Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: Други видове расказе  (Прочетена 98137 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ренгеня

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 1194
 • видна врачанска пияница
Други видове расказе
« -: Юли 28, 2010, 10:19:32 »
я, понеже съм на секо гърне мерудия и таа сутрин съм махмурлия, реших да отвора нова тема за расказе, кои не са на кулежката Апостолица и ша ви пусна един афтурски. Да пускате и вие, че я имам само два-три ...

СИМФОНИЯ - АГОНИЯ


ДО

Петрослав Чернев - Чорт накара таксиметровия шофьор да спре на широкия асфалтиран участък, който лозарските автобуси използваха за обръщало и му подаде двайсетачка.
- Задръжте рестото.
- Благодарско, шефе ! - ръката на шофьора се сви като хищно растение около банкнотата, а окото му дори не трепна, въпреки тлъстия бакшиш от близо тринадесет лева.
- Лек ден ! - пожела му Чорт, хлопна вратата и тръгна към отбивката на черния път.Оттук до вилата имаше не повече от петнайсетина минути пеша - време, през което той искаше да подреди хаоса от мисли в главата си.
Пистолетът в десния страничен джоб на сакото му леко го потупваше по бедрото при всяка крачка.
Не му пукаше, че после шофьорът може да го закове в съда.Даже напротив, нарочно му остави големия бакшиш, за да го запомни.Петрослав Чернев - Чорт не търсеше перфектното престъпление и нямаше нужда от алиби.
На тридесет и пет години, Чорт беше един от най-актуалните съвременни композитори и продуценти.Беше правил парчета за Мария Илиева, Графа,Руши Видинлиев,Йоана и още куп други повече или по-малко известни български поп-звезди.Мнението му за болшинството от тези изпълнители беше откровено негативно, но както обичаше да казва : щом си плаща ми дреме на маркуча дали реве като магаре у падина или е ангелогласен като Йоан Кукузел.Пък и със съвременната техника почти нямаше невъзможни неща.
Считаше се за успял - препитаваше се с онова, което умееше да прави най-добре - да композира.В последните три - четири години негови песни неизменно присъстваха в номинациите за различни награди, а някои и печелеха.Поддържаше задоволителен жизнен стандарт - мезонет в столицата, апартамент в провинциален град на час път от София, всъщност наследство от покойните му вече родители и въпросната вила в лозарските масиви край този град, която преди една година беше купил, ремонтирал и оборудвал като музикално студио.
От около шест месеца Чорт имаше съмнения, че съпругата му Маги използва многобройните му ангажименти в страната и чужбина, за да му слага разклонени израстъци по главата.А, ето че този път, след като той замина наужким до Италия за уикенда, се беше оказала достатъчно тъпа да доведе поредното си завоевание - една изгряваща поп-звезда, Рости Някойси, в най-свещеното за Чорт кътче - НЕГОВАТА ВИЛА.Безспорно пичовете от " ПИ АЙ ДЖИ - дискретни разследвания " бяха заслужили хонорара си.
По някаква ирония на съдбата настоящият му професионален ангажимент се състоеше в работа по музиката за новото парче именно на въпросния Рости.
РЕ

Всичко можеше да се каже за Маги, но един факт не подлежеше на съмнение.Въпреки навършените си тридесет години, бившата танцьорка от нашумялата преди около петилетка денс-формация "Фешън Пешън",слагаше в джоба си деветдесет процента от подрастващите пикли, чиято главна цел в живота беше да се реализират на модния подиум.
Открехнал вратата на помещението, което служеше за спалня, Чорт изпита едно перверзно по своята същност и все пак неподправено възхищение от физическата красота на съпругата си.Издаваща звуци, наподобяващи накъсани хълцания, Маги пърхаше върху респектиращата ерекция на Рости.Дребничкото и, ала изключително пропорционално тяло беше покрито с капчици пот, а къдравите и червеникави коси създаваха внушение за разлюляно от непокорен вятър, натежало от плод черешово дръвче.
Чорт усети как желанието се надига в слабините му и изведнъж осъзна колко абсурдна е ситуацията.
Когато с котешки стъпки влезе в стаята и цялата Вселена сякаш се сви и събра в хладното дуло на пистолета му, той разбра, че няма да може да живее без Маги.
МИ

- Опалла ! - това беше първата простотия, която му хрумна да изрече и ситуацията сякаш не можеше да стане по-абсурдна, но Маги с такова причудливо, по-скоро инстинктивно движение на таза си подрипна и се изхлузи от своя партньор, че го напуши смях, а изстрелът от упор в главата и дойде като естествен завършек на тази гротескна сцена.
ФА

В първия момент Рости не осъзна какво точно се е случило.После информацията започна да се просмуква, сякаш на капки през блокадата на шокирания му мозък.Цялото му лице се превърна в една огромна уста.
Маги падна назад твърде бавно.На Чорт му се стори, че всичко става като в насечените кадри от "Матрицата", когато куршумите летят около огънатото тяло на Киану.
После смехът - могъщ водопад от звуци - изригна от гърдите му и се разля в тишината, настъпила след изстрела.
СОЛ

- Браво, браво, мойто момче ! - Чорт запали един "Честърфийлд" и седна на матрака до все така ококореният любовник.Косите на шибаното педалче Рости Някойси, по принцип руси, сега бяха слепнали от кръв и парченца мозък.
Маги лежеше в краката им, а дебелият килим с цвят на пролетна ливада подгизваше от ръждата на кръвта и.
- Хубава работа, а Рости ! - продължи учудващо развеселеният Чорт.За миг му хрумна, че най-вероятно това е чувството на тоталното изперкване - тази неописуема еуфория, като след здраво напушване с добра трева. - Значи, работим с теб върху твоето трето парче, как се казваше, "Любовта убива", а освен това работим една и съща жена ! Жестоко, нали ?! А и много силен текст, как беше :"Извод тук се наложи - любовта е красива, но понякога може даже и да убива !" Не смяташ ли, че има нещо автобиографично, нали ти си го писал ? Поздравления !
Изведнъж веселието започна да го напуска като въздухът от спукан балон.Хвана Рости за един от слепените кичури и го поведе към съседното помещение, което беше пригодил за звукозапис.
ЛА

Прецени, че има още няколко часа работа по песента-всъщност, парчето беше почти готово - преди седмица бяха завършили записите на музиката и вокалите на Рости в едно столично студио.Сега просто трябваше да се дообработят отделните писти, след което да се запишат последните вокални партии и да се пристъпи към окончателното смесване.
Беше вързал Рости в стаичката за записи със слушалките на ушите и през цялото време, докато оперираше с мишката върху интересуващите го пасажи, Чорт не преставаше да му разяснява концепцията си за съвременния български хит.
- ...все нещо куца, мойто момче - ако музиката е добра, текстът е абсолютно лайно или обратното, но най-често и музиката и текстовете смърдят."Бях вода на лице, бях лице на водата" - ето това е върхът на сладоледа, ха-ха ! А ние с теб имаме златна мина - текстът ти е направо убийствен, ха-ха, музиката ми, смея да твърдя, напълно улови духа на римите, в София изпя всичко като малък дявол, остава да поработим върху бек-вокалите и да наблегнем на цялостното внушение...готово...само да направя още някои фини корекции и...
Пет минути по-късно, когато влезе в стаичката при Рости, лозарските ножици в ръката му хищно изщракаха.
-Какво ще кажеш, обаче да сменим името на парчето ? Мисля, че "Симфония ~Агония~" ще бъде по-удачно заглавие...
СИ

-Ето, заповядай ! Май се получи добре - каза Чорт, след като го изведе на черния път, разтвори сгърчените пръсти на ръката му и постави в нея все още топлото СИ ДИ.
После се обърна и тръгна към вилата.
ДО

Вестта бързо се разнесе из града и стана основна тема на разговорите.
Полицейски патрул, изпратен по сигнал за обир във вилната зона, случайно се беше натъкнал на облян в кръв, гол млад мъж.Едното ченге - младоче,току що постъпило на работа, буквално беше изплюло червата си при вида на обезобразените гениталии и липсващите, явно изрязани участъци от кожа по тялото му.Повикаха подкрепление и по кървавите следи от мястото, където намериха пострадалия стигнаха до една вила.Вътре откриха два трупа, а вилата приличаше на скотобойна.
По-лошото, обаче дойде, когато прослушаха компактдиска, който младият мъж беше държал в ръката си.Един от следователите, корав полицай с над двадесет години стаж, замалко да получи инфаркт.
Някой си беше направил труда да запише ужасяващите крясъци на момчето върху една тъжна песен, докато му беше причинявал всичко това ...

13.02. 2006 г.
Активен
ТУМБАК - Талантлив, Умен, Музикален, Бохем, Арабия, Красив ... а, и СКРОМЕН

оффишъл фейсбоклук-пейджС : ПИЯНИЯТ БАРД  и Докторс Гого Бенд

Самотока

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 23316
 • душманин
Re:Други видове расказе
« Reply #1 -: Юли 28, 2010, 10:33:25 »
брееее
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

ШЛЕПЕТАР

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 4591
Re:Други видове расказе
« Reply #2 -: Юли 28, 2010, 10:37:32 »
бравос
Активен
"Самурай без меч е като самурай с меч , само че без меч " - древна японска мъдрост

nikoia

 • Гостенин
Re:Други видове расказе
« Reply #3 -: Юли 28, 2010, 10:52:29 »
Ммм, грабна ме, чак настръхнах към края  :) Но знаех какво ще се случи  ;) Добре написано, сюжета е познат. Само дето вместо да ги гръмне и двамата и после себе си, е решил да измъчи бедния Рости.
Активен

BEKO

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 4744
 • Щур чувек и силен ветар нищо ги не бръка
Re:Други видове расказе
« Reply #4 -: Юли 28, 2010, 10:56:26 »
 Ренген,имаш талант,баце,мъ ми съсипъ целиа ден!Ти не си виновен,оти тавее си а реалну у Българиа лааса.
Активен

уйна

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 17601
 • гньетена с култура
Re:Други видове расказе
« Reply #5 -: Юли 28, 2010, 01:42:58 »
Дууу, докторе  :o направо са потресох от тия ужасии  ::)
Активен
Ние сме ора естете.

Секи шут отзад е крачка напред.

Северозападният език спрямо книжовния, е това, което е офроуд трасето спрямо магистралата - непредвидимо и много по-интересно. Казах!  yn

Ренгеня

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 1194
 • видна врачанска пияница
Re:Други видове расказе
« Reply #6 -: Юли 28, 2010, 02:58:54 »
Дууу, докторе  :o направо са потресох от тия ужасии  ::)

по-натам ш пусна и един романтичен, ма е дълъг и дълго требе да го набирам пущинята  :(
Активен
ТУМБАК - Талантлив, Умен, Музикален, Бохем, Арабия, Красив ... а, и СКРОМЕН

оффишъл фейсбоклук-пейджС : ПИЯНИЯТ БАРД  и Докторс Гого Бенд

ШЛЕПЕТАР

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 4591
Re:Други видове расказе
« Reply #7 -: Юли 28, 2010, 03:22:30 »
ей запалите твореца у мене. имам и яз да напиша некой работи къде ми са струва че ще са интересни на ората. Умене истории много но не умеам да ги разказвам.  се пак мисла да са пробам с един къс разказ който съм почнал да пиша преди 2 дена.
Активен
"Самурай без меч е като самурай с меч , само че без меч " - древна японска мъдрост

Самотока

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 23316
 • душманин
Re:Други видове расказе
« Reply #8 -: Юли 28, 2010, 03:29:54 »
тоа форум е и резерват не сака една форма на искуство къде идва от СЗ ора

/форумниа герои става и потупва по рамото Шлепетар окуражително/
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

Ренгеня

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 1194
 • видна врачанска пияница
Re:Други видове расказе
« Reply #9 -: Юли 28, 2010, 06:08:22 »
ей запалите твореца у мене. имам и яз да напиша некой работи къде ми са струва че ще са интересни на ората. Умене истории много но не умеам да ги разказвам.  се пак мисла да са пробам с един къс разказ който съм почнал да пиша преди 2 дена.

с нетърпение чекам и та потупвам виртуално по рамато и я
Активен
ТУМБАК - Талантлив, Умен, Музикален, Бохем, Арабия, Красив ... а, и СКРОМЕН

оффишъл фейсбоклук-пейджС : ПИЯНИЯТ БАРД  и Докторс Гого Бенд

Ренгеня

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 1194
 • видна врачанска пияница
Re:Други видове расказе
« Reply #10 -: Юли 29, 2010, 11:10:15 »
Ша ви пусна още един


КРЪГОВРАТИТЕ НА ЛЮБОВТА

Смъртта позвъни на вратата на госпожа Аспарухова в най-неподходящото време - пет минути преди седем часа вечерта - точно когато свършваше поредният епизод на "Дързост и красота", а по една местна кабеларка всеки момент щеше да почне любимият и сериал - "Кръговратите на любовта".Разбира се, смъртта имаше този навик да идва ненадейно при хората, но когато и отвори чак след третото позвъняване, госпожа Аспарухова не се сдържа и я нахока:
- Баш сега ли намери ?! Айде влизай, влизай, че ще изпусна началото !
- Ъ...-Смъртта понечи да каже нещо, но после реши, че няма смисъл - така и така последната дума винаги беше нейна.Затова тръгна след тросната домакиня през малкото антре към хола.
В хилядогодишната си практика се беше сблъсквала с всякакакви екземпляри.Бяха се опитвали да я баламосват със сладки приказки, бяха се опитвали дори да я уловят в нарочно поставени капани и какво ли още не, но такова поведение като наблюдаваното у Аспарухова , досега не беше срещала.Пълна и абсолютна незаинтересованост към нейната особа, сякаш не е СМЪРТТА, а най-обикновена съседка от входа или досадната инкасаторка дошла да запише цифрите на електромера.
- Има студено кафе и бисквити в кухнята - каза госпожа Аспарухова, докато наместваше масивното си туловище във фотьойла пред телевизора.- Но ще трябва да се обслужиш сама, че вече почва!
- Кое почва ? - зачуди се Смъртта.Все още не можеше да се ориентира в обстановката. Беше дошла в този дом да чуе сърцераздирателни молби, но такова нещо ...
- Как кое ! - изсумтя Аспарухова.-Сериалът " Кръговратите на любовта " по канал ЕМ НЕТ с новата колумбийска актриса Анита Фернандес !

Дон Педро седи в кабинета си, прелиства някакви документи и пуши пура.На вратата се чука.
- Да ! - дон Педро вдига очи от листата на писалището пред него, оставя пурата си в масивния пепелник от кована мед, сваля очилата си с рогови рамки и уморено разтрива носа си, върху който очилата са отбелязали симетрични червени ленти.
В кабинета плахо влиза прислужницата Емилия.
- Дон Педро, удобен ли е моментът...Знам, че не обичате да ви безпокоят, когато работите, но...
- Емилия, какво има ? - дон Педро отново намества очилата си и хваща пурата между показалеца и средния си пръст.
- Дон Педро, отвън чака госпожица Валерия Сармиенто ! Настоява да я приемете ! Твърди, че има да ви казва нещо, което не търпи отлагане.
- Щом е така, пусни я да влезе, Емилия !
Прислужницата излиза от кабинета.
- Какво ли е намислила сега тази усойница ? - говори си дон Педро, изпускайки тютюневи кръгчета. - Успокой се, Педро Алваредо, само след миг ще разбереш ! Стегни се, един Алваредо никога не трябва да показва слабост пред някой от рода Сармиенто !
Отново влиза Емилия.
- Заповядайте, госпожице Валерия.
- Емилия, сервирай кафе ! - обръща се към прислужницата дон Педро, след което насочва вниманието си към току що влязлата в кабинета жена. - Какво ви води насам, госпожице Валерия ?
Последната изчаква прислужницата да излезе и се хвърля на врата на нищо неподозиращия домакин.
- О, Педро ! - опитва се да го целуне, но той объркан извива врата си и се мъчи да я отблъсне.
- Госпожице Валерия...какво правите ! Госпожице Валерия, опомнете се ! Госпожице Валерия ...
- О, Педро ! Нима не разбираш, че аз те обичам с цялото си сърце ! Не мога повече да играя тази дяволска игра ! Зная че това е обречена любов, че родовете Алваредо и Сармиенто са в кръвна вражда, но как да накарам сърцето си да престане да те обича ...
В този момент вратата на кабинета се отваря с трясък и нахлува Родриго / трети братовчед на госпожица Валерия / с пистолет в ръка.Емилия се е вкопчила в ръкава на ризата му.
- Дон Родриго ! Недейте ! Помощ ! Има пистолет ! Дон Родриго ! Не ...
Госпожица Валерия се отделя от дон Педро и се обръща към Родриго :
- Родриго ! Какво означава това, да не си полудял !
- Да, Валерия ! - крещи Родриго и размахва пистолета - луд съм ! Луд съм от любов по теб ! Но ти се подигра с чувствата ми и ме пренебрегна ! Сега, когато зная че не мога да те имам, няма да те има и той ! Дойде часът на възмездието !
...
гледахте сто двадесет и осми епизод на колумбийския сериен филм "Кръговратите на любовта", представен от телевизия ЕМ НЕТ.Ролите озвучиха ....

Смъртта сякаш е изпаднала в транс.Кухите и очни орбити фиксират екрана на телевизора.Усеща се как пита госпожа Аспарухова:
- Кога е следващия епизод ?

- Сега разбираш нали ? - попита госпожа Аспарухова.
- Колко ? - на свой ред я попита Смъртта.
- Сто деветдесет и осем.
- Какво ще рече това ?
- Ами, чакай да сметна... остават седемдесет епизода...от понеделник до петък, събота и неделя не го дават... значи още четиринадесет седмици.
Смъртта просто кимна и си тръгна.

- Почвам да се размеквам ! - каза си. - Четиринадесет седмици ! Не помня откога не съм давала толкова голяма отсрочка...И все пак... ще ги застреля ли този Родриго ?

11.12.2003 г.
гр. Враца
Активен
ТУМБАК - Талантлив, Умен, Музикален, Бохем, Арабия, Красив ... а, и СКРОМЕН

оффишъл фейсбоклук-пейджС : ПИЯНИЯТ БАРД  и Докторс Гого Бенд

Валери61

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 12231
Re:Други видове расказе
« Reply #11 -: Август 02, 2010, 02:48:19 »
  Браво Ренген, хубави и динамични разкази, с точно подбрана доза хумор. А и основната ти тема за смъртта ме подсети за едни стари аудио записи на Георги Парцалев дето се явяваше на изпит по литература и трябваше да цитира заглавия от световната класика. Та той ги редеше така: "Мъртвите сибирски полета", "Долината на смъртта", "Мъртвите остават живи", "Мъртвата схватка" и накрая даскала го прекъсва и го кара да каже нещо за живите, а той веднага му отвръща: "Живият труп"!  ;D ;D ;D  Затова няма да те карам да пишеш нещо за живи, ами карай както ти е на душа, хубаво ги редиш словата, то си е дар това! ;)
Активен
Първи закон на термодинамиката в Северозапада- "Пустинящината в едно затворено пространство с времето нараства." Ако имаме 5 пустиняка и 5 грамотни люде, след време ще имаме 10 пустиняка. Поговорката "с какъвто се събереш, такъв ще станеш" важи само за умните ора. - цитат от Великия сенсей Плъо Треп

BEKO

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 4744
 • Щур чувек и силен ветар нищо ги не бръка
Re:Други видове расказе
« Reply #12 -: Август 02, 2010, 05:46:44 »
  Добро...
Активен

Ренгеня

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 1194
 • видна врачанска пияница
Re:Други видове расказе
« Reply #13 -: Август 06, 2010, 01:07:32 »
Еле ви и третият от общо пет-шесте  расказе, къде съм измислил за окуло 8 годин, трудно пиша проза да гу ева ...


ЧУДНОТО ОТКРИТИЕ НА ПРОФЕСОР ВСЕВОЛОД НЕСМУКЛЯЕВ - ОПИТ ЗА ФАНТАСТИЧЕН РАЗКАЗ

На първи юни 201. година някъде в пустинята Невада,в една секретна военна база, завеждащият секцията за разработване на биологични оръжия,осемдесет и девет годишен професор Всеволод Несмукляев, доволно се отпусна в меката тапицерия на креслото си и запали цигара "Парламент".По принцип от десет години не пушеше, но днешният ден беше по-особен,всъщност, по-точно би било да се каже необикновен и той можеше да си позволи да увенчае своя ТРИУМФ с връщането си към любимия порок.Защото въпреки, че не беше пушил десет години,Всеволод не беше отказал цигарите.Просто след двата прекарани инфаркта беше преценил, че трябва да спре за известно време да забива пирончета в ковчега си, докато завърши делото на своя живот - Делото с главно "Д".А днес, днес професор Несмукляев имаше двоен повод за празник - първо - имаше рожден ден и второ, о , да -ВТОРО - десет годишните му усилия да създаде най-уникалния микроорганизъм, "Царицата на бактериите", както на шега го наричаше, бяха се увенчали с успех !

Пацифист до дъното на душата си, професор Несмукляев избяга от Москва още в края на шейсетте години на двайсти век, когато Студената война не беше само едно абстрактно понятие от миналото, а напълно реален факт.Така и не успя да се съгласи с политиката водена от тогавашното Съветско правителство, политика, според него, крайно безумна, догматична и антихуманна.До гуша му беше дошло, също така, от сплетните и доносите на колегите му в Научния институт, които откровено завиждаха на най-известния съветски микробиолог по онова време.Чувстваше, че талантът му се задушава в тази обстановка на лъжи и неискреност. Затова, когато с него се свърза един английски дипломат, някой си Джон Уокър и без много увъртания му даде да разбере, че Америка и в частност Централното разузнавателно управление се интересува от особата му, Всеволод без много да умува прие да избяга, с тайната надежда, че положението в Щатите е по-различно.Дрън-дрън та пляс ! Оказа се, че измъкнал се от лапите на едни фанатици, попадна в ръцете на други.Професор Несмукляев се примири с факта, че човечеството твърде силно желае да се самоунищожи и разработи няколко изключително ефикасни бактериологични оръжия за американската армия, които тя с успех приложи при операциите си на Балканите и Близкия Изток в края на миналия век.И все пак не изпита угризения на съвестта, защото всичко това му послужи за параван да започне Делото, да създаде Микроорганизмът на микроорганизмите - NARDINIA MAGNIFICANS BIROGENICA !

NMB - 47 или с думи прости - четиридесет и седмият селекциониран щам от първоначално изолираната бактериална култура, беше спорообразуващ бактерий от групата на клостридиите, в която влизаха също така и причинителите на тетануса, ботулизъма, газовата гангрена - все неприятни и трудно лечими заболявания.Военните искаха от него чрез генетични преобразувания да получи микроб с изключителна вирулeнтна способност, който да отделя токсин милиони пъти по-мощен от токсините на гореспоменатите бактерии, но за разлика от тях заразата да се предава чрез въздушно - капков механизъм.Тук именно се прояви творческият гений на професора - чрез умела генетична селекция и дозирани мутационни въздействия, той наистина създаде супер устойчив във външната среда микроорганизъм, но NARDINIA можеше да навреди на човек толкова колкото и бацилът на киселото мляко, а попаднали във вода, спорите за няколко часа чрез поредица от дузина не особено сложни реакции я превръщаха в първокласна бира.С други думи,девизът на хипи - поколението - "Правете любов, а не война", намери малко по-различна трактовка - "Правете бира, а не война!".

Всеволод замечтано подръпваше от цигарата си / странно, даже не му се догади от нея, както предполагаше, напротив - това беше най-сладката му цигара в живота / и си представяше следната идилична картина : Никъде по света няма военни конфликти, човечеството доволно попийва биричка и се гали по биреното коремче.

Нямаше откъде да знае, че само след два дни, на трети юни, един български хакер с прякор Опасният Руди, ще проникне в главния компютърен терминал на базата, отговарящ за контрола на ракетните ядрени установки и ще го зарази с вируса "Марко Кралевичи", в резултат на което базата щеше да се самовзриви, а след могъщата детонация в атмосферата на планетата щяха да попаднат спорите на неговото творение и само за една седмица всички сладководни ресурси на Земята, влезли в контакт с тези спори щяха да се превърнат в бира.Освен това американското правителство щеше да приеме унищожаването на базата като добър повод за няколко ядрени удара в различни точки по света на четвърти юни, което пък от своя страна щеше да доведе до петдневната Трета световна война и още на девети същия месец на планетата щеше да остане само един континет, наречен от потомците на оцелялото човечество БИРОМОРИЯ...

Активен
ТУМБАК - Талантлив, Умен, Музикален, Бохем, Арабия, Красив ... а, и СКРОМЕН

оффишъл фейсбоклук-пейджС : ПИЯНИЯТ БАРД  и Докторс Гого Бенд

apostolicia

 • Гостенин
Re:Други видове расказе
« Reply #14 -: Август 06, 2010, 01:16:35 »
Ех, Мечтателюуу ;D ;D ;D - де да можеше.
Разказът е хубав, може да послужи за основа на цял НФ-роман. Адмирации - я не мом и кой час къ по не мом да пишем фантастика, оти ми е ного ограничен светогледо по те тоа вапрос, лаас затава да оважавам ората къде моат да си ги престаат тие магадагуди.
Активен
 

Страницата е създадена за 0.149 секунди с 24 запитвания.