Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: Одобрявате ли брак между бисексуални и осиновяване на деца од тукова семейство?  (Прочетена 14265 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Плъхоубиец

 • Гостенин
Абцелютно съгласен с Аврам. Геевете да си се пецкат и да не демонстрират много-много тава. Даже е по-право да го кутат. А за осиновление на дечор, дума не може да иде! Тава дете къде има двама бащеве които са брадясали и се онождат, дали че бъде по-гордо сред съучениците си? Децата са невинни и никой не бива да издевателства над ньийната психика. Геевете са явление което го е имало, ама съга доби гласност и стана модерно. Оно и наркоманията стана модерна. Натрапиа ни нови течения, нови моди. Що викаше Самотока негде у темите "Я тама къде има течение не одим" (нещо такову беше). А дали некой од бабите и дедевете неа пробвал еднополови изяви- не е. Що едно време е имало висок морал, за разлика от съга, па и от работа и недоимък не са имале време да мислат за глупости. Та така.
« Последно редактиранье: Юли 16, 2009, 08:44:44 от Плъотрепач »
Активен

luda_duda

 • Гостенин
Тва, че комунизъма ги отричаше, незначи че ги не е имало. Съгласна съм, че нема нужда да ти се бръкат у живота ни на тебе ни на който и да е, особено кат видат, че некои не моа ги тръпи.
Ама вие явно сте срещали само пропаднале педераси, къде верно незнаат на кои свет са и язе ич не отричам, че има и такива. И я знам един такъв къде оди за леб с чеалите на маяка си. А па за лезбийките къде одат с кубинки и са целите у татуси и  са отпрале шкембета дечели са изпиле 5 каси бира и псуват кат каруцари да не говориме. Както сред назе има ненормалници, така и тама си има. То на таквиз никои нема да даде дете, па и те са толку щури та немоат и да са бракуват.
В същото време има и високо интелектуални хомо, с голям капацитет и култура, и вервайте ми те нема да тръгнат да парадират с ориентацията си и да ви са бръкат или да ви дразнат. Познавам един такъв доктор, ако ти не каже че е гей, нема да го познаеш никоги.
И едно люпопитно инфо - опитно е установено, че яйцеклетки могат да се оплождат една с друга, само че  в тоа случай се  раждат само момичета. Така, че некои лесбийки моат да си имат и собсвени деца без да питат, тебе или мене. Господ все пак е дал шанс на жените да се умножават и да се запази човечеството.
Немоа да кажа, що не е дал тоя шанс и на мъжете :-\ ???
Активен

Aврам

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 4478
 • я па я да не поверваш
Еми начи сичко е на ред.Щом моат да си се множат и да си траат.

Апа я лично не познавам геове,а и да знам некой ич се не натискам да го опознавам.И тава че се кутат също не ми аресва,що знам од опит че кой се крие таи нещо у сарцето си.А щом има интелегентни ора между ньи,що не обуздаат уличните пендали.Или арните са толкуф манко че са на исчезванье?У такъф случай я как бих могъл да знам че на 100 души педали примерно има един свестен гей и как че го идентифицирам? Тава е се едно на 100 луди да има един каде по-половин час на ден се по усвества.Тава гаранциа ли е че нема да напраи неко щуротиа?

Геевете требва да работат здраво та един ден да моа да гледат спокойно ората у очите.На тоа етап са затиснати од плътен слой пендали и немат шанс да се докажат.За тава наместо да ме убеждават сърцераздирателно колко са добри и човечни да фанат да поразринат у собствената си градина,тагава един ден мое и да се смислим.Но като глеам как се действа едва ли че доживеам да променим мнението си.Ако случайно некой обратен се добере до власта веднага се капсулова,почва да крие ориентациата си и тайно да работи за рекламиранье на пенделските изяви.Тиа гей параде са противни за обществото и ако се организираа у станджа-сакар никой немаше да нги обрне внимание,ма не...Требва у центара на столицата да ми минат стотина извратеняци и да крещат гнусотии у лицата на децата.Тава е одблъскващото.

Кво би казало обществото ако и педофилите заяват некакви претенции ?И они можеби че намерат сълзливи думи да опишат састоянието и потребностите си.Ми дайте сички ненормалняци да ги пущиме да си разиграват коньете що иначе че растроиме душевниа нги мир.Я така знам :Кое неа мал да си го дражи углаф иначе че го съдиме според законьете на свесните.Щом не мое да се стегне и да живеа според нормите на обществото че еде дравото.

Нема дръвен камик,нема бел негар,нема блиска далечина,нема нормален педал.Ниа може да се погрижиме да облекчиме садбата нги,ма не и да ги пущиме на келимчето куто равни.Сичките тиа нескончаеми геевски братвежи са само еротични фантазии на болни ора и ако нги се връжеме рискуваме да взривиме обществото на нормалните.
Активен
Душата ми жадува полет.
Душата ми е гняв и плам.
Душата ми е сняг на пролет
стопена от угоден срам.

Чвора

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 21592
Я като човек де има извесна предства от тва кък става зачеване,износванье на дете и ражданье искам научно доказателство за посочениа факт-че яйцеклетките можели да се оплождат една друга.Ма не по типа-по телевезиата казаа,Дискавъри снима филм и т.н.Да ми се посочи линк на медицинско списание от типа на Ланцет-кой а на ти с медицината занаа за кво става въпрос.Сичко останало  ша го приема за опит на хомо обществото да манипулира общественото мнение с недоказани факти,които са използвани дасе докаже ,че природно невъзможното а нормално.
Активен
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите...".
,,познанието минава през етапете - чел съм , учил съм го , практикувал съм го , правил съм го 15 годин, не ми аресва"
цитат по форумниа класик Самотока ;)

Ристо Цоцин

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 8442
 • Život brže prolazi
Я неам некво отоношение към геевете, ич ми не дреме за тех и убавото а, че и они се не интересуват от мене. Ама те неколко информации от некакъв германски весник
http://www.welt.de/politik/deutschland/article4177872/Homosexuelle-Paare-Studie-entkraeftet-Vorurteile.html - оригенална статиа

Накъсо- пише че децата гледани от хомосексуалци, не са сбръкани кък са предубеждениата (момчетата стават женствени, а момичетата - мъжемразки).
У действителност, децата си намирали без проблеми половата роля.
Освен тава, 63% от родителете и 53% от децата каат, че не са дискреминирани зарди сексуалнат аореантациа на родителете. Аутсайдери почти нема.

Статистически, у германиа има 2200 деца къде растат у законни (регистрирани) еднополови съжителства и 16000 у нерегистрани такива. 46% са от предишни хетеросексуални връсзки и 45% от хомосексуални връски, останалите са осиновени.
У 95% от случаите макята на детето живеа с друга жена.
Ако децата са от сегашна връска, сатава въпрос за искуствено оплождане. У 52% парнопрката е осиновила детето, а у много други планира тва.

49% от децата знаат кой нги е другиа истински родител. От тиа къде знаат, 79% са у контакт с него.
47% от децата репортуват дискриминациа поради домашната си констелациа. 16% от децата докладват да са обиждани. 69% говорат с родителите са тиа работи.
Активен

masok

 • Гостенин
темата е малку ,куто едни двама седат да едът.па и не биле гнусливи....и единио рекък абе ако клекнаа сера ду масата шти станели нещо ;)другио рекъл ,а бе сери бе сал глей да не пръска у чинията оти чъ тогива ша повърна ;Dта и темата за гво да им дрънкам кокалите на тия кат ме не задеват........да си живуркат не пръскат ми у чинията ;) ;D ;D
Активен

Aврам

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 4478
 • я па я да не поверваш
Ей,я сам толерантен,ма сам и манко моралис.Кога става на вапрос да се доказва пред деца че половото различие е нещо нормално настръхвам моменталически.Имах един познат каде даваше на детето си да пие и пуши и викаше че оно че разбере само си кое е добро и лошо.Оно че разбере,тава се знае,ма родитела нема нужда що да толерира тиа пороци,що така затварждава мнение у детето си че сичко неа ча толкуф лошо. Децата требва категорично да знаат кое е правелно и кое не,а не да се лутат сами си да преценят.Е тагава кво би научила детето си за живота една гей двойка?
Активен
Душата ми жадува полет.
Душата ми е гняв и плам.
Душата ми е сняг на пролет
стопена от угоден срам.

ЛОМНЯК

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 2037
Цитат
кво би научила детето си за живота една гей двойка?
На подай ГЪЗИЦА!  ;) ;D ;D
 А съга сериозну. Да си напраат, едно гето! Да си се пецкат дружно,
кеф им 2-ка, 3-ка.......10-ка! >:( Немат рабута у нормалното общество!
Става въпрос за тези , които парадират с АНАЛНОПОТДАТЛИВАТА си ориентация ;) Тиа, каде си стоят кротку , поживо по здраво!
 

Страницата е създадена за 0.11 секунди с 22 запитвания.