Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: Други видове расказе  (Прочетена 98146 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бай Еван Астрилецо

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 5639
 • беркофчънин
Re:Други видове расказе
« Reply #1590 -: Август 25, 2016, 10:43:04 »
 guru
Активен
Като лежим - лежим, па като станем, та седим

унучка на Тинджулата

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 12596
Re:Други видове расказе
« Reply #1591 -: Август 26, 2016, 12:07:41 »
Добро  thanks
Активен
Я шси реча, па шси млъча ( баба ми Ценка)

Пепо

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 1684
Други видове расказе
« Reply #1592 -: Август 26, 2016, 04:01:10 »
жега ли е та сте будни?
Активен

Бай Еван Астрилецо

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 5639
 • беркофчънин
Re:Други видове расказе
« Reply #1593 -: Септември 01, 2016, 11:47:01 »
Игра я оняденка на евромилеонете.
Не, че съм бъш на зор, ама те така – трева не пушим, бели прашац не шмръкам, не играм комар, по курви одим чат-пат, ама не съм настоятелен, што насила убос не стаа.
Мани тава, ама ако земем да си посакам и она фане да се навие...да не берем срам.
Е и я си имам пороци, но кой ли ги нема – къту седнем да пиам рикия / не мом да се сопрем.
Ама я съм си беркофчънин, но нема кък...маани тава, ама и на винце и на бирица се утурам.
И си го не вадим фасо из джуките. Ама тава, си мислим си а нормално, пъ нали и я съм човек.
Оняденка мина да си купим цигари и гледам – народо накацал къту неко каня около тезгяхо и де ли драшти нешто тенко и дебело.
Пита я едън омраз астрилски, да не да се отвореле латиратурен клуб, а оня вика - бе шашуф ле си – йутре се теглат евромилеонете.
Пъ дубре – реко си я – нема лошо да поиграм манко барбут с астрилката дръжава – тава да не е у България, да сакаш да прецакаш Черепо...
Зе я ено фишле, ама кво да поплъвам у ньега...некви цифри, ама ебем ли га кви бъш...
Завръте я цигарете и бъш до слимката на тоа, къде е умрел от пушенье глеам баркодо – а тама цифре – бели свет! Фана да драштим я по фишлето : 13, 16,29,42, 48 и накрай тури две дзвезди намерки – 2 и 6.
Пушти я тава и забувари.
Дубре, ама дънъска ръгна да си земем па цигари, бръкна и портонемата да плаштам и оп – видо таа жна фишлето. Потсууна га я на тутунжиата да ги тракне на кампутаро да го провери, а таа жна кампурер пучна да пее некви песни, свири, маани...
Тутунжиата се наили, лъсна къту гъз на месечина, показа два реда металокерамика и вика – о-о-о, поздравления, майн хер - четри улучени и ена дзвезда!
А я се озъби – дееба и поздравленеата, лайс да съм ударил жак- пото ( што досеги съм видвал Жак Даниелс, ама Жак-Пот – никогиш.
А народо, фана да ме млати по рамото, гаче ли сам фкарал неко гол на маджарите на европейското таа годин.
Еба га, ако е верно, викам си я, а тутунжиата бръкна у касата, извади 187,90 , удари ги от тезгяфо и вика – айде, на хайрлия, сас здраве, да си ги арчиш...
Погледна я парете, повръте ги и викам – е само толко ле?
А он – те тва шъ а!
Тъ плати я токо и газо и...требаше да дотурим! Мисле да се почерпим бърем ена кутия цигарки, ама не стигнаа, та додадо манко.
И повече нема да им се фаштам на таа пирамида- един пребра 30 милеона, да е жиф и здраф, лайс сички играт за един, я дъ не сам неко аврупейски комесар у Брюксел...
Маанете се бракя пустиняци от таа рабута, место тава си купете ена кутия цигарки, ели полвинка рикия – се нешто шъ ви остане!
« Последно редактиранье: Септември 01, 2016, 11:53:56 от Бай Еван Астрилецо »
Активен
Като лежим - лежим, па като станем, та седим

Дръмон

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 14170
 • Под прикритие-с разкритие!
Re:Други видове расказе
« Reply #1594 -: Септември 11, 2016, 04:34:56 »
 :smeeeh: :krkanje: :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh: :krkanje:
Активен
Дееба тиа връзки-кой ли ги а измислил?!?
(Цитирвам уважаем съфорумец,докъ са опитва да си изуе обущата у крайно нетрезво състояние!!!)

унучка на Тинджулата

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 12596
Re:Други видове расказе
« Reply #1595 -: Септември 12, 2016, 12:03:17 »
 :smeeeh: тава съм го пропущила, а що - не знам.
Я не моо съм толко добра разказвачка като Бай Еван, ма те, ше сподела ква учас ма сполете. Имах рабута по небезизвесния квартал "Овча купел". Свръших, квото свръших и са отправих къде спирката да чекам некой от преминаващите рейсове. Уважаемите съфорумци Даца и Илюшин я знаат, спирката до Търговския дом. Нали натураха едни табла, а на тех пише след колко време ше ти дойде рейсо, и я са опулих да чета. След 14 минутес. И си мисла я кък да оползотвора тия 14 мин. За целта са поогледах кво има наблизо: некви павилиончета и оп....едно тото. Нищо ма не привлече у тия павилиончета и с бодра стъпка флезнах у тото-пункта. Време да минава. Зех да чета по стените кви са джакпотове, кво е чудо. Ма съм си забуварила очилата.  ;D Почнах да мисла неква числа, ма си рекох, че нема да моо ги вида на онава фишче и зех правилното решение - гепих некакво попълнено. И така почна мойта драма. Бех забуварила за тава пътно приключение, ма днеска нящо си рових у чантата и го намерих. Фишът. И он са оказа печаливш. Тройка, бацета и батки. Шес лева блъгарски без малко. Ма билета за рейсо у двете посоки е 3.20 лв. , та ше замола обитателите на квартала, ако имат път покрай мене, да им дам тоа фиш и да са почерпат кък намерат за добре. Да живей опществения транспорт у гулемо село.  :nazdrave:
Да си бех купила нещо от съседното павилионче, кък вика Бай Еван, а имаше кво   :smeeeh:
« Последно редактиранье: Септември 12, 2016, 03:41:02 от унучка на Тинджулата »
Активен
Я шси реча, па шси млъча ( баба ми Ценка)

Генчо

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 8830
 • Стерео сват
Re:Други видове расказе
« Reply #1596 -: Септември 12, 2016, 12:27:36 »
Моо си ги земеш от секо тото
Активен
__________________________________
Най-добриа ром е студениа ром!

унучка на Тинджулата

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 12596
Re:Други видове расказе
« Reply #1597 -: Септември 12, 2016, 02:51:46 »
Ич им не знам правилата, ма нема да праа усилието да чета некви малки букви у нихния сайт. По далечен спомен малките суми са изплащаа у пункта, дека си пущил фиша, па знам ли кво е сега. ???  Не подхождаш добре към ситуацията, да ти реча.  ;D
Активен
Я шси реча, па шси млъча ( баба ми Ценка)

Генчо

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 8830
 • Стерео сват
Re:Други видове расказе
« Reply #1598 -: Септември 12, 2016, 09:06:28 »
Сигур последната ти печалба е била 87-а годин. Иди у най-близкио пункт и си зими 6-те лв.... ако сакаш де
Активен
__________________________________
Най-добриа ром е студениа ром!

Черногледец Храбър

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 5342
 • мизерийка и безвремие - и от тава се прай тумбак
Re:Други видове расказе
« Reply #1599 -: Октомври 17, 2016, 04:00:33 »
                                     

                                                      ГИПС   


   Една голема част от житието на човек минува под диктовката на непреодолимата сила, да те кара нещо изотвътре, да дириш пертньор от другиа пол. По-изявена част е таа, коги човек е по-млад и силно глупов. Но не са малко и случаите, коги индивидете са поодрътеле, но в никакъв случай - поумнеле. И продължават да живеат с мисълта, че тава е едва ли не смисъла у живота. А така идва момента, у който неминуемо стават за резил. И ако след такъв момент нги не светне ламбичката, продължават да нюшкат със спомагателни средства, за да не се изложат. Но това пък съвсем закономерно довежда до кашмер. И така, некои ора си отваат от тоа свет, преминали живота си у диренье. Може би такиви се прераждат. Белким у другиа живот сколасат да намерат, да проумеат, да бъдат по-полезни. В тоа ред на мисли излаза, че диреньето на партньор е една от най-важните движещи сили у живота. Или може би - най-важната!? Карам ли му гу? Тава е въпрос за социолози, психолози, психопати или неко по-учени там. Идеата на тава силно философско въведение, е да се предразположи читатела, за случката, която следва.
  Та, така! Тава било по онава време, коги учениците одели с униформи на училище, циганьете говорили чис български на општествени места, а гейовете били още във фаза "педерас" и не смеяли да праат разните му там паради. По принцип, влечението между двата пола един към друг, си го е имало у сички времена. Но времето, в което се развива случката, е от значение, за начина, по който се осъществило тава събитийце. У тава точно време, било грозно, позорно, осъдително да се дава обществено достояние на каквито и да било интимности между двата пола. Такиви лиготии нанасяли големи щети върху хармоничното развитие на личността. Вредно било за дисциплината и предсрочното изпълнение на поредната петилетка. Поради тиа и некои други причини, човеците и жените от онава време, се държале прилично и дисциплинирано пред ората. И дириле алтернативни варианте, за да се подчинат на човешкото у себе си и да отпушат мераците. Дириле и намирале! И така един път двама приятеле, къде около 18 годишни, нги паднало точно такъф те случай. И двамата имале гаджета, ама вече нги додеяло, сал на кино да одат и да се натискат и мяскат по време на прожекциата. А като свръши киното, светват ламбите, ставаш мирно и си поаждаш силно олигавен, непреодолимо раздразнен и възбуден, до степен такава, че ти иде да онодеш изсъанала жаба. По-големите се дигнат с неко колица по черните пътища, още по-големите измислат неко командирофка. Ама тиа, у таа възрас - курец! Но както е казал един виден индиански философ: "Щом има ветър, значи дуа!" Така и при тиа момчурляци дошъл Видовден. Че се оди на ескурзия. До Етрополе. И че се спи там. На хотел! Йиессс!!! Сеги или... друг път! И ето, събитието било вече факт. Изпътували пъта до Етрополе, расодиле се из града, изпретупали задължителните мероприятия, а повечето ескурзианти горели от нетърпение, да дойде момента, да идат и да се регистрират у хотела. Защо ли? Ама и тоа момент дошъл. Настаниле се естествено двамата приятеле у една соба и още по-естествено - две приятелки - у друга соба. А най-естественото нещо било, тиа четирмата да седнат на една маса у ресторанта. Имали намерение, да апнат, да пинат нА две- нА три и да си одат у стаите. Обаче, чЕ ли е мъжъ мъж, ако не покаже мъжкото и на маса? Нема да се излагат я! И зааперативили. И запоръчвали. И се заджентълменили. Догде почнале да наблегат на съскащите съгласни. Женските се спогледале и решиле да земат нещата у свои ръце.
 - Ей, момчета, дайте да поръчваме яденето, че още малко и ресторанта че затвори!
 - Да-адено! Ошше по ено гипссше и викаме скар'та. - съгласили се ониа.
А тава още по едно било седмото. И понеже за некой тава питие - ГИПС, може да е непознато, е редно да поясним. Тава е едно много популярно от ониа времена питие или по-скоро коктейл. Било предпочитано от голема част от пиячите поради освежаващо-ободряващото му и в последствие - стегащо въздействие връз потърпевшия. Ром с кола. Не! Не циганин с каруца! Ром - като напитката на пиратите и кОла, но не кока, а коопкола. Всъщност, който го е опитвал, най-добре знае. Та след седмиа гипс, поръчали вечерата и бутилка "Меча кръв". Яднале, пинале и жените дале зор да си одат по стаите. Нема начин! Нали в краа на краищата тава било целта на целата ескурзия. Станали да си одат, ма преду тава, единиа от двамата мъжкари, се показал пО мъж от другия и зел още една бутилка вино за у стаата. Стигнале до стаата на момичетата и они рекли:
 - Айде сега ние с тебе (и фанала под ръка тоа с бутилката вино) остааме тука, а тиа двамата отиват у вашта стаа. И утре по-рано от другите требва секи да си дойде у стаата.
Добре, ама оня, другия, нещо не бил баш съгласен. Добре! Че иде у другата соба с гаджето, ама... Бутилката? А? И рекъл съвсем по мъжки:
 - Добре! Ама преди тава, влазаме тука, пиаме виното и послем нападаме! Хи-и - и се изхилил победоносно.
Кво да се прай? Спори ли се мъже. И вленали и четирмата у стаата на женските.
Светнали една от ношните ламби, напраили си еротична опстановка и почнале да се лигават ту с виното, ту помежду си. По едно време, едно от момичетата, къде требвало да оди у другата стаа, така и придзебнало, та рекла:
 - Абе къде че одиме. Я секи да си избира легло и да си легаме по двойки! Разтурила се скоросно, придърпала кавалера си при ньеа и почнала да го гняви. Другите се не забавили много. И они се търколиле у леглото и се замяскале. А леглата биле тесни, единични, разположени едно до друго по дължина, като между ньи немало и педя разстояние. Трътняле се двойките у ньи, намествале се некакво си и по едно време единия от мъжкарите изревал:
 - О-оу!
 - К'во,бе? Свърши ли? - питал го другия.
 - Смаза ми палеца на крака, бе педерас! За кво си ме занастъпал?
 - Па тебе кво ти дири крака у нашто легло?
 - Къ така у вашто бе?
И така непринудено завързали дружески разговор. А работа ли е, двама мъже да си говорат, а на масата да седи недопита бутилка? Епа не а си работа! И се дигнале ората, къ си биле по фантазия и си сипали, па поканиле женурята и ньи на масата. Ониа нещо поизнервени, кой знаа за кво, се спогледали и тръгнале къде банята. Там си зашушукале нещо и след извесно време изленале и казале:
 - Догде си допиате пианьето, пушиме по цигара, послем гасиме ламбите и... смена на партньора!
Мъжките се спогледали, кимнале утвърдително с глави, щото за манко си глътнале граматиката. Но след толко алкохол, вече били готови на сичко и за сичко. Като видели момичетата, че ониа почти заспиват на масата, угасиле ламбата и ги приканили:
 - Смена!
 - Смена - смена, кво па толко - провлекъл единиа и се затътрил към леглото.
 - А-а! - потвърдил другиа и поел към съдбата си.

 Нощта се изтърколила като бибе из джеб. Слънцето подканило градъ към разбуждане и подготовка за новиа ден. В хотела в Етрополе започвала сутрешната суетня около приготовление на закуската за гостите. И понеже за онова време била присъща строгата дисциплина, сички гости на хотела требвало в един уречен час да бъдат събудени, приготвени и в наличнос у фоайето. Така и станало. Ескурзиантите биле събрани в уречениа час и почнали да праат проверка на наличниа състав, преди да се качат у рейса. Установили, че двама липсват. Погледите спрели кой знаа защо, върху двете девойки.
 - Къде са ониа убавци? - питал организатора.
Тиа двете само свивали раменье. И понеже не получил одговор, издал заповед, сички да пойдат по стаите, догде ги намерат. Не отнело много време и един от ескурзиантите се провикнал:
 - Ей, ялате вам! Те ги те!
И ги виделе. И занемеле. Похъркват двамката, с блажени гримаси и съвокуплени от една силно нежна, юбовна, здрава, мъжка прегръдка, а ла "Е, бре 'оро!" Ората ги гледале изумени, с преобладаващата мисъл: "Те тава е мъжка дружба!", а организатора пак погледнал двете момета и ги питал:
 - И к'во праат тиа двамата тука и на едно легло?
 - Па де да знам! Сигур ги е стегнал гипса?!

Оф, добре, че тава се случило у онава време, коги немаше гейове. Иначе веднъга нги излена приказка...
 
Активен
Простотийооо, къ да се разведем с тебе ма?...
http://vbox7.com/play:79b74a6a
 У тоа живот най а неело глуповъ жена и мокар пепелник, оти се шъ намерът начин а ти угасът огъня!

цитат-Веко

Байо Либен

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 2595
Re:Други видове расказе
« Reply #1600 -: Октомври 17, 2016, 05:06:50 »
 guru
Активен
яж пи и се весели.
Библията ни учи да обичаме ближния,а Кама-сутра объяснява, как да го правим.

Бай Еван Астрилецо

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 5639
 • беркофчънин
Re:Други видове расказе
« Reply #1601 -: Октомври 17, 2016, 07:06:34 »
 guru
Активен
Като лежим - лежим, па като станем, та седим

унучка на Тинджулата

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 12596
Re:Други видове расказе
« Reply #1602 -: Октомври 17, 2016, 11:46:18 »
 guru
Активен
Я шси реча, па шси млъча ( баба ми Ценка)

Пачо

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 9230
Re:Други видове расказе
« Reply #1603 -: Октомври 18, 2016, 10:04:47 »
 guru
Активен
Ебагуу свинята са испрай на дувару и изеде мотичето!

буля Иваница

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 9464
 • АЙЛЯК!
Re:Други видове расказе
« Reply #1604 -: Октомври 18, 2016, 05:08:25 »
 :smeeeh: :punk:
Активен
 

Страницата е създадена за 0.069 секунди с 21 запитвания.