Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: Банкови такси, за които не ни уведомяват при промяна  (Прочетена 872 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

пуетесътъ

  • Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 344
ПОЧУВСТВАХ СЕ ИЗНУДЕНА В БАНКА ДСК – Враца, ул. Христо Ботев
        Имах празна спестовна сметка / без да имам дебитна или кредитна карта/ в ДСК. Рядко я ползвах. На 3 -4 месеца веднъж.  Вчера, 18 април, при получаване на малък паричен превод, разбрах че таксата за превода от 1 лев е станала 2 лв. /Незнайно от кога/. Преглътнах.
       Но има и още - от 28 март 2016г. банката е въвела и месечна такса обслужване от 2,20лв. Без да уведомява клиентите по телефон, по имейл, или чрез писмо. Попитах защо не съм известена. Отговорът беше: В сайта на банка ДСК го пише. /Е, аз не следя ежедневно този сайта/. Изразих несъгласие да платя, но служителите просто я задържат от превода ти. АВТОМАТИЧНО.
       Както рядко ползвам тази своя сметка, ако бях получила превод 10 месеца след тази промяна, щяха да ми задържат 22 лв. такса обслужване за десетте месеца??????
       Така – за един малък превод на мене ми удържаха  4, 20лв. Вносителят на превода е платил също такса превод 2,00лв. Той също дължи месечна такса обслужване 2,20лв./За последната той също не е знаел/. Общо 8,40лв. АВТОМАТИЧНО.
      Получих остатъка от превода. Подадох нареждане за закриване на сметката. АВТОМАТИЧНО.

Виктория Димитрова, Враца
Активен

Бай Еван Астрилецо

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 5639
  • беркофчънин
Така, така, на АФТОМАТИЧНОТО дествие требе да се отговара с равно по сила и обратно по посока АФТОМАТИЧНО противодействие, иначе Исаак Нютън шъ се обръне у гробо си, а тиа шъ продължават да ни одът по главите, не че сеги ни не одат...
Активен
Като лежим - лежим, па като станем, та седим

Самотока

  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 23316
  • душманин
ниа банки не пиаме , не пречат ни - докаде има неко да инги са връзва се на тарикатлък ще е - ПП мое да ма дират за борчове да праа куги лихвите по потребителските борчове станат прости а не като сеги сложни - дотогава къ каа Джаю живеите ф борчове да ви повнат ората
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../
 

Страницата е създадена за 0.046 секунди с 23 запитвания.