Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: Мании, фобии, стремежи - лечение ,преодоляване и анонимна група  (Прочетена 16312 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Gioiella

 • Гостенин
И мене ма много стра от зъмета.
Преди неколко години, па...четринайсе годишна да съм била.Спъ си и сънувам зъмета, събудих са некъде...4 часа събалем. То тъмно, мене ма лази нещо под оделото.Лази ма, увива са, пипа ма. Та от 4 часа до към 7-8 съм седела оцъклена и не смеа да мръдна, та сестра ми ма отви.Немаше нищо...логично, ама азе от де да знам.
На село у къщата редовно долазяха. От рекъта, тя нали на 10 метра.Ту у градината, ту у банята, по стъпалата...ама па ма а стра. Един котак имааме-Дончо(прабаба сичко мъжко кръщаваше Дончо на мене, сичко женско Петя на сестрата) та него го бе ухапало май зъме, ама май не бе отровно, ами некой смок сигурно.Ама си умре гадинката.
Активен

Кака Маца

 • Гостенин
И мене мого ма е стра от змии. Един път сме на един язовир аз,моя мъж и една приятелка де има диплом за спасител. Мъж ми плува ,аз не. Та са ме качили мене на един дюшек по корем и са ма пущили в дълбокото.Лежа си аз на дющека и се смея на моя ка дърпа мойта дружка да я извади от водата що сме баш на преливника и цимента под наклон и лъзгав. Ка си се смея нещо ме гъделичка по гърдите-връзките на банския-мисла си аз и в следващия момент се сещам че съм с цел бански и връзки НЕМА! Поглеждам надоло и виждам зъмето на дюшека под муцината ми! Ич ма не интересува моа ли да плувам,не моа ли,ма дълбоко ли е тама ,неа ли-скачам от дюшека и пища ! Моя не знае кво става само вижда че съм у длъбокото,бута онаа обратно у водата и скача и той. Зор не моо ма извадат от язовира що се метам като риба на сухо,па като успеа най-после не моа ма запрат ,тичам около язовира, дип че на третата обиколка са уморих та спрех :smeeeh:
Активен

sanda

 • Гостенин
 :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh:
Тава си го представих :smeeeh: :smeeeh:
Активен

masok

 • Гостенин
 :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh: и я...муахахаха..
Активен

Кака Маца

 • Гостенин
Ахаааа смешно ли ви а,а смешно ли ви а  :smeeeh: Ма тогава ич не беше смешно :)
Активен

преоданец

 • Гостенин
Мааалииии и виа сте имале филми...
Доне, опущил съм у резервата откъде си бъш ма са съмнявам да каат "рекъта"  таме:)
Активен

Кака Маца

 • Гостенин
Друга история за змия. Случва се на една колежка,мъж и си идва от риболов,фръга раницата на масата и от нея се измъква едно зъме и се шмугва некъде в куфнята.Ебал съм я -вика оня ми ти пустиняк-я съм я донел на гърба си и ма неа уапала-и отваа и си ляга. Па колежката и тя толко и акъла "Деца, нема а флазате ф куфнята що има змия'' След малко "Деца змията е в спалнята ,не флазайте там" :o Море ма тва на мен да ми се случи (пу,пу да не дава господ) събирам децата и бегам ! И дока го не вида тва умрело на изтривалката не връщам се! Ма господ събирач,той шашов и тя шашова. Та тя земала точилката накраа и го дебнала и го убила зъмето що и писнало децата да тичат подире и.
Активен

Gioiella

 • Гостенин
Викат, викат... рекъта, козъта, водъта, ръкъта  :green:
Малев мене така ако гъдличка, ша са метна от некъде после.
Коги бех малка и прабаба ше пере черги ищу Вита и слазаме долу на брега.Та там с камичета напраено перило. И джапам азе,седнала съм у водъта. Па по ено време ентусиазма ми мина и са укротих.Седа си...гледам си пу между краката и ко да вида-ено зъме са навило между краката ми и ма гледа. Опищях и отатък Вита, у пръдището.  То сигурно и зъмето са уплашило от мене, ама не видех, що скочих и бегах, бегах...чак у къщата са спрях.
Активен

уйна

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 17601
 • гньетена с култура
Оф, мола ви са спрете са с тия змийски истории, че на набра страх да влазам у таа тема
Активен
Ние сме ора естете.

Секи шут отзад е крачка напред.

Северозападният език спрямо книжовния, е това, което е офроуд трасето спрямо магистралата - непредвидимо и много по-интересно. Казах!  yn

Каламутняк

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 631
Като ловееме риба (или раци) с ръце и се случваше да фанеме по некое водно змийче. На двоен възел съм ги връзвал и стъпим на единия край и дръпам другиа да ги стегнем. И като ги фрълим, оно си се разплете и си тръгне. И ме не беше стра да ги ловим, що знавх, че водните не са отровни....Па после един път видооме пепеянка да цепи преко през барата, та оттогива ги не барах, дако са у водата.
Активен

буля Иваница

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 9464
 • АЙЛЯК!
Оффф, и я коту уйна - нема а влазам туке при зъмовете!  :no: И на телевизор да го вида, са исприщвам...  :-X  :-\
Активен

masok

 • Гостенин
Ебали го тва за тука ли е.. ??? ::)
Ма рекох да го сподела.. :)
http://www.az-jenata.bg/a/5-zdrave-i-krasota/20117-norbekov-ima-tri-neshta-koito-ubivat-mazhete/
Активен
 

Страницата е създадена за 0.159 секунди с 23 запитвания.