Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16   Надолу

АФтур Тема: СЗ Гозби за стари ергене ели млади пресноебци - бързо лесно фкусно и икономично  (Прочетена 21560 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ясна

  • Гостенин
самоточе я си мисла баце  ::)че пръвото нещо де требеше да напраиш е ЕЦЕ на РАТИШКА ;)
;D На вестник,това съм го правила.
Активен

Самотока

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 23316
  • душманин
ми аиде покажи ка се прават - снимаи на видео със фотоапарат или със жисием
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

Черногледец Храбър

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 5342
  • мизерийка и безвремие - и от тава се прай тумбак
самоточе я си мисла баце  ::)че пръвото нещо де требеше да напраиш е ЕЦЕ на РАТИШКА ;)
;D На вестник,това съм го правила.
Усещате ли къ се оформя едън источно роден индивид,като един току що пръкнал се пустиняк ;D-полъък, с тънката четчица,като една шарена перашка ;)
Активен
Простотийооо, къ да се разведем с тебе ма?...
http://vbox7.com/play:79b74a6a
 У тоа живот най а неело глуповъ жена и мокар пепелник, оти се шъ намерът начин а ти угасът огъня!

цитат-Веко

Божура

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 11299
  • Бау!
Самоток, нали каза, че котетата са ги изеле кучетата. Я викам да не са възкръснали.

Бръкани яйца, пръжени са най-убави с повечко оливие и като ги маанеш от котлоня да поръсиш с червен пипер.
Активен
По неко път седа и си мисла, а по неко път само си седа...

Самотока

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 23316
  • душманин
изедени са  >:( >:( >:( - снимката са промъкнала от телефона като съм качвал ецата
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

Цони

  • Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 4519
Пръжени филии с ейченца.
Слагате тиганя на туча еле на котлона, у него ена лъжица свинска мас.
Ако немате свинска мас, не е проблем, слагате олио.
Ако немате олио, не е проблем, слагате зейтинец.
У ена по-широка купа чуквате 3 ейченца. Разбивате с вилица, без да си давате много зор. не е нужно да стават ча на пяна.
Капвате 3 капки оцетец. Аку немате оцетец, не е проблем - не капвате.
Слагате им ена щипка сол, и по-мининко от ена щипка сода бикарбонат. Аку немате сода - не е проблем, не слагате.
Слагате 3 лъжици прясно мляко. Аку немате прясно мляко, не е проблем, слагате 3 лъжици вода.
Пак разбивате, топвате ена филия леб от двете страни у ейчицата, и после у тиганя. Запръжват се от двете страни, да почервенеят шаренко.
Филиите се ядат със сирине, еле с кашкавал, еле със сладко, еле със сладко и сирене, еле със сладко и кашкавал. Ако немате сладко, не е проблем - сипете си ена чаша вино.
За пръжени филии е по-сгодно леба да е по сух. само да нема мухъл.
Ако немате ейчица, не е проблем - пържете филиите те така, както са у мас, и докато са горещи, ги търкате с чесън. С такива филии по сгодно е с алмусец да ги преглъщате.
Активен
Животът с назе се ебава.

Оджака

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 21377
  • Кулченин
Цони, нема такава рецепта бачов, ако тава нема, не слагайте, ако и тава нема, и тава не слагайте, хахах, евалата, най ми са ареса от сички репецти дорсага  ;D
Активен
не я като да немам, ма би шкял

Ясна

  • Гостенин
Запържено яйце във филия е много вкусно.Прави се дупка на филията и се пуска в сгорещеното олио.В дупката се чупи яйцето и се поръсва със сирене и червен пипер.Може да е рохко,може и да се обърне филията.
Активен

jaio

  • Гостенин
Запържено яйце във филия е много вкусно.Прави се дупка на филията и се пуска в сгорещеното олио.В дупката се чупи яйцето и се поръсва със сирене и червен пипер.Може да е рохко,може и да се обърне филията.
я го снимай тава няко път  че ми стана интересно
Активен

Оджака

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 21377
  • Кулченин
тава къде каза Ясна не съм си го готвил от студентските годин, бя и забуварил за него, ама утре ще си напраа, че съм сладокус
Активен
не я като да немам, ма би шкял

Ясна

  • Гостенин
Джайо,утре ще го впиша в менюто.
Активен

jaio

  • Гостенин
абе да съ еба ф главъта шашова  то пише филиа  а азе го чета за фолио и са чуда като ка става тава
да рече човек че съм пян     айде   ма то сага сядам бре  цъцъцъцъ
Активен

Ясна

  • Гостенин
абе да съ еба ф главъта шашова  то пише филиа  а азе го чета за фолио и са чуда като ка става тава
да рече човек че съм пян     айде   ма то сага сядам бре  цъцъцъцъ
Може и във фолио.Само,че ще ти трябва сирене и скара.
Активен

jaio

  • Гостенин
неа лошо като идея  ама азе на скарата други работи слагам ;D ;D
Активен

Самотока

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 23316
  • душманин
възнамеравам да предприема едно спиритуал патуване вав диренето на перфектните бръкани еица - и ще мана мачъците

за тава спиритуал пътуване веднъга с тиа еица ми фана фниманието - де земи като ти остане манко време понапиши тукеа неко рецептица ма така по лесничка де за тиа еица вав филиа и вав фолио
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16   Нагоре
« назад напред »
 

Страницата е създадена за 0.291 секунди с 22 запитвания.