Кво бе, кво за Марадона? Он тоа не беше ли ханбалис? Аааа, он и фудбол е поритвал от време на време, глей ти...
Те и я да се фключим у темата за футбола, дако не глеам ич. Кога щракам със дистанционното и само като мернем пойе зелено и некви със шарени дрей да тръчат - направо префръгам. Един мач си спомням къде съм гледал от край до край, Чехословакиа и Западна Германиа играа финал за европейско пръвенство, накрая биа дуспи и чехите станаа шампиони. Не помним коя година е било, ама от целиа блок мъжете се беа збрале у назе, що само ниа имааме телевизор - "Стадион". Чича ми Митко (Бог да го прости човека), тогава строши два стола докъде гледааме. И те така.
Помним и части от други мачове - кво Левски поведе на ЦСКА, ама послем един Спас Джевизов изравни със задна ножица и цесекарите биа. Имаше и мач, къде ЦСКА-то поведе на Байерн със 3:0, ама мача свръши 4:3. И друго помним, кога Левски игра със некъф холандски отборец, къде немаше даже име, ами беше със номер. У редовното време беа равни и левскарите некак си се успокоиа. Добре, ама пусти съдиа даде 3 минути закъснение. И начи у тиа 3 минити ониа укараа на Левски 3 гола и си фанаа пъта, а левскарите лежеа на тревата и не моат да поверват, кво стана та не ядоме... Ей, голем майтап беше, още ми е смешно, като се сетим.... Ама коя година е било това - немам спомен.