Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: давам ли подкупи?.. къ съм бил измамен или съм измамил някой  (Прочетена 3604 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Bushman

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 1394
 • Излекуван работохолик
Само така, Бисере! Ебаа ги у лакомите гъзове, нема да видат пари от мене! Дееба и хиени зинали дееба... Един клес като ме фана без винетка (виновен си бе, спор нема) полвин час се драпа по мъдата - ама съга да пишеме ли, кво да прайме? Пет пъти му викам да пише, а он се се повърта - ама глобата е голема, що да даваш толко пари... Викам - ами убаво, недей да пишеш тогава, давай си ми документите и да си одим. Оня па се увръта - ама кво да прайме? Накрая виде, що нема да го огрее и седна да пише. Ей, оно беше пъшканье и чесанье, ебаа тоа зор, баче на изпит беше тоа човек. Накрая като ми даде да четем акта, оно не мое се разбере нищо, баче дете у втори клас е писало. Викам му - я под такава неграмотна работа се не подписвам, земи го напиши като ората. Имаше отдоле поле за обеснениа и я написа, що полицайте са неграмотни, като се позова на "настоящия документ". И написа препоръка да ги пратат на училище, да се научат да пишат. Ей, ониа сътвере се разболеа, лааз тиа актове одат при некви тейни шефове и они ги четът. Фрълиа ми документите у една локва, ужким че ги изпущиа случайно. А я им тегли една на тръгванье и така. Плати си 100 лева акт, ама поне им развали рахата на тиа тулупе уядени дееба...
Активен
Като му седнем на гарата у Брусарци, като си викнем тройка кибапчета и ена бира... Я ли не знам да живеем?

иката

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 761
браво бушмане  ;D
Активен

iakim

 • Гостенин
Пу тоа повот те ви един виц
Спреле един чувечец куту Бисерчоко на Около връсното
-Дай книшка...-Па на
-Дай аптечка...-На
-Дай пужаругасител...-На
Абе чувеко си бил сас сичко у рет Имал и винетки и триъгалници и ...сичко
Пулицаа мислил-мислил па му рекол
-Абе касетофон имаш ли ..- Па те имам и таково..
А сръпска музика имаш ли ..-Па имам
-Е апусни да послушаме..
И човеко пуснал... Малииии оня пулицай куту зел да мета ени кючеци- Удрииииии - играе и са не спира ... По ено време казал на човеко
-Дай 20 лева та ми лепни на челото барем за кючека дека ти играа... ;D ;D ;D
Активен

Колеба

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 12944
 • Лижанин
Конкретно за катажиите сметам че кага човек са усрал и сгрешил, треба си плати - що он си е виновен .. НО, кага та шлекат зад него знак дека са невиди от неко дръво ти да нарушиш, ели скрити с радар та засичат за да та изнудват пари, ебал сам ги у смрадoвете  >:(
Активен

шморц

 • Гостенин
Я по некой пат си мисла ,дека и тия каде са им шефове у КАТ и они са на процент от това дека пущиняците на пато свлача от ората . Оти иначе оно е многу лесно да са тури край на целата тая дивотия - дай им касов апарат на пущиняците и кат' съм за глоба -ако, че я платим дори и на место ,ма срещу касова бележка турена връз глобата.(Те така ме щрафоса един у Гръция - я бе готов да си плата и да са маиням оти бе без колан па и още не бе'ме у Европа а пича рече ОК бръка у кобур един и изкара касов апарат и телбод (а я се одзверих неверващо)'зема парите, щрака ми бона,па го перфорира  връз писанието дека беше сатворил рече Тенк ю и гуд бай и се разделиме по живо по здраво . Он един се забавляваше с мене  а иначе патрула беше 4 куки с две коли)
А 'га настъпиш мачката по яко и си за акт - па нема лошо ,нека пиша' ,ма да се не налага да одиш у КАТ па там една неоправяна поне от месец стрина да ти рече яла другия месец, че началнико е у мензис и не е ти гледал акто и те не е одрънкал още и те така поне 3 месеца. И т'ва след като си си затрил целио ден да висиш да ти доде редо.Я ако се получава решението от акта с препоръчана честитка и да можеш да си платиш гяволията по банков път ако нещеш да обжалваш мигар даже че ми мине през акъло да им бутам гювеч на ония пътните неграмотняци. Ма като знам колко ядове че ми отворят за 30 лв(1-ви път неправилно паркиране напр.) е така ми се сака да си ги спеста  и ако не са откровено нагли и безпардонни срам несрам.....Се пак моето време  и нерви са ми е по ценни.
Те за т'ва си струва да са бориме да им се резне възможността да земат (и не само тия от КАТ а и другите "държавни рекетъори")като им се ореже вазможността да ти дават размисъл да си спестиш паре и нерви или да са правиш на принципен .
Иначе само че си пишеме и че се лютиме к'ви са пущиняци (они са си де ;)) а както вика един приятел "Язе баце ако зна'ш ко'ку сам корумпиран ... не е за разпра'яне , ма  нема кой да ма корумпира .....мамка му !!!" :)
А със здраве!
Активен

Черногледец Храбър

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 5342
 • мизерийка и безвремие - и от тава се прай тумбак
Подсетиа ме нещо,та реко да го изпишем тука :)
У зората на демокрациата ,с един приятел почнаме да изкупуваме железо(тава беше нашто пръвоначално натрупване на капитала,а и още немаше лицензионен режим).Карааме го у Перник-длъъго и широко.Цела нош пътуваме с наша лека кола и ескортираме товара.Заранта къде 4 и половина се залагаме на опашка от коли,да си ебе мамата и почва чеканье и мръзненье.Догде ни дойде ред,минават разни врътняци и предлагат срещу 5 процента от цената на товара,да ни го вкарат за разтоварване.Ма ние като нови и изрядни(що имаше окачествяване на тиа боклуци)-не та не.И пойдоме по мъките.На пръвия портал,глеат за бомби-добре.На вториа глеат къ е нарезано.Един дядка каа много е едро-второ качество.Бе къ е едро бе,резано е уставно,ама не.А уно у документите ни не имало зографка и затава.А второ качество се измъкваме с мин печалбица-като за една почерпка у крайпътен ресторант.
 На магнитниа кран,къде разтоварват-ОТК-вика не а убаво наредено-трето качество.Те тук го закръшиаме-директно на минус.Партньора ми се разтрепера.Я пойдо по другите коли,гледам от една сваят цел струг,ама по документи-пръво качество.Я,да му еба макята!Питам я едни мангале,къ се оправат с качеството и они ми казаа.Турам я три зографки измежду документите и гоним ОТК-то.Онаа се дръпА отначало,па после виде ,че се подават"изрядните "документи,зе и разписа.Със зор се отърваме от провал.
 Добре ама парите се дават на портала,срещу тиа документи и ако чекаш да си ги земеш,моа стоиш една седмица у Перник-скръъц.
 Принудиа ме се,та се свързаме с едно мутренче,он зе документите,извади парите,отби 5 процента и тава беше последното ни изрядно предаване на скрапа.Оттук нататък-само с вътрешни посредници и имаше доволно и за назе.
 Таа,те така за рушветите-не даваш-не зимаш.Като дедеш,че има и за тебе.Ма тва беше отдавна и ми се ще днеска да не ча така идиотско(не за железото-по принцип)ма знам ли ???
Активен
Простотийооо, къ да се разведем с тебе ма?...
http://vbox7.com/play:79b74a6a
 У тоа живот най а неело глуповъ жена и мокар пепелник, оти се шъ намерът начин а ти угасът огъня!

цитат-Веко

Чвора

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 21592
от времето на любимата на сръцето на некои наши историци и дупетате Османска империа -рушвето а смазката на сека есна администрациа-дръжавна,общинска,производствена и секъква.Там къде требва да се тури подпис и печат-тамка а и хранителната среда за рушветете.Що нема рушвет пред струго ели пред леярната,що нема рушвет при мотиките у куржяко....
Активен
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите...".
,,познанието минава през етапете - чел съм , учил съм го , практикувал съм го , правил съм го 15 годин, не ми аресва"
цитат по форумниа класик Самотока ;)

Черногледец Храбър

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 5342
 • мизерийка и безвремие - и от тава се прай тумбак
Е,така е дофтуре,неам примери за тиа отрасли :)
Активен
Простотийооо, къ да се разведем с тебе ма?...
http://vbox7.com/play:79b74a6a
 У тоа живот най а неело глуповъ жена и мокар пепелник, оти се шъ намерът начин а ти угасът огъня!

цитат-Веко

иката

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 761
у събота утивам у Банкя да играеме с едни другаре волейбол и полицейте ме псреа за проверка и видея че прегледа на газувата ми е истекъл преду дни и почнаа да ме плашат сега трябва да ти спрем колата от движение, па да одиш у благоевград да ти я псукат па много пари... и накрая единия ми вика абе да си ти кажа аз имам 2 дечурлиа и искам тая вечер да им купа нещо, така че каквото ти е на сърце дай.. я им датох 10лв че немах друг по добър изход от ситуациата, ма се замислих да си купа от тея скритите видео камери у ключодържатела на дистанционото на колата къде са и да напраа некой път такъв запис па да ги пуща у БТВ-то ели да им търса по после парици
Активен

Колеба

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 12944
 • Лижанин
Азе отка сам купил колата ма неа беха спирале, ма те вчера 2 пати навръщане от Воднянци, един пат за пренишена скорост, бех с 73 при разрешени 60, а другиа пат у монтана да ми видат минетката ..
Активен

иката

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 761
Азе отка сам купил колата ма неа беха спирале, ма те вчера 2 пати навръщане от Воднянци, един пат за пренишена скорост, бех с 73 при разрешени 60, а другиа пат у монтана да ми видат минетката ..

за теа 13км в повече не поискаха ли да почерпиш  ???
Активен

Пицигой

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 89
Тия КАТ-аджии ич ги не дишам я и секи път ги раним като за Световно. Я си карам културно и не съм некой състезател, ама кат ме спрат на некои път зарад некой знак от типа 60км/ч на место, къде ич не требва да има подобно безумно ограничение, ели пъ е у некоя шума къде требва металотърсач за да го намериш и видиш ги праа на 5 стотинки при тва ръждави  ;D. Они си ми пишат фишове, а я си ги хуля и они се оправдават, че били само контролирали, апа други избирале къде е местото на знакa, па кът видат, че е грешно пъ да напраат нещо техната кожа, а не само да дигат рамене и да викат не зависи от назе.
« Последно редактиранье: Юни 21, 2010, 02:30:07 от Picigoi »
Активен
 

Страницата е създадена за 0.103 секунди с 22 запитвания.