постовете или темите разни ора. Секи оче нещо. Най-тематичната тема е "Глъчава", щото у ньея се пише по тема "глъчава". Ем се мрънкя, че немало модериране, ем има недоволство, когато нещо е преместено. Епа къде е Киро на кирия?
Да си мрънкя кой кво сака-я сам писал за конкретен случай...Момчето сакА да помогне-он я напраи темата и не а писал ни за тугли,ни за рикиа,ни за квото и да е извън идеата.
"Форум" от латински означава "пазарен или градски площад",демек-
говорилня и не милициа-войската да доде не мое да вкара "идеален" ред!Не мое да сте на триците скъпи,па на брашното-ефтини,щото тука има наистина идиотски теми,де никой ги не пипа ,па кога са явне неко сериозна тема де ората могат да си рекат две приказки са закюча.Мигар па верно сме ора де си говорат сал за пички,за ебанье,за пукница и пръдни...?!Ничии адвокат не съм и нема да бъда...нито съдник,ама кат си забръкам неко каша-ше си а сръбам-нема а млъча кат путка непоръбена.За тва сме тука-да си полафим,да олабим малко,ако мое да си ударим едно рамо,а не да си дигаме нервите и да си ги мерим!И сте прави дека тука не а казарма и нема стари кучета и салаги,ама тва треба да важи за сите и кат има некой нещо да каже-да си го каже направо,а не да мишкуни на лични и по скайпове разни,щот кат си говорим по двойки и тройки,по двойки и тройки си оставаме,па се ми е на мисал,че не тва е идеата на тоа форум (говорилня).
Кое му е модерното да са затръкват теми?Я съм си затръкал мойте (и до сега съм убеден,че с пълно право),Джайо си затръка ньеговите-и тва а!Нищо особено!Я си останах по ред причини-за ньего не знам!И ше съм тука докат' не речете "Аде-връи си!"