СЕВЕРОЗАПАД > Събития

Фестивали

<< < (2/50) > >>

gogata622:
Не знам дали това влазя у темата,ама че го собщим!На 28 авгтуст у Чипрловци се организира срещка - изложба на занаятите.Че доат секви майсторе на дръворезби,килиме,рисувание и прочие.Че буде и Чавдар от Меляне,доколко разбрах !А на 6 IX на празника на Балканьо че п раат гтулема изложба на килиме. Че го праат като лабиринт със специални дръвени скелета,дарение от Боби Арсов,собственика на дръводелната у Митровци. На тех че опнат килимете,и че одиш вътре и че гледаш.А сигурно и че се подавма нещо ,ма тва допълнително че разберем!

унучка на Тинджулата:
И още един фестивал на 20,21 и 22 август- "Беглика фест"
http://2010.beglika.org/bg

apostolicia:
ПОКАНА

„ИЗЛОЖБА – БАЗАР НА МЕСТНИ ТВОРЦИ И ЗАНАЯТЧИИ”
НА  ТЕРИТОРИЯТА НА ПОТЕНЦИАЛНА МИГ
 ЗА ОБЩИНИТЕ  ЧИПРОВЦИ, ГЕОРГИ ДАМЯНОВО, ЧУПРЕНЕ И БЕРКОВИЦА –
С. ГАГАНИЦА, С. БИСТРИЛИЦА, С. ЧЕРЕШОВИЦА, С. ЛЕСКОВЕЦ И С. КОТЕНОВЦИ

26.08.2010 – 07.09.2010 г
РИТУАЛНА ЗАЛА – гр. ЧИПРОВЦИ

Екипът по проекта инициира изложба - базар, с която да представи пред обществеността реално съществуващите и действащи на територията на потенциална МИГ майстори и занаятчии.

Събитието цели да популяризира сектора, да обедини усилията на всички местни майстори, останали и работещи на територията на бъдеща МИГ, да привлече нови, да създаде и провокира връзки между тях. Основната идея работи в подкрепа на опазването и съхранението на културно-историческото наследство и занаятите.

Взаимното опознаване на района, сътрудничеството и взаимопомощта на територията на четирите общини е ключ към бъдещи успешни реализации и проекти.


26.08.2010 г - 11:00 часа  - ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА ИЗЛОЖБАТАРИТУАЛНА ЗАЛА – гр. ЧИПРОВЦИ

Тава а тексто на фицялната пукана, а тава оздоле а от мене. Я сакам сал да питам кък да го качим пидиефу що има картинки и а убава пуканата, па а греота да са не видат картинките. Те мойо кументар оздоле.

Изложбата е инициирана и организирана от екипа на проект "Придобиване на умения и постигане на обществена активност за потенциална местна инициативна група на територията на общините Чипровци, Георги Дамяново, Чупрене и Берковица - с. Гаганица, с. Бистрилица, с.Черешовица и с. Котеновци" с изключителното съдействие на община Чипровци, която предоставя изложбената площ. Събитието ще се проведе от 26 август до 7 септември в Ритуалната зала на община Чипровци. Официално ще бъде открито от кмета на Чипровци Захарин Замфиров в 11:00 часа на 26 август.Чрез изложбата-базар ще  се популяризират местните занаяти, майсторите и творците от региона. Изложбата ще е и демонстрация на това, как добрата воля, амбицията и работливостта могат да напаравят нещата възможни и то почти без пари. В тази връзка се приканват всички занаятчии, майстори, творци от територията да изложат свои произведения. Изложбената площ се предоставя безплатно. Желаещите да се включат може да получат повече информация на тел.: 09554/2138 или 0879531 898 или в офиса на проекта в Чипровци ул. Точо Войвода 2, ет. 2.


nikoia:
ПДФ зор ше е, нема ли ка да е на jpeg?

apostolicia:
Сака лаасе да го сканирам?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница