Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: СЗ Гозби за стари ергене ели млади пресноебци - бързо лесно фкусно и икономично  (Прочетена 21539 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

masok

  • Гостенин
Макароните са варат къде 10 минути. Познават са, че са готови, кога пляснеш един макарон на стенъта и той са залепи. Изсипвате им водъта.

представама си ка целъта ти стенъ у кухнятя а олепена с макаране  ;D  ;D  ;D

я най-бръзо си права пръжени яйца ели пръжолки.


зимаш пръжолката (от кво ще да е месо, само да а по-тънка), фръгаш ги у незалепващиа тиган, фръгаш подправки кви обичаш и кви имаш и готово. режеш и салата от квито зеленчуци има и тава а. отнема 5-6 минути.
5-6 минути си е алангле ма карай ;)вие спортистите немате време да чекате ;D ;D ;D
« Последно редактиранье: Декември 08, 2010, 08:16:15 от Генин-Стубел »
Активен

onufri

  • Гостенин
бе зависи колко са тънки и кво а месото.
пилешкото и пуешкото не требва да а алангле и може и 10 мин да отнеме, на телешкото му не пречи, даже а по-убово алангле. требва да видиш французите къ ядът месото.
иначе тука продават и ени свински Minutensteaks, супер са тънки и стават наистина за 5-6 минути
Активен

masok

  • Гостенин
бе зависи колко са тънки и кво а месото.
пилешкото и пуешкото не требва да а алангле и може и 10 мин да отнеме, на телешкото му не пречи, даже а по-убово алангле. требва да видиш французите къ ядът месото.
иначе тука продават и ени свински Minutensteaks, супер са тънки и стават наистина за 5-6 минути

опа аа.може и да си праф сори мале........верно че расвасовките са други там ;)па си има и значение месото :)
Активен

Колеба

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 12944
  • Лижанин
.. и я тава са сети- тава месо квоа башче да става така брже, щото ниа мого добре занеме готвеньето на коьо месо колко отнема - а тиа французете верно едат сураво месо, ма ониа са извратени на тема ранъ и ядат секви бръкоче под названието "спецалитет", но по важно да са отбележи за них че без червено вино неседат
Активен

илюшин

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 9619
Те и я да дадем ена ресцепта от студентските години (голем глад беше  :-\)
Та значи требват 2-3 глави лук, един буркан свинско, един буркан доматки (ако има и затворено като гювечец нещо с чушки, зелен бобец и т.н. още по-добре).
Режеш лука и фръгаш с малко олио да са запръжи (пръво олиото слгаш, после лука, да са не обръкате, що я имам един  приятел къде пръво яйцата сложи у тиганя и после олиото  ;))
После тураш месото да са позапържи и меташ и доматките - така да поври десетина минутки и те яхнията готова. Зимаш един лебец мек и почваш да топиш благо-благо.
Активен
Удри уйно, таа мачка неа наща

jaio

  • Гостенин
еба тиа гладни години           свински мръфки с лук(като на коледа)и топъл ляб   ако съм знаял че а така да бя и азе студирал ;D ;D
Активен

Оджака

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 21377
  • Кулченин
и мене ми а чудно, кога не са биле гладни годините Изпадяка кво я бил ял
Активен
не я като да немам, ма би шкял

илюшин

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 9619
Предполагам, че за мене става дума, не за Кънчо. Та тава нящо излаза къде 30-40 стотинки на чувек - леб и лук. Ако ги би немало дрътите у Буковец да ранат свинята биме яли сал тава - леб и лук  :P
Активен
Удри уйно, таа мачка неа наща

Оджака

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 21377
  • Кулченин
 ;D така де, Илюшин, ама мене си ми я чудно и за Изпадяка, хихих

азе и не гледа кой го я писал тава, само вигя едно И голямшко отпреди и си реко що я Кънчо  ;D
Активен
не я като да немам, ма би шкял

jaio

  • Гостенин
същото би било ако не си студент и па ги нема дрътите ;D ;D
Активен

Черногледец Храбър

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 5342
  • мизерийка и безвремие - и от тава се прай тумбак
Явно,като секо нещо и глада е относително понятие.Ниа с моя съквартирант,га беаме студенти,бехме на стаж у хладилниа завод втора смена и като се върнааме у квартирата имааме сичко на сичко сол.червен пипер,олио и орехи.Съквартиранта ми се пресрами и утиде при азайката да сака манко леб-сакал културно две фелийки и она му дала...две филийки.Е,колко-толко.Накиснааме ги със зайтинец,посолиаме,попипериаме,строшиме неко орех и...оф,дали а било глад и нашто,незнам,ма беше и убаво :)
Активен
Простотийооо, къ да се разведем с тебе ма?...
http://vbox7.com/play:79b74a6a
 У тоа живот най а неело глуповъ жена и мокар пепелник, оти се шъ намерът начин а ти угасът огъня!

цитат-Веко

apostolicia

  • Гостенин
Бре, кък сте седнали без мене! Я да ми напраите место те тука, те, да връжем шорецо и да напраим сиромашки кюфтета:

1 глава червен лук водняк - нарезана не много ситно
1 еце
1 пликче галета
исъънало у ладилника парченце кашкавал ели пушено сиранье ели некакво такова
зайтин

Ецето и галетата се разбръкват с манко чрън пипер мелян и манко солчица , тура се луко и сичко се омешва - консистенциа нещо средно между тесто и каша. Тура се зайтино у тиганьо и тиганьо на котлоно - котлоно требва да се фкючи. Намираш една чиста лъжица от по-големшките - не чирипак, лъжица за чорба. Гребваш од кашата, забучваш у средата мининко парченце сиранье ели кашкавал - кво си намерил у ладилника - ма го забучваш така, та да се не види, отсекъде да а обиколено с кашата и пущаш тава у зайтино да се изпръжи. Става страшно мезе бъш за тава вино, къде си си го наточил. Кашкавалецо вътре се е разтопил, лучеца го праи профирно - много а добро.
Активен

Колеба

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 12944
  • Лижанин
Лесно е така кат описвате отвараш ладилника, па там тава и онава

Я кат студентин сам имал един кутлон, паница, тенекиена чиниа лъжица и вилица и едно ноже - тава я, кеф ти кашкавал кеф ти овче сирене бркни та си земи ..

Ква гладия а било само я си знаа, ма накраа беме фанале цаката с едни спагети, маргарин и чубрица - у петък може и манко сиренце ели саламец, но нея задлъжително. Абе не ма сещайте - тава е за друга тема " Оцеляване при осоебно тежки ословиа " направо че затемни оня по дискавъри де еде бръбинци и буболечки ..
Активен

Чвора

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 21592
Тава студента а като плъъ-оцелева у секви условиа,прав си-ти па си имал неко чиреп да готвиш у ньего,па ниа имааме сал чаши дееба... ;Dа и една голема тенджера къде съ слагаше све у ньеа ;D
Активен
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите...".
,,познанието минава през етапете - чел съм , учил съм го , практикувал съм го , правил съм го 15 годин, не ми аресва"
цитат по форумниа класик Самотока ;)

Колеба

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 12944
  • Лижанин
Оо, па ниа бръкааме салатата у легеня на саквартаранта .. друг довлече кухарката и после нема кво - виа си знаате  ;D ;D ;D
Активен
 

Страницата е създадена за 0.163 секунди с 22 запитвания.