Я знам един катаджия от Тутракан. Честен и принципен до фанатизъм. Пръвия човек, дека а глобил при пръвото си дежурство, бил баща му - карал матор без каска. У целата околия го знаат. За месец сбира глоби колку сбира целото Районно управление у Силистра. За двайсе годин служба лазда а сбрал за дръжавата един мильон. Човека едвам връзва двата края, разведен и живеа сам - що а многу принципен. У града сички ги а стра от него, що знаат, че он на баща си не прощава, па на друг ли. Ем го уважават, ем некъкси чисто по български го презират.
Ако барем една трета от полицаите у България беа куту тоа човечец и отношението ни къде полицията щеше да а друго, па и дереджето на дръжавата. Иначе подкрепям сички мнения, къде сте ги писале тука. Само с Крокича не съм съгласен. Милиционерите беа само тъпи, що системата им не разрешаваше да мислат, а днешните полицаи ем са тъпи без никой да го сака от ньих, ем са и користолюбиви. Дерибеи. Они не моат каскета на главата си да увардат, па ти ми разпрааш, че вардели правителството и властта. Оно верно де, ква а дръжавата, тикива са и ньги пазачете

. Къ па не съм видел един полицай у прилична физическа форма - сичките шкембелии, влачат си гъзарете по земята, одат разпасани, не моат сто метра да избегат. Кък да ги уважаваш тикива?! Оно таа институция само констатира престъпленията, ни ги разследва, ни ги разкрива, ни па даже и мисли, кък да ги предотврати. Епа заслужават Веселин Маринов да пее за ньих, връъ му го

.